Mynt som stöds av storbok | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Inte ens de mest avancerade användarna på kryptomarknaden vet vilka som är Ledger-stödda mynt. Detta är dock inte ett problem eftersom det finns en lista med mynt som stöds av Ledger Nano S. I den här guiden kommer vi att gå igenom alla detaljer om vilka mynt som stöds av Ledger Nano S och alla andra tillgängliga modeller som Ledger Blue och Ledger Nano X.

Vad är Ledger?

Ledger är en av de viktigaste deltagarna på kryptovalutamarknaden. Detta företag har arbetat i flera år med att tillhandahålla några av de säkraste lösningarna för investerare att ha virtuella valutor.

Vi vet att det kan vara farligt att lämna mynt i byte eller till och med i heta plånböcker. Hackare försöker stjäla våra pengar. Om vi ​​har och lagrar våra privata nycklar på datorer och maskiner som är anslutna till internet kan vi vara i trubbel. Angripare kan få tillgång till dem via virus eller ransomware.

Ledger löste detta problem och tillät investerare att hålla sina privata nycklar offline. Detta är i grunden en uppgradering till pappersplånböcker. De var väldigt säkra när Bitcoin (BTC) och andra virtuella valutor expanderade eller under de tidiga dagarna, men de är inte hållbara.

Ledger skapar hårdvaruenheter som skyddar dina privata nycklar från skadliga partier men också från erosion och andra problem. Genom att hålla dina privata nycklar med en Ledger Nano S kan du säkra dina mynt och förvara dem under långa perioder. Det är därför det är mycket viktigt att förstå vilka som är Ledger-stödda mynt.

Det är värt att ta hänsyn till att det, beroende på vilken enhet du använder, skulle anslutas till din dator och till Ledger Live-programvaran. Denna programvara kan laddas ner på de flesta stationära datorer och används för att hantera olika typer av digitala valutor.

I nästa avsnitt delar vi med dig vilka är de mynt som stöds av var och en av modellerna som skapats av Ledger. De mest populära enheterna inkluderar Ledger Nano S, Ledger Nano X och Ledger Blue. I framtiden kan nya enheter lanseras av Ledger.

Vad är Ledger Nano S?

Detta är den mest populära enheten skapad av Ledger. Det är väldigt enkelt att använda, bärbart och det finns till ett överkomligt pris. Detta var företagets flaggskeppsprodukt i flera år tills de släppte Ledger Nano X med en förbättrad skärm och utan kabel.

Enheten är den grundläggande hårdvaruplånboken som miljontals investerare runt om i världen redan har förvärvat. I stället för beroende på en programvaruplånbok kan användare enkelt börja hålla sina privata nycklar på den här enheten.

På grund av dess hållbarhet, pris, mångsidighet och lösningar blev Ledger Nano S en av favoritplånböckerna i kryptoindustrin. Det har många fördelar jämfört med andra konkurrenter som Trezor och dess kompatibilitet med andra onlinetjänster ökade användningsfallet för användningar som innehöll sina privata nycklar i denna plånbok.

storbok nano s

Det är värt att nämna att när du har en kryptoplånbok så håller du inte dina mynt på enheten. Du håller dina privata nycklar på en Ledger Nano S. Detta kan göras på bara några sekunder och det kan användas för att ge mer säkerhet till de medel du har på kryptomarknaden.

När du köper den här enheten kan du se till att du köper en kvalitetsprodukt från ett erkänt företag. Användare kan enkelt ta emot plånboken på olika platser och regioner och betala med olika betalningsmetoder.

Den negativa aspekten av hårdvaruplånböcker som skapats av Ledger är relaterad till det faktum att de betalas. Du hittar inte en gratis version av en hårdvaruplånbok som skapats av Ledger. Om någon kontaktade dig och hävdade att de har en gratis Ledger Nano S-plånbok bör du definitivt ignorera det. Att använda denna plånbok kan leda till ekonomiska förluster.

