Polkamon: Digitala samlingsbara NFT: er Använd TheBitcoin

[ad_1]

NFT är de senaste spelarna i kryptoutrymmet, vilket skapar ett riktigt surr i samhället. De har fått betydande dragkraft tack vare deras användning i det digitala konstutrymmet, blockchain-spel och det digitala samlarobjektet.

NFT är lite svåra att förstå, men deras popularitet har skjutit i höjden, med vissa kryptoentusiaster som till och med säger att NFT har överträffat kryptovalutor i popularitet. Ett digitalt konstverk skapat av konstnären Beeple som auktioneras ut för 69 miljoner dollar. Med kändisar som Elon Musk som också stöder NFT: er har NFT: er blivit tillgången som alla i kryptorummet vill få tag på.

Låt oss förstå vad en NFT betyder?

A Non Fungible Token eller NFT är en digital tillgång som är baserad på Ethereum blockchain. De är unika tillgångar med sin identifierande information lagrad i smarta kontrakt. Den identifierande informationen är det som gör varje NFT unik. NFT är inte svampbara, vilket innebär att en NFT inte kan bytas mot en annan. Denna kvalitet gör att NFT skiljer sig från fungibla tillgångar som Bitcoin eller fiat-valuta. Bitcoin är fungibelt eftersom en individ kan byta ut en bitcoin mot en annan. Bitcoin är också delbart, vilket gör att individer kan handla mindre belopp.

NFT är motsatsen till fungibla tillgångar. Individer kan inte byta dem eftersom varje NFT är unik. NFT: er är nästan exklusiva för Ethereum-blockkedjan och använder ERC-721 och ERC-1155-tokenstandarden. Användningen av dessa tokens garanterar att tillgången kommer att bete sig på ett visst sätt och gör det möjligt för utvecklare att snabbt distribuera NFT, vilket säkerställer bättre kompatibilitet med ekosystemet.

Vad är Polkamon?

Polkamons beskrivs som utsökta och animerade digitala samlarobjekt som skapas med blockchain-teknik. De introducerar 3D NFT till det digitala samlarobjektet, så att användare kan samla sällsynta digitala monster. Varje Polkamon har olika bristnivå och stöds av en unik NFT som kan packas upp med $ PMON-token. Användare kan också integrera dem i andra blockchain-baserade produkter.

Varje Polkamon har en rik metadatauppsättning som beskriver egenskaperna och egenskaperna hos varje Polkamon. De är också Layer-2-kompatibla, så att de kan integreras i Layer-2-applikationer. Detta gör det möjligt för ägare av Polkamon-samlarobjekt att integrera dem i sin samling av spel och konst.

Teamet och visionen bakom Polkamon

Polkamons team består av VD Leif Eric Leiser, en erfaren full-stack-utvecklare och serieentreprenör. Lennart Brandt är CMO, har stor erfarenhet av kryptoutrymmet och grundade flera appar; Finn Hansen fullbordar trion och är en erfaren frontend-utvecklare och en NFT-samlarentusiast.

De beskriver sin vision som tre separata lager som kan bli byggstenarna för ett hållbart och modernt ekosystem för samlarföremål. Det decentraliserade ägarskapssystemet baserat på NFT-enheter sitter på baslagret, stöds av en ERC-20-token. Token gör affärer enklare och förbättrar likviditeten. Det andra lagret sitter ovanpå baslagret och berikar NFT: er genom rika bilder och detaljerade metadata. Det sista lagret är applikationslagret, på vilket bevisat ägande, visuals och rika metadata skapar ett universum av användning.

 • Användningsskikt: Teamet på Polkamon tror att nyckeln till tillväxt är starkt beroende av kvantiteten och kvaliteten på användningsskikten. För att uppnå detta fokuserar teamet på att bygga partnerskap med flera spelare för lag-2-användning.
 • Visuella och metadata: Dessa är lätta att integrera med Polkamon och är de viktigaste tillväxtdrivarna för plattformen. Det kan också fungera som ett stödlager för applikationer.
 • Decentraliserade NFT: er och tokens: Detta lager utgör basen för Polkamon-ekosystemet, vilket säkerställer högsta förtroende för ägande.

