Kan Ethereum nå 5000 dollar? | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Trots den senaste priskraschen på kryptovalutamarknaden har vi sett hur Ethereum (ETH) rörde sig högre dagligen. Den digitala valutan överträffade sin rekordhöga nivå och i vissa börser handlades den över $ 4400 under en kort tidsperiod. Men kunde Ethereum gå högre och slå 5000 dollar per mynt?

Kan Ethereum gå mot $ 5000?

Ethereum investerare väntar på att den senaste kraschen ska passera så att Ethereum kan fortsätta närma sig 5 000 dollar. Det här kanske inte är något galet för den digitala tillgången, som har varit på en tjurmarknad i flera månader.

Det finns många saker som vi borde veta för att förstå beteendet hos denna virtuella valuta. Det första att notera är att hela ekosystemet är på en tjurmarknad. Under tjurmarknader går de flesta tillgångarna högre över tiden, även om det finns korrigeringar på vägen.

Men det finns två viktiga saker relaterade till Ethereum som visar oss att den virtuella valutan går framåt. En av dem är relaterad till Ethereum 2.0 och hur detta kan vara en enorm förbättring av Ethereum-nätverket som har kämpat för att bearbeta ett stort antal transaktioner.

Med Ethereum 2.0 och övergång till en ProSF-of-Stake (PoS) konsensusalgoritm kan det bli mycket effektivt att bearbeta överföringar, vilket gör nätverket snabbare och lättare att använda för individer över hela världen.

Det andra vi bör nämna om Ethereum är relaterat till decentraliserad finansiering (DeFi). Denna industri har vuxit i flera år nu och Ethereum-ekosystemet var det nätverk som var värd för de flesta av de nya projekten som växte DeFi-ekosystemet på Ethereum.

Under ett samtal med UseTheBitcoin förklarade Greg Waisman, medgrundare och COO för det globala betalningsnätverket Mercuryo:

”Dess tillväxt är förknippad med många saker, inklusive den efterlängtade Ethereum 2.0, men också, och i mycket större hänsyn, DeFi-sektorns egen expansion och tillväxt. Myntets dominans klättrade upp till 18%, och dess prisökning visar att blockkedjebaserade appar och protokoll äntligen erkänns och antas. ”

Han delade sedan med oss ​​sin prisförutsägelse för Ethereum och sa att det kunde gå upp till 5 000 dollar “om inte något oväntat stör dess framsteg.” Vi har nyligen sett hur Elon Musks kommentarer drog ned kryptovalutamarknaden. På grund av denna anledning, Bitcoin föll under $ 48 000 och andra digitala tillgångar följde samma väg. Ethereum handlades istället nära $ 3700 per mynt.

Source link

[ad_2]

Source link