Obundet ekonomi stänger på Mainnet med Final Testnet Launch


Decentraliserat finansprotokoll Obundet har tagit ytterligare ett viktigt steg mot sin lansering av mainnet med lanseringen av sin sista testfas.

I ett meddelande den 14 april uppgav Unbound att det har lanserat sitt slutliga Zeta-testnät efter framgångsrika tester sedan den första utplacerades i december 2020.

Tillkännagivandet uppgav att det har funnits ett stort antal förbättringar och uppgraderingar protokollet de senaste tre månaderna.

Dessa inkluderar förbättringar av orakeldesign, upplåsning av likviditetspool-token (LPT) -funktioner, ett likviditetsspårningsverktyg och förbättrad säkerhet efter hotmodelleringsövningar.

En statskassa för LP-skivor

Obundet ekonomi är ett decentraliserat likviditetsprotokoll som syftar till att ta itu med frågan om likviditetseffektivitet för likviditetsleverantörer. I huvudsak gör det det möjligt för användare att sammansätta sina intäkter från LP-tokens genom att använda dem som säkerhet för att pryda syntetiska tillgångar. Blogginlägget förklarade:

“Det betyder att nu LPT: er från Uniswap kan användas för att skapa tillgångar som kan ge likviditet till Sushiswap, eller en Balancer LPT kan användas för att tillhandahålla likviditet till Uniswap.”

Förutom denna unika förmåga att tjäna pengar på LP-tokens ännu mer, kommer Unbound också att stödja en rad syntetiska tillgångar, såsom uETH, och dess egna stablecoin, UND. Likviditetspooler kommer från olika automatiserade marknadsförare som erbjuder bättre avkastning, och plattformen kommer att erbjuda verktyg för att göra det möjligt för användare att sammansätta dessa avkastningar med hjälp av oberoende prisflöden och dataordningar.

Det har redan gjorts två granskningar och en slutlig har planerats med att PeckShield ska slutföras innan den sista lanseringen. Det fanns inget officiellt datum för lanseringen av mainnet, men med tanke på att detta är den sista testfasen kommer det inte att dröja länge nu. Uppdateringar kommer att publiceras på Obundet ekonomiblogg.

DeFi TVL Hits Record High

De decentraliserad ekonomi sektorn fortsätter att växa i en oöverträffad takt med det totala värdet låst – branschstandard för marknadsprestanda – når en rekordhög den här veckan.

Enligt DeFipulse.comTVL i alla protokoll som listas upp har rekorderat 59,78 miljarder dollar den här veckan. Det finns nu tolv DeFi-protokoll som har över en miljard dollar i säkerhet låst.

Sedan början av året har TVL ökat med 267% eftersom kryptomarknader också gör nya toppar. Dappradar.com rapporterar en rekord-TVL på 70 miljarder dollar i skrivande stund.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link