Litentry, Cere Network Partner Over Identity Service


Litentry har aviserat ett strategiskt partnerskap med Cere Network för att optimera Ceres kundidentitetstjänst.

Enligt meddelande, Litentry kommer att tillhandahålla aggregerad identitetsdatatjänst till Cere Network, ett Polkadot-baserat ekonomimoln och en decentraliserad dataplattform. I gengäld kommer Cere att integrera Litentrys identitetsschema i sitt Decentralized Data Cloud (DDC) -nätverk.

Partnerskapet kommer att förbättra Ceres interoperabilitet i företagsanvändaridentifiering. Cere-användare kommer att kunna fråga om sina kunders kedjeidentitet via Litentry, med hjälp av datamodeller som kedjestyrningsengagemang och DeFi kreditrekord. Integrationen gör det också möjligt för Litentry att införliva Seres företagskundidentitetsmodell i sina databibliotek. Detta gör det möjligt för externa dApps för Litentry att använda Ceres användaridentitetsdata via användarbehörighet för beräkning av högre metafysisk identitet.

Som ett resultat av samarbetet med Cere Network, Litteratur kommer också att bli medlem i SaaS-DeFi-alliansen och gå med som Binance Smart Chain, Elrond, Chainlink, Polygon, Reef och andra. SaaS-Defi-alliansen vill skapa universella protokollstandarder för Enterprise DeFi-rymden samt förbättra kommunikationen mellan DeFi-ekosystemet och företagen.

I en liknande utveckling har Litentry också ingått ett strategiskt partnerskap med Paralink Network för att föra användningen av verklig data i kryptoapplikationer till mainstream genom sitt lättanvända PQL-språk, för att inte tala om dess lägre kostnad och flexibilitet.

Enligt meddelande, Litentrys integration av Paralinks orakler kommer att säkerställa att datakällorna som erhålls genom DID-aggregeringsprotokollet för identitetskreditberäkning är tillförlitliga och korrekta.

Omvänt kommer Paralink också att integrera Litentrys beräkningstjänster i deras valideringspool för att effektivisera curationsprocessen. På grund av samarbetet med Paralink kommer Litentry också att kunna använda Paralink-nätverkets flerkedjade orakel.

Hanwen Cheng, grundare och VD för Litentry, sa om integrationen: ”Genom detta partnerskap är vi ett steg närmare byggandet av ett högpresterande, funktionellt DID-ekosystem. Vi är glada att vi kommer att tillhandahålla mer tillförlitliga och kostnadseffektiva DID-tjänster till våra användare. “

Det noterades vidare att Litteratur arbetar hårt för att skapa ett decentraliserat identitetsbaserat nätverk i full skala och relaterade verktyg.

LIT Pris

Vid tidpunkten för publiceringen BELYST tokenpriset har stigit med 10,9% under det senaste dygnet. Det handlades till $ 9,83, med ett börsvärde på $ 177 465 722 och en 24-timmars handelsvolym på $ 59 768 288.

Ansluta sig Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link