Vad kännetecknar varje Polkamon?

Varje Polkamon har unika egenskaper, varav några är

 • Glitter: Dessa är extremt sällsynta och anses vara extremt samlingsbara Polkamon.
 • Polkamon: Varje Polkamon finns i olika färger.
 • Horn: Varje Polkamon har ett unikt horn. Varför? Om vi ​​bara visste.
 • Ultra-sällsynt: Dessa är den sällsynta Polkamon i Polkamon-universum. Du kan tillbringa en evighet med att hitta dem och ändå inte stöta på dem.

Polkamon-samlingen

Som vi vet finns Polkamon i olika former och storlekar. Under IDO: n kunde intresserade personer kräva ett ägg genom att betala ett visst belopp som gasavgift för ägget. Ägget kunde kläckas in i en av de samlarbara drakarna.

De tillgängliga samlingarna är Bitcoin, Ethereum, Monero, Uniaqua och Uniturtle, med mer att lägga till.

Funktioner av Polkamon

Några unika egenskaper hos Polkamon är

 • Tvärkedja: Polkamon använder både Ethereum och Polkadot, vilket gör att projektet kan utnyttja andra blockkedjor. Detta är tack vare överföringsfunktionen för korsblockering på Polkadot.
 • Insats: Användare kan också sätta sina $ PMON-token och Polkamon och få belöningar och extra $ PMON-tokens, vilket ger användarna ett incitament att spela både NFT och tokens.
 • Likviditet: $ PMON-token fungerar också som en likviditetsleverantör till Polkamon-projektet, vilket ger betydande likviditet och ger också en växlingsmekanism mellan $ PMON och NFT.
 • Brist: Varje Polkamon är annorlunda och unik med varierande nivåer av sällsynthet. Vissa polkamoner är så sällsynta att de ofta definieras som extremt sällsynta.
 • Deflationary: Polkamon är hyperdeflation, vilket säkerställer en brist på tillgångar genom förbränning av $ PMON för varje swap och reverse-swap.

Token

$ PMON-token är nyckeln till Polkamon, med användare som behöver den för att komma åt Polkamon. Det totala utbudet av $ PMON-token är satt till 10 miljoner, med den ursprungliga utbudet kopplat till 1,8 miljoner, med priset fast till 0,40 USD per token.

Polkamon-ekosystemet

De Polkamon ekosystem består av marknadsplatser och sammankopplade appar. Användare kan utforska olika samlingar eller visa upp sina samlingar med hjälp av inbyggda mobilappar. Användare kan också leta efter mer information om Polkamons och Polkamon-ekosystemet när de köper $ PMON. De kan också använda widgets och hålla sina mest värdefulla Polkamons med dem hela tiden.

Polkamon-verktyg

Polkamon är digitala samlarobjekt som backas upp av NFT och kan också integreras i olika blockkedjor. Några av användningarna är

 • Layer-2 integration: Polkamon kan integreras i Layer-2-applikationer med metadatauppsättningen som beskriver egenskaperna hos varje Polkamon.
 • Bevis på ägande: Eftersom NFTs tillbaka Polkamon, kan deras ägare integrera dem i samlingar eller i olika spel.

Slutsats

Polkamon har en spännande färdplan framöver, och det kommer att göras ändringar för varje Polkamon, som tillägg av ljud och expansion av ekosystemet genom introduktion av appar och widgets. Polkamon hoppas kunna starta en framtid mot NFT-baserade samlarföremål.

Den låga inträdesbarriären har gjort projektet till en attraktiv möjlighet för individer som försöker komma in i NFT-rymden. Det blir extremt intressant att se riktningen som projektet tar 2021 och därefter.

[ad_2]

Source link