Polkadot-pris: Kommer DOT att korsa $ 100? – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz


Polkadot är ett av de mest lovande projekten i kryptorummet. Det är redo att komma in och förbli ett av de fem viktigaste blockkedjeprojekten och utvecklingen som har pågått sedan de senaste månaderna kommer snart att börja spegla i Polkadot-priset också.

Låt oss granska en del av utvecklingen som har hänt i Polkadots ekosystem de senaste månaderna och hur det kan påverka Polkadots pris.

Polkadot-utvecklingen:
 1. Många nya projekt lanserades den Polkadot som DOT, REEF, PHA, XFT, BLZ, CRU, REN, OM, AKRO, XOR, etc. Under de senaste tio dagarna ökade några av dessa projekt med mer än 50% i pris.
  DOT
 2. Transaktionshastigheten på Polkadot har nått 1000 transaktioner per sekund. Denna hastighet är mycket högre än BTC (10 TPS), ETH (20 TPS) och Paypal (193 TPS). Nästa högre TPS är av XRP som är 1500 TPS. Solano och VISA ger en mycket hög hastighet på nästan 65000 TPS.
  Transaktionshastighet
 3. Transaktionsavgiften med Polkadot blockchain ($ 0,15) är mycket lägre än Ethereum blockchain. Ethereums transaktionsavgift är ibland i tvåsiffriga eller tresiffriga dollar.
  Transaktionsavgift
 4. Binance har tillkännagett en 10 miljoner dollar fond för projekt som vill utvecklas baserat på Polkadots ekosystem. Det finns en mycket högre chans för dessa projekt att noteras på Binance, ett av världens bästa kryptobörser.
  binance
 5. Över 10 miljarder dollar av DOT har satts, vilket är ett av de högsta insatta värdena. Olika plattformar olika APYs för att satsa DOT som kan gå upp till 20,27% på Math-plånboken.
  stake
 6. Polkadot har varit ett av favoritprojekten för inte bara detaljistinvesterare utan också många VC: er. Många toppinvesterare har investerat i Polkadot. Nedan följer en lista över några av investerarna:
  1. Binance
  2. Huobi
  3. Web3 Capital
  4. DFG
  5. NGC Ventures
  6. KR1
  7. Arrington XRP Capital
  8. Haskey Hub
   dot

Med så starka grunder kan vi se mycket hög avkastning på investeringen om vi väljer Polkadot som vår investering. Polkadot har den fulla potentialen att korsa $ 100 per DOT i framtiden.

DOT

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link