Scaramucci: Bitcoin Bull Market är intakt | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Anthony Scaramucci, den tidigare kommunikationsdirektören i Vita huset, anser att Bitcoins tjurmarknad fortfarande är intakt trots det senaste prisfallet till $ 30.000. För några dagar sedan föll Bitcoin från över $ 56 000 per mynt till $ 30 000 i vissa börser. Denna prisåtgärd kom efter Teslas beslut att sluta acceptera Bitcoin för sina bilar på grund av oro för energiförbrukningen. Dessutom har Kina också meddelat att det förbjuder finansiella betalningsinstitut från kryptoföretag.

Bitcoin Bull Market fortsätter

Enligt Anthony Scaramucci fortsätter Bitcoin-tjurmarknaden. Grundaren av SkyBridge Capital anser att den senaste tidens kapitulation på marknaden var relaterad till små aktörer som använde “enorma” mängder hävstång.

Under de senaste åren började ett stort antal kryptovalutaföretag och börser erbjuda användarna möjlighet att investera med hävstångseffekt. Eviga kontrakt blev mycket användbara för de investerare som ville få större exponering för vissa digitala tillgångar utan att äga den underliggande tillgången.

Detta har skapat en situation där miljarder dollar investerades i kryptomarknaden med hög hävstångsnivå. På bara några minuter började marknaden sjunka och nådde nivåer som inte sett på flera månader. Bitcoin föll till $ 30.000 och studsade till $ 40.000 några timmar senare. På detta sätt likviderades tusentals positioner på några minuter.

Om den senaste prisåtgärden kommenterade Scaramucci:

”Jag tror fortfarande att tjurmarknaden är intakt för Bitcoin. De flesta av de mindre spelarna använder enorma belopp. Vi tror att över 8,6 miljarder dollar i kryptokonton var planerade att likvideras igår. Långsiktigt Bitcoin studsar tillbaka. ”

Tydligen likviderades mer än 9 miljarder dollar i långa positioner när den digitala valutan fortsatte att falla. Användarnas säkerhet var inte tillräcklig för att täcka denna prisnedgång. Dessutom använde många investerare inte stop-loss-order för att minska sin risk och exponering i händelse av en massiv försäljning.

Hela kryptovalutamarknaden har fallit de senaste dagarna. Ingen kryptovaluta kunde undvika en minskning med 10% eller mer de senaste dagarna. Bitcoin handlas nu nära 39 500 dollar och har en marknadsvärdering på 748 miljarder dollar. Ethereum, som nästan dagligen överträffade sina toppar, handlas nu nära 2 716 dollar och har ett börsvärde på 321 miljarder dollar.

Andra digitala tillgångar har också fallit, inklusive Binance Coin (BNB), Cardano (ADA), XRP, Dogecoin (DOGE) och Litecoin (LTC). Få virtuella valutor verkar i positivt territorium.

Source link

[ad_2]

Source link