Hur man använder flerkedjelån (Stake bMXX) – Del II – Bitcoin & Crypto Guide – Altcoin Buzz

[ad_1]

bMXX är styrningstoken för Flerkedjelån (MCL) plattform. Det är en BEP-20 (Binance Smart Chain) -token. Med MCL: s lansering av mainnet Multiplikatorfinansiering har introducerat en applikation som låter dig konvertera din MXX (ERC-20) tokens till bMXX (BEP-20) tokens. Du kan sedan sätta din bMXX-token i MCL-styrningsmodulen.

Vi har täckt mycket om Multiplier Finance i våra tidigare artiklar. Du kan läsa våra tidigare artiklar där vi har förklarat Multiplikatorfinansiering i detalj, hur du kan använda TakoSwap (AMM av Multiplier Finance) och deras berömda utlånings- och upplåningsprodukt, Flerkedjig utlåning (MCL).

I den här artikeln kommer vi att beskriva hur du kan få bMXX token (den ursprungliga token för Multi-Chain Lend), sätt den och tjäna belöningar från den.

Användningsguide

Du kan enkelt hitta denna konverteringsapplikation på Multiplier Finance hemsida.

Klicka på applikationen så kommer den att omdirigera dig till detta sida.

Multi-Chain Lend (MCL)

Anslut din MetaMask plånbok.

Ange nu mängden MXX-tokens som du vill konvertera till bMXX-tokens. Observera att omvandlingsförhållandet för MXX: bMXX är 100: 1.

Ange också adressplånbokens adress. Adressen ska vara kompatibel med Binance Smart Chain (BEP-20) standard.

Multi-Chain Lend (MCL)

Bekräfta konverteringen genom att klicka på Konvertera knapp. Ansökan kommer att be dig att först godkänna MXX innan den faktiska konverteringen sker.

Multikedjelån (MCL)

Klicka på Godkänna, och det kommer att utlösa en MetaMask-transaktion. Bekräfta transaktionen och klicka därefter på Fortsätt för att driva på för den slutliga omvandlingen.

Konverteringsprocessen har en tidslås säkerhetsfördröjning på 15-20 minuter. När hela processen är klar kan du kontrollera tokens i önskad BEP-20-kompatibel plånbok.

Multi-Chain Lend (MCL)

bMXX i Metamask Wallet

Som vi har nämnt tidigare är bMXX-token en BEP-20-token, dvs en Binance Smart Chain-kompatibel token. Så du måste först ändra din plånboks nätverksanslutning till Binance Smart Chain.

Nu om du inte kan se token i din MetaMask-plånbok måste du lägga till token genom att ange kontraktsadressen för token i Anpassad token flik. Du kan få tokenavtalets adress från Coingecko.

Du kan också kolla in vår tidigare artikel (Hur man använder flerkedjelån (MCL) – del I) där vi har nämnt hur du kan få kontraktsadressen till en BEP-20-token och lägga till den i din MetaMask-plånbok.

Se skärmdumpen nedan och lägg till token-adressen. Du kan nu se bMXX-token i din plånbok.

bMXX kontraktsadress – 0x4131b87f74415190425ccd873048c708f8005823

Multikedjelån (MCL)

bMXX Staking

innehavare av bMXX kan sätta sina tokens i MCL-styrningsmodulen och delta i aktiviteter med flera kedjemarknader och reserver.

För bMXX-satsning, gå till Multi-Chain Lend-plattformen och anslut din MetaMask-plånbok genom att välja nätverket som Binance Smart-kedja.

Gå nu till fliken styrning.

Ange mängden bMXX-tokens som du vill satsa och tryck på Insats knapp.

Multikedjelån (MCL)

Ansökan kommer att be dig att godkänna processen innan du faktiskt satsar bMXX. Slutför båda stegen genom att trycka på knappen mot de processer som visas i skärmbilden nedan.

Multi-Chain Lend (MCL)

Dessa kommer att utlösa en MetaMask-transaktion som du måste bekräfta. När transaktionen har lyckats kan du se dina insatta tokenuppgifter från höger sida av rutan.

Multi-Chain Lend (MCL)

Användare har för närvarande rätt att få en APY på 45,12% genom att sätta in sina tokens.

Kyla ner

Användare kan ta bort sina tokens från styrenhetsmodulen för flera kedjor när nedkylningsperioden är över. Det betyder att de måste aktivera nedkylningsperioden innan de tas ur spel.

Nedkylningsperioden är den tidsram som tokens är låsta innan uttagningsfönstret är öppet.

Du kan aktivera nedkylningsperioden genom att trycka på Aktivera nedkylning knapp.

Multi-Chain Lend (MCL)

Det kommer att be om din bekräftelse igen, och när du har bekräftat kan du se att en omvänd timer har börjat visa tiden som återstår efter vilken du kommer att kunna ta bort dina bMXX-tokens.

Multi-Chain Lend (MCL)

Observera att om du inte drar tillbaka dina tokens när nedkylningsperioden är över och uttagningsfönstret har börjat, måste du aktivera nedkylningsperioden igen och vänta på nästa uttagningsfönster.

Ta av

Användare kan ta bort sina bMXX-tokens när nedkylningsperioden är över. Nu kan du se att uttagningsfönstret blir synligt.

Multi-Chain Lend (MCL)

För att avaktivera, klicka på Ta av -knappen och ange mängden bMXX-tokens som du vill ta bort.

Multikedjelån (MCL)

Bekräfta processen och MetaMask transaktion. När transaktionen är lyckad kan du se att dina tokens har återgått till din plånbok.

Belöningar

Användare har rätt att tjäna belöningar genom att satsa bMXX från en daglig distribution på 400 bMXX. Du kan kontrollera dina intjänade belöningar från Belöningar flik.

Multikedjelån (MCL)

Du kan göra anspråk på att bMXX tjänat som en belöning genom att trycka på Gör anspråk på bMXX knapp.

Rösta / föreslå

innehavare av bMXX kan delta i MCL-styrningsaktiviteter som att rösta på ett befintligt förslag eller kan skapa ett nytt förslag.

Klicka på Omröstning / förslag knappen på den insatta instrumentpanelen, och den kommer att omdirigera dig till detta sida där du kan se listan över förslagen.

Multikedjelån (MCL)

Du kan rösta på något av de aktiva förslagen genom att välja ett av de angivna röstningsalternativen (Ja – lägg till token, Nej – lägg inte till token).

Historia

Användare kan kontrollera deras transaktionsinformation från Historia flik.

Multikedjelån (MCL)

Slutsats

Multiplier Finance består av flera applikationer / produkter i sin svit som ger dig en komplett smak av DeFi-plattformar. En av produkterna är TakoSwap, en AMM DEX som gör det möjligt för användarna att byta och slå samman ERC-20-tillgångar, och det ger belöningar i gengäld. Multi-Chain Lend är en Binance Smart Chain-baserad ny produkt i sitt ekosystem som erbjuder unika utlånings- och upplåningsfunktioner. Med säkerhetskopiering av BSC tar plattformen ut mycket låga transaktionsavgifter som kan befria kryptoanvändare från höga gasavgifter i Ethereum-nätverket. Projektgruppen arbetar kontinuerligt med att introducera nya tokens i MCL-plattformen. Du kan enkelt se att många nya tokens blir ombord i MCL-instrumentpanelen, och många väntar på röster och godkännande i samhället. Vi hoppas att plattformens antagande kommer att öka i framtiden eftersom det fortsätter att lägga till fler tokens i sin väska.

Resurser: Multiplikatorfinansiering

Läs mer: Hur man använder Sandbox-spelet

[ad_2]

Source link