Tomt: En integritetsfokuserad webbläsartilläggsplånbok – Plånbok – Altcoin Buzz


Den tomma plånboken är en Ethereum–Baserad webbläsplånbok som inte är vårdnadshavare som fokuserar på att ge en hög grad av integritet och anonymitet till kryptoanvändare. Projektet syftar till att introducera ett koncept för ERC-20 pooling via smarta kontrakt som hjälper till att dölja användarinformation och transaktioner.

Användarnas integritet är en av de viktigaste frågorna inom blockchainindustrin idag. Man kan enkelt spåra alla dina inkommande och utgående transaktionshistorikuppgifter med hjälp av en blockutforskare som etherscan om de har tillgång till din plånbokadress. Många plattformar arbetar för att införa integritetsfaktorn, men tyvärr är fullständig integritet eller anonymitet fortfarande ett långt mål att uppnå.

Tom påstår sig erbjuda största möjliga integritet eller anonymitet och arbetar med att lägga till några extra funktioner till den befintliga integritetslösningen. Den använder ett smart kontrakt som döljer beloppet och källplånboksuppgifterna. Den använder den befintliga infrastrukturen av Tornado Cash som stöder en pool med 0,1, 1, 10 och 100 ETH-smarta kontrakt som en kärnkomponent för att ge plånbokens integritet.

Efter detta kommer Blank också att lägga till användarnas ekonomiska data i en pool av medel som kallas en anonymitetsuppsättning som skyddar den exakta utgående transaktionen för en användare från att avslöjas. Ju fler transaktioner i anonymenheten, desto större integritet.

För uttag skapas en ny plånbokadress av Blank närhelst en användare gör en begäran om uttag, och den kommer att innehålla önskat belopp som användaren begär. Nu är fångsten här, istället för en källplånbokadress som normalt händer i fallet med en allmän kryptotransaktion, här kommer transaktionen att hämtas från det poolade smarta kontraktet som rymmer allas medel.

Hur fungerar det?

Blank Wallet V1-funktionen är huvudsakligen baserad på privata transaktioner från Tornado Cash. Den använder ett smart avtal som gör det möjligt för alla inkommande Ether eller tokens att deponeras på ett icke-vårdnadsfullt sätt skyddas av stark kryptografi.

Deposition

För att sätta in genererar användaren först en transaktionshemlighet och skickar sedan Pedersen Hash av en ogiltigförklaring, hemligheten och medlen till det smarta kontraktet. Denna process kallas åtagande och registreras i kontraktet.

En hash-funktion är en enkelriktad funktion som innebär att man enkelt kan härleda hashen från en hemlighet, men det är nästan omöjligt att härleda hemligheten från en given hash. Denna metod säkerställer att en användare har rätt att ta ut en viss summa pengar från kontraktet endast när han / hon bekräftar att han har en viss hemlighet för ett åtagande.

Tom plånbok

Dra tillbaka

När användaren bekräftar besittningen av en viss hemlighet för ett åtagande kan de fortsätta med att ta ut sina medel. För uttag används zk-Snark-teknik.

zk-Snark-tekniken är en process genom vilken användare kan verifiera att de har gjort en insättning i det smarta insättningsavtalet och håller en hemlighet från listan över oförbrukade åtaganden utan att nämna att deras exakta insättning motsvarar en hemlighet. Således kan uttagsadressen inte länkas direkt till insättningsadressen.

Anonymitetsuppsättningen innehåller listan över insättningstransaktioner som väntar på ett uttag för en viss valör. Den är direkt kopplad till sekretesskvoten. Ju högre antal transaktioner i anonymitetsuppsättningen, desto större blir Integritet.

Tom plånbok

Det interna förfarandet som nämns ovan kommer att hanteras av den tomma ansökan. Det ger enkel och sömlös integration av anonymitetspoolen till det nyskapade webbläsartillägget plånbok. Tomma användare behöver inte skriva ner de hemliga fraserna eller skapa flera plånböcker manuellt.

För att ge ytterligare säkerhet mot spårning av användaraktiviteter på både on-chain och off-chain media har Blank-plattformen integrerats med Tor-nätverket. Tor-nätverket kommer att användas för att skicka transaktioner till nodleverantörerna eller interagera med dApps, vilket säkerställer fullständig användaranonymitet.

