Kryptovalutor återhämtar sig efter 20% korrigering | Använd TheBitcoin

[ad_1]

De flesta kryptovalutor på marknaden återhämtar sig nu efter 20% -korrigeringen för några dagar sedan. Dogecoin (DOGE), XRP och Cardano (ADA) är de ledande virtuella valutorna just nu när det gäller vinster under det senaste dygnet.

Digitala valutor återhämtar sig

Det kan vara dags för återhämtning efter ett prisfall på cirka 20% under de senaste dagarna. Som vi rapporterade tidigare sjönk digitala tillgångar som Ethereum (ETH) eller Litecoin (LTC) med mer än 20%. Detta var dock en kortvarig nedgång efter en återhämtning som gjorde det möjligt för Bitcoin att komma tillbaka över $ 50.000.

Ethereum är bara 5% lägre än någonsin och andra virtuella valutor som Dogecoin eller XRP växer nu med 36% respektive 16%. Men alla de 100 bästa digitala tillgångarna registrerar vinster under det senaste dygnet, med undantag av Bitcoin Gold (BTG).

En av anledningarna bakom återhämtningen av XRP kan relateras till kommentarerna från Brad Garlinghouse, VD för Ripple, ett av företagen bakom XRP. I en intervju nyligen pratade han om Ripples position på deras XRP-innehav. Detta är ett av de viktigaste ämnena som diskuteras av XRP-communityn.

Han nämnde att de alltid är öppna för nya idéer som kan förbättra XRP-ekosystemet. Dessutom, om frågan om de kunde bränna XRP-innehaven, sa han att de inte utesluter någonting och att det finns några saker som är meningsfulla för XRP-ekosystemet.

Som vi nämnde tidigare kunde Bitcoin återställa prisnivån på 50 000 $ som nu är en mycket viktig psykologisk barriär. Att hålla sig över denna region är verkligen viktigt för BTC och fortsättningen av denna tjurkörning.

Ethereum är nära 2300 dollar och verkar inte försvagas lika mycket som andra virtuella valutor. Dessutom är dess dominans nära 14,3% jämfört med 50,30% av Bitcoin, som kunde upprätthålla över den nivån.

Binance Coin (BNB) går högre med 5,33%. Under den senaste veckan var BNB relativt stabil och var bara 2,06% lägre. Detta har varit de bäst presterande digitala tillgångarna i topp 10 under de senaste sju dagarna.

Cardano, Dogecoin, Polkadot (DOT), Uniswap (UNI) och Litecoin (LTC) registrerar också vinster under det senaste dygnet. Men inte alla växer massivt. Medan DOGE ökar med över 36%, växer Litecoin bara med 1,59%.

[ad_2]

Source link