Mark Cuban tror Bitcoin kan hjälpa miljön | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Mark Cuban har delat en tweet där han förklarar hur Bitcoin (BTC) kan hjälpa miljön. Detta kommer efter Teslas beslut att sluta acceptera Bitcoin för betalningar för de bilar de säljer.

Hela kryptovalutasamhället började kommentera och prata om de olika fördelarna med Bitcoin och hur den digitala tillgången kunde minska miljöpåverkan genom att använda förnybar energi och minska vårt beroende av fiatvalutor och guld.

Mark Cuban försvarar Bitcoin

Mark Cuban, ägaren av National Basketball Association (NBA) Dallas Mavericks, skrev en tweet där han förklarar att Mavs.com kommer att fortsätta att acceptera Bitcoin, Ethereum (ETH) och Dogecoin (DOGE) i framtiden. Han citerade Elon Musks tweet där de informerade om att de är oroliga för Bitcoin-konsumtion.

Den officiella informationen släppte av Tesla lyder som följer:

”Vi är oroade över att snabbt öka användningen av fossila bränslen för Bitcoin-gruvdrift och transaktioner, särskilt kol, som har de värsta utsläppen av bränsle. Kryptovaluta är en bra idé på många nivåer och vi tror att den har en lovande framtid, men detta kan inte kosta mycket för miljön. ”

Enligt Mark Cuban fortsätter de att acceptera Bitcoin och andra virtuella valutor i sin onlinebutik eftersom de vet att det kan hjälpa miljön att ersätta guld som en värdebutik. Dessutom skulle krympande stora banker och myntanvändning också gynna samhället och miljön.

Dessutom förklarade Mr. Cuban att människor från hela världen köper varor och biljetter med Bitcoin, den största kryptovalutan i världen. Företaget började acceptera Bitcoin-betalningar redan 2019 före den tjurmarknad som vi för närvarande är i.

Elon Musk har varit en kontroversiell figur i kryptorummet på grund av olika skäl. Han har alltid varit en stark anhängare av Bitcoin och Dogecoin. Samtidigt har Tesla köpt miljontals dollar i Bitcoin, vilket hjälper priset på den virtuella valutan att nå nya toppar under 2021.

Även om Tesla fortsätter att hålla det mesta av sitt Bitcoin, bestämde Musk sig för att klargöra varför de inte längre vill acceptera BTC-betalningar för sina Tesla-bilar. Att köpa en Tesla-bil med Bitcoin var ett av de bästa beslut som företaget kunde ta när hundratals personer från hela världen skyndade sig att köpa en Tesla-bil som betalade med BTC.

Numera handlas Bitcoin runt 49 000 dollar per mynt och har ett börsvärde på över 925 miljarder dollar.

Source link[ad_2]

Source link