Spännande livsstora Godzilla mot King Kong NFT kommer till Terra Virtua – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz


Terra Virtua, det första helt uppslukande ekosystemprojektet med digitala samlarobjekt, tillkännagav den kommande utgåvan av Godzilla och King Kong NFT. Enligt Twitter-teasern har plattformen nyligen förvärvat immateriella rättigheter (IP) för Godzilla vs King Kong från Legendary Entertainment. Mycket snart kommer de livsstora NFT: erna i den legendariska filmen att leva upp i Terra Dome. Det är ett virtuellt utrymme av Terra Virtua som gör det möjligt för samlarna att placera IP-modeller i livsstora modeller.

År 2019 stärkte Terra Virtua några licensavtal med Paramount Pictures och Legendary Entertainment. Som ett resultat licensierade de ledande produktionshusen sina toppmärken The Godfather (Paramount) och Lost in Space (Legendary Entertainment) till plattformen. 2020, massor av utvecklingsaktiviteter och partnerskap ägde rum för projektet. När det gäller 2021 har laget en uttömmande lista över saker som planeras. Vi kommer att dyka djupt in i det, men innan det ska vi förstå vad Terra Virtua handlar om.

Vad är Tera Virtua?

Populariteten hos digitala samlarobjekt som NFT är på sin högsta nivå. Medan blockchain-baserade samlarprojekt hjälper till med sällsynta tillgångars brist och härkomst, är dessa projekt inte särskilt användarvänliga. Det här är smärtpunkten som Terra Virtua försöker fixa.

Plattformen ger sin användare en digital samlarplattform som drivs av blockchain. Användarna kan uppleva sina artiklar i augmented reality (AR) och virtual reality (VR) utan någon blockchain-kunskap.

Att börja använda Terra Virtua för samla in digital samlarobjektmåste man skapa en profil och skapa ett Ethereum-konto med en privat nyckel. Att skapa ett Ethereum-konto är valfritt. På inventeringssidan kan användaren kolla in alla digitala tillgångar, deras egenskaper och 3D-avatarer för sina digitala tillgångar.

Förutom Ethereum stöder plattformen också betalningar med kredit- eller bankkort. Betalningen via fiat är ganska sömlös. Dessutom kommer plattformen också med en Marketplace där användare kan hitta en avatar som passar dem. Användarna kan köpa avataren via en mycket enkel utcheckningsprocess. När betalningen har behandlats återspeglas avataren omedelbart i användarens inventering.

Dessutom kan användare auktionera sina avatarer på marknaden. Terra Virtua-mobilappen finns också på Google Play. Sammantaget har plattformen revolutionerat det digitala samlingsområdet med digitala spjälsängar som Fancave, Terra Art Gallery och Terra Dome. Både Fancave och Terra Dome väcker användarnas digitala tillgångar till liv på ett unikt och uppslukande sätt.

Hur ser 2021 ut för Terra Virtua?

Terra Virtua startade 2021 med en stor smäll. Att ta med Godzilla vs King Kong NFT, den största blockbuster från 2021 är en stor vinst. Dessutom planerar laget att växa sin nuvarande marknadsplats och metavers. Enligt den officiella bloggen kommer dessa uppgraderingar att ytterligare förbättra användarnas uppslukande och interaktiva upplevelse.

Dessutom har plattformen några av de största licenserna. Intressant är att dessa inkluderar genrer bortom filmer som TV, sport, spel, musik och konst. Samtidigt kommer projektet med en innovativ och störande NFT-strategi som kommer att driva den digitala samlingssektorn närmare hela världen.

2020 och några stora partnerskap

2020 var inte ett lätt år för någon. Terra Virtua-teamet fortsatte dock att arbeta hårt och i slutet av oktober hade de fullgjort alla löften de gav till samhället.

I maj 2020 lanserade plattformen en ny uppsättning NFT: er från The Godfather från Paramount Pictures.

I december 2020 samarbetade de med Utrust, den ledande betalningsanpassaren i blockchain-rymden. Med detta partnerskap kommer Terra Virtua-användare att kunna använda de flesta valutor, fiat och krypto för att enkelt köpa, handla och gåva digitala samlarobjekt.
Mot slutet av december 2020 samarbetade plattformen strategiskt med IGGalaxy. I grund och botten är IGGalaxy en ny socialt konkurrenskraftig spel- och e-sportplattform med över 140 000 registrerade användare. Det är värd för nästan 600 turneringar över 10 esporttitlar.

Dessutom samarbetade Terra Virtua i början av 2021 med Elrond, blockkedjan på internet. Enligt den officiella bloggen tillåter Elrond att NFT flyttas mellan olika kedjor och det är det som lockade plattformen till Elrond.

Ett annat stort partnerskap var tillkännagavs med Phantasma. Detta gör det möjligt för artister att självmynta sina NFT-filer på ett sömlöst sätt.

Terra Virtua-satsning, NFT-luftdroppar och DeFi-världen

År 2020 lanserade Terra Virtua TVK, den ursprungliga symbolen för sin gemenskap. Projektet introducerade TVK-insatser och gjorde det exklusivt tillgängligt för Bitmax, deras CEX-partner. Insatsen kommer dessutom med en daglig fördelning av belöning och en bindande period på 14 dagar. Baserat på de insatta poletterna efter APR kan du tjäna.

  • Mindre än 10 miljoner satsas: 36%
  • Mindre än 20 miljoner satsas: 18%
  • Över 20M: 9% eller lägre
NFT luftdroppar

Bitmax x Terra Virtua satsningsmöjlighet ger också användarna rätt att vinna spännande NFT. Användarna kan hålla dem eller byta dem i Terra Virtua.

DeFi 2021

I början av 2021 planerar Terra Virtua att lansera sina första DeFi-produkter.

TVK-token

Med de senaste uppgraderingarna planerade för marknaden och metaversen kommer TVK-tokens att ge förbättrade fördelar för investerare och ägare. Efter tillkännagivandena från Godzilla vs King Kong NFT var samhällsspänningen ganska hög och TVK-token berörde hela tiden $ 0,131490.

Source link