RAMP DeFi lägger till medel till sin återköpsplånbok – Ekonomi och finansiering – Altcoin Buzz

[ad_1]

Den snabbt stigande DeFi-plattformen Ramp DeFi har lagt till fler återköpsmedel i sin plånbok. Den här gången sätts gränsorder på två supportnivåer. Denna åtgärd är ett försök att ge bättre värdestöd på DeFi-plattformen.

I en föregående blogginlägg, Ramp DeFi avslöjade att dess 1-tums gränsbeställningar specifikt var för att ge supportnivåer för dess återköp av tokens. RBurn-uppgraderingen (Rebasing Buyback & Burn) var utformad för att ge RAMP-tokeninnehavare värdestöd. Det gav dem också möjlighet att återköpa och bränna resultat samtidigt.

Ramp DeFi genererar avgifter med sin rStake-applikation. Istället för att helt enkelt köpa tillbaka och bränna tokens, görs en pool av “färdiga RAMP-köpare” tillgängliga för att köpa doppet på Uniswap. Detta görs genom att fixa gränsorder med 1-tums utbyte. Dessa gränsorder absorberar försäljningstryck, vilket ger stöd för RAMP-innehavare på stora supportnivåer. När fler avgifter genereras och hela återköpsprocessen förväntas RAMP-token öka i värde.

I grund och botten ger RAMP-token-gränsorder viktiga supportnivåer för token-återköp. Uniswap-handelspar för token är inne ETH (RAMP / ETH), så ordern är också etablerade i ETH. Tanken bakom den här funktionen är att låta RAMP-tokeninnehavare handla eller handla utan försäljningspress. Säljtrycket elimineras av likviditetspoolen på Uniswap som är redo att köpa doppet.

Ramp DeFi-återköp för tokeninnehavare, inte säljare

Hela återköpsprocessen är utformad för att stödja innehavare, inte säljare, på plattformen. För att eliminera säljtrycket kommer de tokens som köpts av likviditetspoolen i slutändan att brännas.

I linje med detta har RAMP DeFi lagt till en ytterligare gränsorder, vilket innebär att de totala gränsbeställningarna blir två. Beställningarna, som tidigare nämnts, kommer att ge stöd för RAMP-tokens. Förutom sin ytterligare begränsningsorder har plattformen också lagt till fler återköpsmedel i sin plånbok.

Den 23 januari uppgick de totala ackumulerade medlen till 23,858 ETH. vilket är $ 29.418. Det återköpbara beloppet var 159574 RAMP.

Den första gränsordningen (# 1), enligt officiellt blogginlägg, var 16,388 ETH, vilket är ungefär $ 20 222. Återköpsbeloppet, om det genomförs, kommer att vara 111766 RAMP. Hela processen förväntas avslutas den 18 januari 2022, eller närhelst gränsordern exekveras helt eller om det finns en upprepad gränsorderorder.

Den andra gränsorder (nr 2) är 7,47 ETH (9 218 $), och återköpsbeloppet blir 47 808 RAMP. Hela återköpsprocessen förväntas också avslutas den 18 januari 2022.

Om RAMP DeFi

DeFi-lösningen stöds av förstklassiga investerare. Plattformen är fokuserad på att “låsa upp likvida medel från insatta digitala tillgångar.” Med RAMP kan spelare få bonusbelöningar från sina insatta tillgångar samtidigt som de fortfarande kan återinvestera samma tillgångar i nya möjligheter. RAMP DeFi kan också skryta med att låsa upp 1 miljard dollar för användare i slutet av 2021.

Plattformen gick nyligen in i ett 3-vägs partnerskap med TomoChain och Injective Protocol. Ramp DeFi har också samarbetat med andra topplager-ett-protokoll som Tezos och Elrond.

RAMP-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var RAMP-token handel till 0,297355 dollar, med ett börsvärde på 40 062 253 dollar och en handelsvolym dygnet runt 19 967 750 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link