RSK Bridge & Defiant: Aktivera rimliga avgifter vid användning av DAI | Använd TheBitcoin

[ad_1]

När decentraliserade finanslösningar (DeFi) fortsätter att gå framåt söker investerare mer effektiva sätt att hantera sina medel. Ethereum-nätverket (ETH) har varit blockchain där de flesta av projekten lanserade sina lösningar och decentraliserade applikationer (dApps). Nätverket blev dock mycket överbelastat, vilket gjorde det mycket svårt för vanliga detaljhandelsanvändare att få tillgång till decentraliserade finanslösningar.

Medan Ethereum 2.0 kan lanseras inom en snar framtid, flera nya plattformar utökar sina lösningar för att hålla DeFi-frenesin vid liv. DAI-communityn kommer nu att kunna använda sin virtuella DAI-valuta i RSK-nätverket. Denna blockchain i andra lager som är ansluten till Bitcoin välkomnar nu DAI-användare med en ny digital tillgång som kallas rDAI.

Användare har nu möjlighet att göra transaktioner med DAI: s virtuella valuta. Den största skillnaden med Ethereum-nätverket är relaterad till transaktionsavgifter och behandlingstider. RSK är mycket mer kostnadseffektivt än Ethereum. Detta är användbart för investerare som är intresserade av att hantera virtuella valutor och bli anslutna till hela kryptoekosystemet.

Ethereum-avgifter

Ethereum-avgifter har varit en av de viktigaste frågorna som påverkar Ethereums ekosystem. Detta liknar vad som hände med Bitcoin de senaste åren när diskussioner hölls om Bitcoin skulle öka sin blockstorlek eller inte.

Tillbaka 2017 med tjurmarknaden i kryptoutrymmet nådde Ethereum-avgifterna massivt höga nivåer. Även om ETH ansågs vara billigare och snabbare än Bitcoin, påverkades det av samma problem. CryptoKitties påverkade vid den tiden nätverkets prestanda.

Nuförtiden, med utbyggnaden av DeFi-plattformar som Uniswap (UNI) eller yearn.finance (YFI), har det blivit mycket svårt för en detaljhandelsanvändare att göra en billig och snabb överföring. Detta har drivit många användare till andra blockchain-nätverk som har billigare transaktionskostnader och som erbjuder effektivare tjänster. RSK är ett av dessa nätverk.

RSK-engagemang

RSK är ett erkänt och säkert smart blockchain-nätverk som fungerar kopplat till Bitcoin-nätverket. Huvudmålet är att erbjuda ett helt decentraliserat internet som stöder betalningar, lagring, identitet och andra tjänster som marknadsplatser.

På grund av det faktum att RSK är kompatibel med Ethereum Virtual Machine (EVM) och skyddad av Bitcoin-nätverket är det numera en av huvudkandidaterna för att locka ett större antal användare som vill använda decentraliserade finansplattformar.

Plattformen erbjuder användarna lågkostnadstransaktioner som vanligtvis är under 0,15 dollar jämfört med 20 dollar och högre för Ethereum-nätverket. Dessutom kan alla smarta kontrakt som fungerar på Ethereum-plattformen också distribueras i RSK-nätverket. Den största skillnaden är relaterad till avgifterna, som vi redan nämnde är billigare än på Ethereum.

DAI på RSK: rDAI

På grund av kompatibiliteten mellan RSK och Ethereum smarta kontrakt kan ERC20-token flyttas från en kedja till en annan genom bron. Detta gör det möjligt för användare som har en plånbok ansluten till Ethereum-nätverket att byta olika mynt.

Ett av de nya mynt som har lagts till RSK är DAI, en av de största stallmynt på marknaden. Den här digitala tillgången fluktuerar inte som Bitcoin eller Ethereum och ger användare en säkring mot volatilitet på marknaden.

I stället för att bara kalla det DAI kallas DAI-tokens som körs på RSK-nätverket rDAI. Ett av de bästa sätten att få tokens i RSK-nätverket är att använda Token Bridge dApp med Trotsande plånbok. Om du inte är ett fan av DAI-token och föredrar att använda USDT eller andra digitala tillgångar kan du byta dem genom Defiant med ett byte till till exempel rUSDT. Tänk på att det finns en KYC-process varje gång du vill byta ett mynt.

Dessutom kan du också använda in- och utbetalningstjänster för dina USDT och DAI digitala valutor. Detta kan göras i några enkla steg i länder som Argentina, Venezuela eller Uruguay. I framtiden kan nya länder läggas till i listan.

Slutord

RSK fortsätter att växa och detta kan ses med alla projekt som arbetar med detta nätverk. Den nya rDAI-implementeringen gör det möjligt för användare att få tillgång till ett av de mest effektiva och säkra nätverken på marknaden för att hantera DeFi-lösningar.

[ad_2]

Source link