TomoChain i strategiskt partnerskap med betalt nätverk – affärspartnerskap – Altcoin Buzz


TomoChain tillkännagav nyligen sitt strategiska partnerskap med PAID Network, ett effektivt blockchain-baserat dApp-ekosystem som syftar till att leverera SMART-avtal som drivs av DeFi.

Med detta partnerskap mellan TomoChain och PAID Network, kommer användare och företag som utför PAID SMART-avtal på PAID Network att vinna på säker, låg kostnad och snabb transaktionsbehandling på TomoChain.

Målet med TomoChain är att förbättra användarnas upplevelse genom att utveckla applikationer med blockchain-fördelar och samtidigt maskera blockchain-teknikens friktion.

Å andra sidan är målet med BETALT nätverk att förbättra det befintliga affärsavtalet, liksom processen för förlikning och tvister. Nätverket syftar till att göra detta genom att göra en enkel, kostnadsvänlig och advokatfri dApp för företag och användare så att de enheter som faktiskt behöver få betalt.

Utveckling av Wrapped PAID Token

De partnerskap mellan BETALT och TomoChain är inriktad på att utveckla en insvept BETALAD token. Denna inslagna token tar helt bort gasavgifter för BETALDA användare. Avlägsnandet av gasavgifter är beroende av det faktum att den inslagna token körs på TomoChain snarare än Ethereum, som är känt för höga transaktionsavgifter.

Uppkomsten av gasavgifter är i förhållande till en transaktions komplexa karaktär. Av detta skäl blir det smartare att göra smarta kontrakt under genomförandet. De flesta som använder Ethereum-nätverket står för närvarande inför en höjning av gasavgifter och trängsel. Dessa hinder är fortfarande på plats även när lanseringen av Ethereum 2.0 närmar sig.

Kyn Chaturvedi, TomoChains CBDO, säger: ”Det är ett nöje att samarbeta med PAID Network för att lösa den komplexa frågan om att skriva, underteckna och hantera juridiska kontrakt. Genom att integrera TomoChain-blockchain kan BETALDA kunder inom och utanför TomoChain-ekosystemet förvänta sig en snabb och sömlös upplevelse utan att behöva hålla en inbyggd blockchain-token för att betala gasavgifter. ”

Han tillade: “Denna friktionslösa upplevelse kan sedan utvidgas till användare som inte är blockkedjor, det är där vi ser PAID Networks lösning som är oerhört genomslagskraftig.”

Mer information

I detta partnerskap kommer TomoChain att integrera betalda avtal i sitt ekosystem. Användare av betalda SMART-avtal kan dra nytta av TomoChain. Detta beror på TomoChains multifunktionella kontraktfunktioner och dess låga kostnad när det gäller transaktionsavgifter. Det strategiska partnerskapet mellan BETALT och TomoChain visar att den förstnämnda uppfyller sitt mål att förbättra den allmänna överkomliga priset för enastående entreprenadlösningar från helhet till slut.

Innan nu, TomoChain tillkännagav ett partnerskap med Frontier. Resultatet av partnerskapet var integrationen av TOMO- och TRC-21-tillgångar i Frontiers tvärkedjiga DeFi-plattform.

TomoChain (TOMO) Pris

I skrivande stund, TomoChain pris var $ 1,33 med en 24-timmars handelsvolym på $ 11,792,043. TOMO-priset steg också med 1,1% under det senaste dygnet. Det har också en cirkulerande tillgång på 76,7 miljoner TOMO-mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner. Dessutom är Binance den mest aktiva marknaden för handel med TOMO.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link