KSM-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz


Kusama är ett skalbart flerkedjigt nätverk för radikal innovation byggd med substrat med samma kodbas och branschledande flerkedjiga infrastruktur som Polkadot.

Kusama är ett nätverk byggt som ett risktagande, snabbt rörligt ”kanariefågel i kolgruvan” för sin kusin Polkadot. Det är en levande plattform byggd för förändringsagenter för att ta tillbaka kontrollen, gnista innovation och störa status quo. Nätverket är en experimentell utvecklingsmiljö för team som vill gå snabbt och förnya sig på Kusama, eller förbereda sig för distribution på Polkadot. Det blir intressant att se hur KSM-priset rör sig inom en snar framtid

Snabb itteration

Kusamas risktagande och smidiga mentalitet gör det möjligt för utvecklare att gå snabbt genom styrning och uppgradering, vilket möjliggör snabba framsteg och tillväxt.

Låga ekonomiska hinder

Du kan starta ditt anpassade blockchain (parachain) -projekt med låga inträdeshinder. Det är perfekt för magra nystartade företag som vill flytta snabbt och itera.

Avancerad teknik

Du kan bygga på ett nästa generations, skärmad, flerkedjigt nätverk medan du använder de senaste funktionerna innan de distribueras på Polkadot.

Bortsett från detta erbjuder Kusama-nätverket ett brett utbud av fördelar för utvecklare som försöker innovera inom blockchain-domänen.

Du kan läsa mer om Kusama här.

Låt oss granska KSM-priset.

KSM / USD – Prediction

ksm

KSM handlar för närvarande över supportzonen på $ 451. Så länge det ligger ovanför den här zonen kan vi börja se ett steg mot $ 610 och $ 868. Underlåtenhet att hålla stödet till 451 $ kan leda till en omedelbar nedgång mot 397 $ och en eventuell nedgång mot 349 $ och 271 $ vilket skulle vara bra bidrag för KSM-längtar.

KSM handlas för närvarande till 475 $ med ett börsvärde på 4405775257 $. Dess handelsvolym 24 timmar var 542 292 333 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av som ett resultat av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source linkSource link