OMI-prisförutsägelse – Altcoin Buzz – Bitcoin Nyheter


ECOMI strävar efter att leda vägen i det framväxande digitala samlarobjektet samt skydd av digitala tillgångar.

ECOMI erbjuder en one-stop-shop för digitala samlarobjekt genom VE-VE-appen som tar popkultur och underhållning in i 2000-talet. De ser digitala samlarobjekt som en ny tillgångsklass som ger immateriella ägare möjlighet till nya intäktsströmmar i det digitala landskapet. OMI är den ursprungliga symbolen för ECOMI och vi kan börja se en ökning av OMI-priset snart.

Digital streaming, spel, köp i appar har blivit en marknad för flera miljarder dollar. Nästa som går med i denna digitala trend är popkulturen och samlarobjektindustrin.

VEVE-app

VE-VE är en appbaserad marknadsplats för premiumlicensierade digitala samlarobjekt. Med VE-VE kan användare få vanliga, sällsynta eller enastående digitala samlarobjekt, anpassa och visa upp dem i de virtuella utställningsrummen, samt köpa, sälja eller handla samlarobjekt med andra VE-VE-användare – allt från handflatan.

Låt oss granska OMI-priset

OMI / USD – Prediction

omi

OMI handlar strax över supportzonen på 0,008 USD. Så länge OMI stannar ovanför denna zon kan vi börja se ett steg mot nästa motståndszon på $ 0,010 och $ 0,013. Om det kan rensa motståndet vid $ 0,013 kan vi börja se att OMI går in i ett prisupptäckningsläge och ett steg över $ 0,020 skulle vara möjligt. Underlåtenhet att hålla supporten på 0,008 dollar kan leda till en stor nedgång mot 0,004 dollar.

OMI handlas till 0,00835323 $ med ett börsvärde på 1 377 290 183 $. Dess handelsvolym 24 timmar var 41758 856 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link