Ledger Nano S-mynt som stöds

Det är uppenbart att vi vill veta vilka som stöds av Ledger Nano S-mynt. Innan vi börjar måste vi förstå att Ledger Nano S stöder mer än 1500 mynt, inklusive ERC-20-tokens. Detta är en av anledningarna till att det blev en av de mest populära hårdvaruplånböckerna på marknaden.

Detta beror på att Ledger regelbundet arbetar för att erbjuda de bästa tjänsterna till kunder från hela världen. Ledger S Nano-stödda mynt inkluderar Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) och många andra ERC-20 digitala tillgångar.

Som företaget förklarar stöder Ledger Live 22 kryptotillgångar på sina inhemska blockkedjor och över 1200 ERC-20-tokens på Ethereum blockchain. Användare kan lägga till fler konton för att skicka och ta emot pengar på ett snabbt och intuitivt sätt.

Ledger har skapat en dedikerad webbplats där användare kan söka efter de mynt de vill veta om de stöds eller inte. Detta skulle göra det lättare för individer att hitta den information de söker efter om Ledger Nano-stödda mynt.

Det är värt att ta hänsyn till att alla tillgångar som stöds av Ledger Nano S också stöds av Ledger Nano X. Således kommer du att hitta det möjligt att använda båda plånböckerna för att hålla de flesta kryptovalutor du redan har på andra plånböcker.

Ändå finns det en gräns för antalet mynt du kan lagra på din Ledger-enhet. Medan du använder Ledger Nano S kan du hålla 4, 5 eller 6 kryptokurvor samtidigt, Ledger Nano X har mer minne och möjligheten att erbjuda dig samtidigt mer än 6 applikationer.

Vad är Ledger Nano X?

Ledger Nano X är utvecklingen och nästa generation av Ledger Nano S. Medan Ledger Nano S var huvudprodukten som Ledger erbjöd, blev Ledger Nano X flaggskeppsprodukten för detta företag. Även om Ledger Nano S-användare inte behöver uppgradera sina enheter, har Ledger Nano X många fördelar jämfört med Ledger Nano S.

En av de positiva sakerna med Ledger Nano X är dess större skärm jämfört med Ledger Nano S. Detta gör det lättare för användare att få tillgång till sina medel och hantera sina konton. Att ha en större skärm är mycket användbart vid hantering av digitala valutor.

storbokplånbok ovanför mac-tangentbordet

Ett annat positivt om Ledger Nano X jämfört med Ledger Nano S är relaterat till det utrymme som det har. Ledger Nano X kan stödja fler kryptoapplikationer än dess äldre motsvarighet. På detta sätt kan användare som vill hantera flera konton samtidigt enkelt göra det.

Dessutom kan Ledger Nano X också användas via Bluetooth istället för via kabel. Detta gör det snabbare och lättare att transportera jämfört med Ledger Nano S.

Det finns dock en nackdel för användare som vill köpa Ledger Nano X: det är dyrare än Ledger Nano S. Således, om du är ny på kryptomarknaden och vill få en säker plånbok för kylförvaring, då Ledger Nano S kommer att vara det billigaste alternativet.

För användare som börjar investera i virtuella valutor eller som inte behöver extra utrymme kan Ledger Nano S vara en av de bästa lösningarna. Om en investerare istället kräver flera appar samtidigt och Bluetooth-anslutning, kan Ledger Nano X vara lösningen.

Ledger Nano X-stödda mynt

Som vi nämnde tidigare stöder Ledger Nano X samma mynt som Ledger Nano S. Det betyder att om du hade några virtuella valutor med Ledger Nano S och du flyttade till Ledger Nano X kommer du att kunna hålla samma virtuella valutor.

Naturligtvis är uppgraderingen inte automatisk och du måste göra det manuellt. Men genom att använda Ledger Live blir det verkligen enkelt eftersom systemet guidar dig genom alla steg som du bör följa för att lägga till alla mynt du vill ha till din Ledger Nano X.

På grund av det faktum att plånboken har möjlighet att rymma ett större antal applikationer kommer du att kunna se och hantera ett större antal mynt. Detta betyder inte att du inte kan sätta in samma mynt. Det betyder att du inte kan hantera samma antal ansökningar.

