Top Crypto News: 03/10 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på 56 540 dollar. JPMorgan avslöjar en kryptoexponeringskorg med MicroStrategy och Square i huvudrollen, som framställs som en anledning till den senaste prisuppgången. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1809 dollar.

Som Chiliz är redan i nyheter nuförtiden kommer CHZ att uppnå ytterligare en milstolpe genom lanseringen av NFT: er på Socios.com app. Förutom detta twittrade Fuse Network också om deras kommande nästa generation plånbok.

Låt oss diskutera några intressanta kryptonyheter i detalj.

Harmony Bridging Polkadot Ecosystem With Harp Testnet To Boost DeFi Space

Everstake tillkännagav testningen av Harp bridge testnet för att ansluta Harmoni Protokoll med Polkadot ekosystem. Enligt tweet kommer denna bro att ge interoperabilitet mellan båda blockkedjorna. Dessutom har teamet förväntningar på att lansera mainnet under de närmaste månaderna. Under den kommande framtiden kommer denna infrastruktur att spela en viktig roll i hela blockchain-rymden. Detta kommer att öka tillväxten av olika projekt som DEX, likviditetspooler, kedjelån och andra DeFi-instrument. Dessutom kan användare tjäna lukrativa belöningar i EN token genom att delta i detta testnät.

PAID Network meddelar lanseringen av PAID v2 Token Airdrop

BETALT Nätverk tillkännagav lanseringen av BETALT v2-token att stärka sitt samhälle. Efter en nyligen ge sig på, kom nätverkets privata nyckel äventyras och angriparen uppgraderade det smarta kontraktet för att bränna och ommynta tokens. Betalda nätverksteam utsåg dock några branschexperter för att skydda användarnas medel och minimera skadan. Därför, för att tacka och bedöma stödet från BETALDA användare, har teamet lanserat betald v2-token. Berörda användare kommer att få denna v2-token genom en airdrop i olika faser.

Vid tidpunkten för publiceringen BETALT handlade nära 2,06 $. Innan det sjönk det från 2,98 dollar till en låg av 0,055 $ inom ett par dagar.

Polkamarkets | Polygonpartnerskap för att skala DeFi-drivna förutsägelsemarknader

Polkamarkets samarbetar med Polygon (tidigare Matic Network) för att implementera skalningslösningar med låga avgifter. Dessutom är Polkamarkets en DeFi-interoperabel plattform baserad på Polkadot, som ger förutsägelsemarknaden möjlighet att samla information och handel över kedjor. DeFi-marknaden exploderar och står också inför höga avgifter och problem med låg genomströmning. Därför kommer detta partnerskap att kontrollera dessa frågor för förutsägelsemarknaden. Dessutom kommer Polkamarkets att använda Polygons blockchain-integrationer med ett klick för att utöka interoperabiliteten med andra kedjor.

Litentry | Cere Network Collaboration för att stärka företagets kundidentitetstjänst

Litteratur samarbetat med Cere Network för att optimera Seres företagskundidentitetstjänst. Med detta partnerskap kommer Cere att integrera Litentrys identitetsdataskema i sin Decentralized Data Cloud (DDC) -plattform. Cere Network är en decentraliserad data- och finansmolnplattform i Polkadot-ekosystemet. Därför kommer detta att förbättra deras on-chain identitetstjänst och göra det möjligt för användare att verifiera sina kunders on-chain identitet genom Litentry. Dessutom skulle Litentrys databibliotek kombineras med Ceres företagskundidentitetsmodell för att tillhandahålla Ceres data till externa dApps för användarbehörighet.

Utrust | Payrexx-integration för att utöka kryptobetalningsalternativ för handlare

I den sista biten av kryptonyheter för 10 mars 2021 har vi Utrust integrera med Payrexx för att utöka kryptobetalningsalternativ. Dessutom är Payrexx en schweizisk baserad allt-i-ett-betaltjänstleverantör. Payrexx arbetar med många stora betalningsleverantörer, till exempel MasterCard och Visa, och plånböcker som Apple Pay, Amazon Pay och mer. Därför kommer detta partnerskap att göra det möjligt för Payrexx-kunder (över 30 000 handlare över hela världen) att få betalningar i digitala valutor som Bitcoin, Ethereum, DASH, Tether eller Utrusts egen token, UTK. Imponerande, Utrust ger 80% minskning av transaktionsavgifter till sina användare och gynnar säljare genom att få betalt i sin föredragna fiatvaluta till sitt bankkonto.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link