bitcoin code

Kan Bitcoin slå $ 100 000 i år? | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Bitcoin (BTC) upplevde en massiv expansion i början av året, men i flera månader har den virtuella valutan handlats i sidled. Ett av målen för denna digitala tillgång var att nå 100 000 dollar. Nu när vi redan är under andra halvåret är frågan om det här är ett realistiskt mål för 2021 eller om vi skulle behöva vänta till 2022 för att det ska hända.

Kan Bitcoin nå 100 000 dollar?

Investerare väntar på Bitcoin att återuppta sin tjurtrend. Under de senaste veckorna har detaljhandlare köpt Bitcoin och väntat på att den digitala tillgången ska fortsätta att gå högre. Det kan dock ta lite tid innan den virtuella valutan når 100 000 dollar.

Det finns olika modeller som visar att Bitcoin kan växa till det ovan nämnda priset, men det stöter på vägen som inte kan förutses. Det senaste prisfallet från $ 57 000 till $ 30 000 har varit en av dessa oväntade händelser som drivs av FUD.

Det finns många olika prisdrivrutiner för Bitcoin och andra virtuella valutor. En av dem är relaterad till utskrift av pengar. Under 2020 och 2021 skrev regeringar ut stora mängder pengar för att bekämpa COVID-19-krisen. Många av dessa nyligen tryckta sedlar har flyttats till virtuella valutor, vilket pressar priset på Bitcoin över $ 63.000. Men skulle det hända igen i framtiden?

Det är också värt att notera att det bara finns 21 miljoner BTC. Det är inte möjligt att skapa mer än så. Den dagliga emissionen av BTC är för närvarande 900 BTC per dag. Om det finns starkt köptryck från samhället och från större företag, kan det vara möjligt för Bitcoin att fortsätta att gå högre.

Under första delen av året har företag köpt Bitcoin och lagt till dem i sina balansräkningar. Nu har dessa inköp avtagit, vilket kan ses i Bitcoins prisåtgärd de senaste månaderna. Dessutom är dessa inköp mycket viktiga med tanke på den inverkan de har på Bitcoin och även andra digitala tillgångar.

Men kommer Bitcoin 100 000 dollar de närmaste åren? Det kan vara möjligt för det att hända. Även om det inte finns något skrivet om BTC och vad som kan hända med priset, förblir denna prisnivå det viktigaste målet för Bitcoin-supportrar och investerare. Om inflationen fortsätter att vara hög och om företagen fortsätter att investera i BTC kan 100 000 dollar inte vara ett omöjligt mål.

Source link

[ad_2]

Source link