Fördelar
 • Maskera din rikedom – Endast fondägaren har rätt att få tillgång till, se och hantera medel. Alla enskilda fonder grupperas i ett poolat smart kontrakt som praktiskt taget inte ger någon tillgång till någon som kan kontrollera detaljerna i dina tillgångar.
 • Dölj din rikedoms ursprung – Blank ger dig flexibilitet att dölja / ta bort ursprunget för dina medel.
 • Osynlig handelsaktivitet – Ingen KYC behövs. För att säkerställa en hög grad av integritet, när användare väljer en återkallelse eller handelsförfrågan, kommer Blank att skapa en ny plånbok, vilket innebär ingen tidigare historik.
Hur säkerhet uppnås i Tom Plånbok

Sekretess och säkerhet går hand i hand. Man kan inte uppnå full säkerhet om det finns någon kompromiss i integritetsvillkoren. För att uppnå en sekretessfokuserad plånbok har plattformen beslutat att upprätthålla höga säkerhetsstandarder.

Blank lagrar all känslig och viktig plånbokinformation som krypterade fröfraser, adresser, nycklar och kontodata, tillsammans med Tornado-hemligheter, i webbläsarens lokala lagring, och den är helt isolerad från alla externa webbplatser, nätverk eller applikationer. Plånbokägaren har full kontroll över sina data och tillgångar.

De viktigaste inmatningsdetaljerna för zk-Snarks kan extraheras från plånbokens fröfras, och därför måste användare lagra fröfrasen, inklusive zk-Snark-hemligheter, så att de kan importera plånboksdata i framtiden om det behövs.

BLANK Token

BLANK är plattformens ursprungliga symbol. Det spelar en viktig roll i det tomma ekosystemet och har följande viktiga verktyg:

 • Avgiftsavslappning för tokeninnehavare – Användare av tomma plånböcker har rätt att betala en serviceavgift för att använda plattformens sekretessfunktioner. Plattformen erbjuder dock avkoppling på serviceavgifter för BLANKE tokeninnehavare. Tokeninnehavarna är kategoriserade i flera nivåer beroende på antalet tokens som en person innehar. De olika nivåerna och avslappningen på serviceavgifter är följande:
     • 1 000 BLANKA polletter – 10% avgiftsreduktion
     • 5.000 TOMA token – 15% avgiftsreduktion
     • 10000 TOMA token – 25% avgiftsreduktion
 • Token Burn från 50% av avgifterna – Blank-projektet har beslutat att de 50% av avgifterna som tas ut från den tomma plånbokens smarta kontrakt kommer att användas för att köpa tillbaka BLANK-tokens från marknaden och senare bränna dem, vilket kommer att resultera i en minskning av det totala cirkulerande token-utbudet.
 • Likviditetsleverantörer tjänar 50% av avgifterna – Projektet kommer att belöna användare för att behålla likviditeten i Uniswap för ETH / BLANK-paret. Blank strävar efter att proportionellt fördela hälften av avgifterna till likviditetsleverantören.
 • Hänvisnings- och belöningssystem använder endast TOMA symboler – För att förbättra uppsökningen av BLANK token, har plattformen beslutat att distribuera remissbelöning såväl som airdrops i plattformens ursprungliga token.
 • Exklusiva funktioner och “Access-First” -funktionalitet för tokeninnehavare – Plattformen har begränsat en del av plånbokens funktioner endast till BLANKE tokeninnehavare. Elite-användare får exklusiv tillgång till att delta i en tidig testmiljö (som alfa- eller betatestning av plånboken) genom en speciell inbjudan.
Jämförelse

Tom plånbok

Partner

Tom plånbok

Social närvaro

Hemsida

Medium

Twitter

Telegram

Github

Slutsats

Blank är en integritetscentrerad plånbok. Det syftar till att tillhandahålla integritet och anonymitet till användarfonder och transaktioner. Plånboken erbjuder att tillhandahålla ägande av medel endast till den utsedda användaren. Ingen förutom ägaren kan komma åt eller kontrollera källan till medel eller transaktionsinformation. Det arbetar på toppen av den nuvarande befintliga lösningen av olika integritetsfokuserade projekt som Tornado Cash och antog sin kärninfrastrukturstrategi för att bygga en pool av smarta kontrakt för fyra olika ETH-valörer (.1, 1, 10 och 100). Plånboken är ännu inte live. De exakta funktionerna och den påstådda integriteten kan testas när plånboken kommer att lanseras för användare.

Resurser: Tom vitbok

Läs mer: Fractal Protocol: Allt du behöver veta

Source link