TomoChain samarbetar strategiskt med Injective Protocol och Ramp DeFi – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz


TomoChain vill tillhandahålla bättre hävstångsdelningsderivat till användare på sin plattform. Därför har det skapat ett strategiskt partnerskap med Ramp DeFi och Injective Protocol.

För att uppnå detta kommer 3-vägs partnerskapet, inklusive TomoChain, att driva utvecklingen av kedjekedjning mellan partnerna. Ramp DeFi, en plattform för DeFi-lösning, tog till Twitter för att meddela detta partnerskap.

Detaljer om Staking Derivatives

DeFi-rymden har uppmärksammats av kryptoentusiaster över hela världen. 2020 har fortfarande taggen av varelse “året för DeFi.” Medan DeFi är verkligt innovativt tar insatsderivat decentraliserad finansiering ett steg högre. Att sätta derivat, helt enkelt, gör det möjligt för användare att tjäna insatsbelöningar medan de fortfarande har obegränsad tillgång till att låsa upp sina medel. Intressant nog uppnås detta genom att prägla kollateraliserade tokens. Ramp DeFi, en av partnerna i 3-vägs partnerskapet, föreslog det bästa sättet att effektivt genomföra derivatinsatser.

Enligt plattformen omvandlas kapital som satsas av intresserade investerare på icke-ERC20-blockkedjor först till en stablecoin (rUSD). Stablecoin utfärdas sedan på Ethereum blockchain. Användare med rUSD kan enkelt sätta dem i DeFi-pooler och tjäna insatsbelöningar. De kan också handla rUSD för USDT eller USDC, vilket sedan ger smidig tillgång till insatt kapital antingen offchain eller onchain. Detta gör det också möjligt för användare att tjäna dubbla insatsbelöningar. Detta beror på att de enkelt kan ta ut insatt kapital och göra om det i andra DeFi-protokoll samtidigt som de fortfarande tjänar insatsbelöningar.

Derivat för kedjekapitalinsatser

Insatsderivat över kedjor över de tre partnerna har potential att driva den snabba expansionen av DeFi-utrymmet. Ramp DeFi, för en, kommer att hjälpa till med prägling av de kollateraliserade tokens (stablecoin). De nyligen prydda tokens flyttas sedan till Injective Protocol för handel. Detta innebär att användare kommer att tjäna utdelningsbelöningar utan att förlora åtkomst till sina präglade tokens. Dessa tokens kan sedan omarbetas på Injective Protocol.

Detaljer om partnerskapet

Först måste användarna sätta TOMO på Ramp-smarta kontrakt. TOMO-insatsen kommer att konverteras till wTOMO (insvept TOMO) av Ramp DeFi. Stakers kommer dock fortsätta att tjäna stakingbelöningar samtidigt som de fortfarande kan göra om de präglade tokens (wTOMO) på Injective Protocol. På Injective Protocol kommer användarna att ha olika marknadsalternativ, såsom att skapa ett unikt index eller ett nytt avkastningsderivatderivatkontrakt. De möjligheter som är inbäddade i kedjekrediterande derivat är både mindblowing och outtömliga.

På tal om meddelandet avslöjade TomoChains VD Long Vuong att han var upphetsad av 3-vägs partnerskapet. Han tillade att införlivande av TOMO-tokens på både Ramp och Injective Protocol kommer att “illustrera DeFi: s sammansättningsbarhet och effektivitet som helhet.” Vuong tillade dessutom att TomoChain planerar att underlätta fler sådana partnerskap och att det skulle bidra till att ge DeFi-rymden en stark global bas.

Eric Chen, VD för Injective, uttryckte också spänning över partnerskapet. Han sa, “Detta är ett monumentalt bidrag till DeFi-sektorn som helhet och kommer att ge handlare innovativa handelsmöjligheter.”

Ramp Project Lead Lawrence Lim påpekade att hela hans team är entusiastiska över att plattformens inslagningslösning för närvarande är anställd av TomoChain. Enligt Lim är DeFi-plattformen dedikerad till att säkerställa att partnerskapet blir en framgång. Intressant har Ramp DeFi också samarbetat med andra toppskikt-ett-protokoll som Tezos och Elrond.

Om TomoChain, Ramp DeFi och Injective Protocol

TomoChain är välkänd i blockchain för hela Tomo-sviten, bestående av TomoX, TomoP, TomoDEX, TomoZ, etc. Blockchain-plattformen använder också proof-of-stake (PoS) konsensusmekanism och används av flera företag över hela världen. Planer finns på plats för lansera dess Zorro-uppgradering

Ramp DeFi, å andra sidan, är känd för sin DeFi-lösning som huvudsakligen fokuserar på att låsa upp likviditet från insatta kryptotillgångar. Intressant är det att det stöds av förstklassiga investerare och planerar att ha låst upp totalt 1 miljard dollar i slutet av 2021.

Injective Protocol är stolt över att vara det allra första Layer 2 DEX-protokollet som öppnar upp de decentraliserade derivaten. Stöds av förstklassiga intressenter Pantera Capital plattform är nu den första decentraliserade forex futures handelsplattformen.

TOMO-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var TOMO handel till 1,27 $, med ett börsvärde på 102102,323 $ och en handelsvolym 24 timmar på 18326910 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om DeFi-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link