PayPal Bitcoin-användare kan nu dra tillbaka sina BTC till plånböcker Använd TheBitcoin

[ad_1]

PayPal lägger till fler funktioner i sitt kryptovalutaerbjudande genom att låta användare dra tillbaka sina Bitcoin (BTC) till andra plattformar. På detta sätt kan användare få tillgång till sina mynt och vara de verkliga ägarna av sina virtuella valutor. Hittills har PayPal tillåtit användare att köpa eller sälja BTC och andra digitala tillgångar men det gjorde det inte möjligt för användare att ta ut sina medel.

PayPal förbättrar sitt Crypto-erbjudande

Det Kalifornienbaserade företaget gör det nu möjligt för användare att inte bara köpa kryptovalutor utan också ta ut sina mynt från plattformen. Informationen bekräftades av Jose Fernandez da Ponte under CoinDesk: s Consensus 2021-konferens. Da Ponte ansvarar för PayPals affärsenhet blockchain och crypto.

Hittills har PayPal tillåtit investerare att få tillgång till virtuell valuta men det lät dem inte ta ut sina digitala tillgångar. Da Ponte klargjorde att de vill göra det så öppet som möjligt för konsumenter att ha val och bearbeta betalningar med den metod de vill ha.

Dessutom uppgav han att PayPal vill att användare ska sätta in pengar, betala med dem eller använda dem för olika saker och ta ut dem om de får kryptobetalningar.

Om saken, da Ponte sa:

”Vi vill göra det så öppet som möjligt och vi vill ge våra konsumenter val, något som låter dem betala på vilket sätt de vill betala. De vill ta med sin krypto så att de kan använda den i handeln, och vi vill att de ska kunna ta med sig krypten som de förvärvade och ta den till den destination de valt. ”

PayPal har tillåtit användare att skicka och ta emot kryptovalutor men det gjorde det inte möjligt (förrän nu) att ta ut medel. Ändå är det inte klart hur lång tid det tar för PayPal att släppa den nya funktionaliteten. Det tar vanligtvis två månader i genomsnitt innan en ny implementering börjar fungera.

När det gäller möjligheten att lansera sin egen digitala valuta sa da Ponte tydligt att detta är “för tidigt” att göra det. Dessutom talade han om Central Bank Digital Currency (CBDC) och hur banker i olika regioner redan planerar eller analyserar möjligheten att starta en CBDC. Slutligen uppgav han att trots att det har kommit många kommentarer om CBDC har det skett fler artiklar och diskussioner om dem än egentlig kod skriven.

Source link

[ad_2]

Source link