Hur man använder SandBox-spelet – Bitcoin & Crypto Guide – Altcoin Buzz


Sandlådan är en Ethereum-baserat virtuellt spelsystem som gör det möjligt för skaparna och spelarna att designa digitala tillgångar, spela spel och tjäna pengar på dem utan någon central myndighet. Plattformen består huvudsakligen av tre olika applikationer som heter VoxEdit, Game Maker och Marketplace som helt och hållet erbjuder ett komplett ekosystem för att starta en virtuell spelvärld.

Användare kan använda VoxEdit för att skapa TILLGÅNGAR, och dessa tillgångar kan användas för att spela virtuella spel. De kan också ladda upp och sälja dessa tillgångar i Sandlådan marknad.

SAND är plattformens ursprungliga token och har flera verktyg inom Sandbox-ekosystemet.

I den här guiden går vi igenom The Sandbox-plattformen och ser hur användare kan skapa ett konto, få en SAND-token och andra saker.

Läs vår föregående guide att veta mer om Sandbox-ekosystemet.

Användningsguide

För att komma åt Sandbox-plattformen, gå till deras webbsida.

Sandlåda

Du kan ansluta till The Sandbox-plattformen med din MetaMask plånbok. Klicka på den så kommer applikationen att be dig att ange ditt e-post-ID och ett smeknamn. Du måste också ställa in ett lösenord för kontot.

Sandlåda

Viktig: Observera att när du har skapat och länkat ditt konto och din plånbok kommer du inte att kunna ändra det.

Det är allt du befinner dig i. Du kan se målsidan för Sandbox nu.

Sandlåda

MIG

Från MIG på fliken kan användare kontrollera och ställa in sina The Sandbox-kontorelaterade detaljer.

Profil

Du kan göra följande på profilfliken:

  • Lägg till en beskrivning / bio
  • Ändra e-postadress
  • ändra lösenord

Sandlåda

Bjuda in vänner

Du kan dela din remisslänk med dina vänner eller bekanta och sedan få 10% remissavgift.

Sandlåda

Avatar

Användare kan skapa sin avatar genom att klicka på Skapa avatar knapp. När du väl har klickat på den kommer en avatarsida att dyka upp som låter dig designa och anpassa din virtuella bild. Du kan välja Avatars kön och ansikte, samt att kunna få tillgång till det med olika tillgängliga kläder.

Sandlåda

SAND

SAND är den ursprungliga symbolen för Sandbox-plattformen, och det krävs att du gör nästan alla aktiviteter inom ekosystemet. Användare måste hålla SAND i plånboken för att skapa tillgångar eller för att spela spel. Du kan få SAND-token från Binance, Uniswapeller Simplex.

Sandlåda

Hur får man SAND-token

Du kan få SAND-token från Uniswap.

Gå till Uniswap och anslut din MetaMask-plånbok.

Dubbelkolla tokenavtalets adress. Du kan hämta tokenadressen från Coingecko.

Som du kan se från ögonblicksbilden nedan byter vi ut ETH med SAND-tokens. Ange mängden token som du vill köpa och bekräfta Byta aktivitet.

Sandlåda

En MetaMask-transaktion utlöses. När transaktionen är lyckad kan du se SAND-token i din plånbok.

Sandlåda

Lager

Du kan kontrollera dina tillgångsuppgifter från Lager flik. Den listar detaljerna om tillgångar, mark, egendomar etc. som en användare innehar.

Sandlåda

Katalysator och ädelstenar

Catalyst and Gems är ERC-20-tokens som används för att definiera och lägga till en extra faktor för att göra ASSETS mer värdefulla. Katalysatorer lägger till en tillgångs nivå och knapphet som kommer att visas på Marketplace och Gems lägger till attribut till ASSETS.

Sandlåda

Marknadsföra

Marknaden är NFT marknadsplats som erbjuder artisterna och skaparna en plattform som de kan använda för att tjäna pengar på sina skapelser. Användare kan köpa TILLGÅNGAR och sedan använda dem för att dekorera eller få tillgång till deras LAND. Observera att tillgångarna på marknaden kan endast köpas med SAND-tokens.

Sandboxarna NFT-marknadsplats betaversionen gick i bruk den 30 mars 2021. Plattformsanvändare kan få tillgång till 100+ NFT-lanseringar från 46 olika artister.

Om du vill köpa NFT: er går du till Market.

Sandlåda

Användare kan filtrera tillgångarna baserat på NFT-typ, beteende, kortplats, katalysatornivå, pärlattribut, storlek osv. Tillgångspriset bestäms av typen av attribut det innehåller. Ju större antal attribut, desto högre pris.

När du har slutfört NFT som du vill köpa, klicka på köpa knapp.

Sandlåda

Du kan ställa in det antal kopior du vill ha och sedan bekräfta transaktionen. När transaktionen är framgångsrik kan du kontrollera dina NFT i lager.

Skapa

Användare kan ladda ner Game Maker och skapa 3D-spel utan kostnad eller teknisk kunskap. Game Maker tillåter användare att bygga ett spel genom att använda tusentals voxel-modeller (NFT) som gjorts av communityn med VoxEdit.

Nedan följer de rekommenderade systemkraven för att starta Game Maker-applikationen.

Sandlåda

Karta

Kartan visar hela landskapet i The Sandbox Metaverse.

Sandlåda

LANDA

LAND är de fysiska utrymmena i The Sandbox Metaverse som spelare kan äga och använda i ett spel. Spelare kan spela spel på sitt LAND, eller de kan hyra det till andra spelare. SandBox Metaverse består av totalt 166464 LANDS.

Sandbox-kartan består av två olika typer av virtuella fastigheter – nämligen LAND och ESTATE. De kan endast köpas med SAND-tokens.

Sandbox är värd för en LAND-försäljning i faser. För närvarande finns det ingen markförsäljning men projektet planerar att ta nästa markförsäljning snart.

Som alla andra tillgångar kan du kontrollera dina LAND-detaljer från inventeringen.

Sandlåda

Klicka på Visa på karta, och du kan se ditt LAND i The Sandbox Metaverse.

Sandlåda

När du väljer vilken mark eller fastighet som helst, kommer den att ge dig information om dess plats, storlek, inkluderade block och pris.

Partners

Sandlåda

Social närvaro

Hemsida

Disharmoni

Twitter

Telegram

Medium

Youtube

Slutsats

Den globala spelbranschen är den mest spännande branschen idag när det gäller både teknik och monetärt värde. År 2020 var den globala spelmarknaden (traditionell) värderas till 162,32 miljarder dollar och förväntas uppgå till ett värde av 295,63 miljarder dollar år 2026. Inspirerad av dessa höga siffror och världsomspännande galenskap bakom spel, kom många blockchain-baserade spelföretag till. Vi kan se en plötslig ökning av antalet blockchain-baserade spelprojekt. I motsats till ett traditionellt spelsystem som fokuserar på teknik- och programvaruuppgraderingar, arbetar blockchain-spelprojekt hårt med att ge spelare möjlighet. Sandlådan är ett sådant spionerat och förväntat spel. Användaren kan skapa sina tillgångar och spel utan teknisk kunskap. De kommer att värderas och namnges för sin skapelse på grund av att tillgångarna är en NFT. Senare kan de tjäna pengar på sina tillgångar genom att notera dem på marknaden. Det råder ingen tvekan om att spelet definitivt kommer att få mycket intresse när det går live.

Resurser: Sandbox-webbplatsen

Läs mer: Fractal Protocol: Allt du behöver veta

Source link