Positiva saker som händer på Ethereum | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Det händer flera positiva saker på Ethereum (ETH) just nu. Vi pratar om hur alla testnät framgångsrikt har uppgraderats till London, hur gaspriserna har sjunkit till priserna i mars 2020 och hur olika rapporter visar potentialen i detta blockchain-nätverk.

Positiva saker som händer på Ethereum

Ethereums ekosystem fortsätter att växa och gå framåt. Detta kan ses i de olika aktiviteter som sker i detta nätverk och hur utvecklare och användare ser potentialen att implementera nya lösningar och tjänster. Det finns dock några saker som vi vill fokusera på.

Ethereums EIP-1559 har distribuerats på alla testnät

Som rapporterats av Tim Beiko har alla tre testnät nu uppgraderats till London, den senaste EIP-1559 som presenterades av utvecklare. Denna hårda gaffel för Ethereum-nätverket kan starta den 4 augusti.

Detta Ethereum-förbättringsförslag skulle ändra avgiftsmodellen för nätverket och den digitala valutan skulle också bli en deflaterad tillgång. I stället för att vara ett första pris auktionsavgiftenätverk skulle Ethereum nu tillämpa en basavgiftsmodell.

Ethereum-gaspriserna är nya låga sedan mars 2020

Tvärtemot vad som händer på gasmarknaden runt om i världen har Ethereums gaspriser sjunkit till det lägsta priset sedan mars 2020. Detta beror på att nätverksbelastningen som påverkat Etheruem de senaste åren har minskat.

Samtidigt, med utbyggnaden av andra blockchain-nätverk som Binance Smart Chain (BSC) eller Polygon, blir det lättare för DeFi-användare att hitta den plattform de vill använda. Dessutom har intresset för virtuella valutor minskat de senaste månaderna, vilket också kan ha haft en positiv inverkan på gaspriserna på Ethereum.

Kunde Ethereum övergå till Bitcoin?

Med dessa positiva saker som händer på Ethereum är huvudfrågan om det kan vara möjligt för den näst största virtuella valutan att komma över Bitcoin. Enligt en ny anteckning som skickats till kunderna, tror Goldman Sachs att Etheruem skulle kunna köra över Bitcoin eftersom dess användningsfall fortsätter att expandera.

Rapporten läser som följer:

“Ether ser ut som kryptovalutan med den högsta potentialen för verklig användning som Ethereum, plattformen där den är den ursprungliga digitala valutan, är den mest populära utvecklingsplattformen för smarta kontraktsapplikationer.”

Faktum är att Ethereum blev populärt på grund av möjligheten att erbjuda smarta kontrakt till utvecklare och hela kryptosamhället. I skrivande stund har Ethereum en marknadsvärdering på 260 miljarder dollar samtidigt Bitcoin har ett börsvärde på 624 miljarder dollar.

Source link

[ad_2]

Source link