Med tanke på att listan över mynt som stöds är densamma för båda plånböckerna, behöver du inte vara orolig för att söka efter den online. Ledger har en dedikerad webbplats för den som fungerar smidigt. Du kan använda filter och söka i alla mynt du vill veta om de finns i din plånbok eller inte.

Om du är en större investerare eller en institution bör du fortsätta läsa den här guiden och förstå vad Ledger Blue är.

Vad är Ledger Blue?

Ledger Blue är en innovativ och säker hårdvaruplånbok som har skapats för företagsanvändning. Huvudmålet är att erbjuda större investerare en lättanvänd och förståelig hårdvaruplånbok som ger dem det bästa skyddet för att hålla sina mynt.

Denna hårdvaruplånbok stöder flera applikationer och har programvara som kombinerar de senaste lösningarna på företagsnivå med kryptofunktioner. Genom den här lätta enheten kan företag hålla sina virtuella valutor och använda dem när som helst de behöver.

Ledger Blue gränssnitt
Ledger Blue

Enheten är större än traditionella hårdvaruplånböcker som Ledger Nano S eller Ledger Nano X. På detta sätt innehåller den också en större skärm och komplexa smarta kontrakt. Företaget har byggt det på operativsystemet Blockchain Open Ledger som heter BOLOS, vilket är en mycket flexibel plattform.

Genom att använda plånboken kan användare lägga till nya applikationer och digitala valutor utan att kompromissa med masterfröet. Det är därför det blir mycket användbart och säkert för de användare som vill ha sina medel skyddade hela tiden. Enligt Ledger kan varje blockchain-tid stödjas.

För närvarande finns det olika företag och företag som använder denna plånbok. Till exempel STMicroelectronics, Stratumn och MONAX, bland andra. De anser att plånboken tillåter dem att skapa unika och innovativa enheter med full systemöppenhet.

Det är värt att ta hänsyn till att plånboken också kan integreras med andra plånböcker. Några av plånböckerna inkluderar Electrum, Mycelium, Copay, GreenBits, GreenAddress, MyEtherWallet och många andra. Detta gör det lättare för användare att hantera sina virtuella valutor och hantera sina mynt.

Ledger Blue Coins som stöds

Som i föregående avsnitt kunde Ledger Blue stödja de flesta tillgängliga mynt när den lanserades för några år sedan. Men med tiden gav företaget inte stöd för Ledger Blue och fokuserade på Ledger Nano X, som är mer avancerat än Ledger Nano S och inte lika komplicerat och svårt att producera som Ledger Blue.

Det är värt att ta hänsyn till att några av de största virtuella valutorna på marknaden stöddes på Ledger Blue, inklusive Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH). Vissa användare rapporterade dock att vissa applikationer inte kördes ordentligt på den här plånboken.

Om du vill använda en Ledger-plånbok är det bästa du kan göra att köpa Ledger Nano X, som är snabbare och mer avancerad än den vanliga Ledger Nano S. Det är värt att ta hänsyn till att det kan finnas nya mynt stöds av Ledger Blue, men detta bekräftas inte.

Slutord på mynt som stöds av Ledger

Det finns flera plånböcker för hårdvara på marknaden. Ledger Nano S och Ledger Nano X är bland de bästa på marknaden när det gäller mynt som stöds. Båda kan hantera mer än 1500 tillgångar och olika blockchain-nätverk.

Ledger Blue visar att projektet var mycket framgångsrikt i början men Ledger bestämde sig för att sluta erbjuda stöd till det. Numera är Ledger Nano X den bästa och mest avancerade hårdvaruplånboken som tillhandahålls av Ledger.

En sak är tydlig, Ledger-stödda mynt är desamma för båda flaggskeppsenheterna: Ledger Nano S och Ledger Nano X. Ledger-stödda mynt för den blå enheten skulle vara färre och inte lika snabba och de andra enheterna.

[ad_2]

Source link