Nästa 100x! 10 hetaste kommande Altcoin-projekt – Del 2 – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz


I den föregående delen av denna serie täckte vi fem olika kommande altcoin-projekt som vi tror har potential att uppnå ett 100x prisrally. Vi letar kontinuerligt efter sådana projekt.

Den här artikeln täcker ytterligare fem kommande altcoin-projekt som vi förväntar oss att ha månskotspotentialer.

Nästa 5 hetaste 100x Moonshot kommande Altcoin-projekt
Projekt nr 6: Avkastningsprotokoll

Detta är en öppen källkodsplattform skapad speciellt för att hjälpa DeFi-användare att öka sina intäkter. Med Yield Protocol kan vem som helst skapa och bedriva avkastningsodling på Ethereum blockchain DeFI-ekosystemet. Protokollet hjälper också smarta kontrakt att bedöma marknadssituationer som ger insikter om hur man effektivt kan använda medel.

Prestationer
 • För närvarande är avkastningsprotokollet satsningen på APY är nära 250%.
 • 5 mars 2021 gick YIELD-token live på Uniswap och Gate.io
 • Avkastningsprotokollets främsta prestation är lanseringen av avkastningsprotokollet SHO på Maker DAO den 23 februari 2021.
 • Cirka 538 000 DAO-tokens låstes av villiga investerare som ville delta i YIELD-tokenförsäljningen på Gate.io. Detta belopp var cirka 13 258,75% högre än det föreslagna låsmålet.
Framtida utgåvor
 • Den första produkten på Yield-protokollet är en säker algo-lantbruksplattform som kallas Yield Shield. Yield Shield, enligt rapporter “kommer automatiskt att odla det högsta utbytet som finns tillgängligt från de senaste DeFi-protokollen”. Det kommer också att hjälpa till att maximera avkastningen med de senaste jordbruksmekanismerna.
 • Yield Shield MVP är officiellt live.
Projekt nr 7: Deeper Network (DPR)

Detta kommande altcoin-projekt fokuserar på att skapa ett privat och säkrare internet för alla. Det är den decentraliserade internetinfrastrukturen för WEb 3.0. För att uppnå detta ger Deeper Network blockchain-teknik till både nätverkssäkerhet och delningsekosystemet. Nätverket är också medlem i Polkadot Alliance och kan skryta med att ha över 8000 noder. DPR kommer dessutom att tillhandahålla:

 • DPN (decentraliserat privat nätverk)
 • Decentralized Web: Deeper Network tillhandahåller grundläggande infrastrukturtjänster för Web 3.0 med Deepers decentraliserade DNS (dDNS) och Deepers decentraliserade CDN (dCDN), och slutligen en
 • Decentraliserad Gateway och dAPP StoreDeepers hårdvara.
Prestationer
 • Project Scooped topppris vid Polkadot Hackathon.
 • Det är en stolt medlem i Polkadot DeFi Alliance.
 • Nätverket samarbetade också nyligen med Bridge Mutual Insurance.
 • Den kan skryta med partnerskap med topppartner som Amazon, BestBuy, BETALAD, etc.
 • Djupare tidigt denna vecka Uppfostrad 1 miljon dollar i en nyligen finansierad runda på Indiegogo.
Kommande uppdateringar
 • Offentlig notering – Betalt nätverk: 5 april, 12 UTC (0,012 $)
  Poolz: 5 april, 12:00 UTC (0,012 $)
  TokensoftInc: 8 april, 23:00 UTC ($ 0,02)
Projekt # 8: Splyt (SHOPX)

Splyt är en Polkadot-driven NFT-infrastruktur som fokuserar på att förenkla den befintliga e-handelsförsörjningskedjan. Plattformen tilldelar helt enkelt en speciell eNFT till varje inventering precis som de unika SKU-nummerobjekten på en e-handelsplattform. Efter att varje lagerartikel har fått sin unika eNFT kommer varumärket att tilldela eNFT ett belopp, vilket skapar en möjlighet för affiliate-marknadsföring.

Omedelbart ett köp görs, varumärket levererar varan medan köparen får ett eNFT som betalningsbevis.

Prestationer
 • Den populära lyxiga e-handelsplattformen Maison Du använder nu Splyts e-handelsprotokoll.
 • Splyt samarbetade också nyligen med Master Ventures och har avslöjat planer på att lansera på PAID Network’s Ignition.
 • Plattformen den 24 mars meddelat ett strategiskt partnerskap med det kinesiska riskkapital- och värdepappersföretaget LD Capital.
Projekt nr 9: Trodl

Det här kommande kryptoprojektet är en ryktebaserad krypto-plattform för sociala medier. Förse sina användare med verifierbar information på ett demokratiskt sätt. Det är den perfekta plattformen för handlare, användare och utgivare. Plattformen hjälper också till att ansluta användare med förstklassiga kryptohandlare.

Prestationer

Trodl avslutade nyligen sin betatestning och förbereder sig för sin officiella lansering. För närvarande har den över 250 000 användare på väntelistan.

Kommande
 • Den 6 april 2021 blir Trodl den första partnern som gör en ZENDIT-lansering på Binance Smart Chain (BSC).
 • IDO till $ TRO
  MantraDAO: 6 april, 12:00 UTC IDO Pris: 0,006 USD
Projekt nr 10: KnitFinance (KFT)

KnitFinance är ett samhällsledat initiativ som lovar att låsa upp DeFi: s fulla potential med Cross Chain-syntet och broar. Plattformen gör det också möjligt för användare att konvertera ett mynt till en motsvarande syntetisk ERC20-tillgång. Gör det enkelt för verkliga tillgångar som guld, aktier och Fiat att knyta kryptotillgångar.

Icke-ERC20-tokens kan också handlas, lånas genom användning av syntetiska ämnen. KnitFinnace planerar att helt revolutionera DeFi-rymden genom att göra det möjligt för pooler av tillgångar att överföras till decentraliserad finansiering (DeFi). Intressant är att dess PoC för närvarande finns på Ethereum, Polkadot och Polygon (Tidigare Matic Network) kedjor.

Prestationer
 • Samarbetar med API3 för att tillhandahålla Airnode-aktiverad data matas till deras protokoll. Det kommer att driva tillgångar och broar i flera kedjor.
 • Det samarbetade nyligen med Tidal Finance, Paralink-nätverket och OroPocket.
 • Den 16 mars 2021, KnitFinance meddelat ett strategiskt partnerskap med Nuls.
Sammanfattningsvis

Denna tvådelade serieartikel täcker djupgående kommande altcoin-projekt som vi tror har en chans att uppnå ett 100x prisrally. Dessutom är dessa kommande altcoin-projekt som diskuteras i grund och botten lågprojektprojekt, men ändå för att uppnå stor medvetenhet och antagande men ger lösningar på verkliga frågor.

Läs mer- Nästa 100x! De 10 hetaste kommande Altcoin-projekten – Del 1

Source link