Top Crypto News: 03/20 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på 58 512 $. Som BTC kämpar för att bryta motståndet på $ 60.000, de bästa altcoinsna flyttar till nya all-time toppar och visar hausseartad fart. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1817 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter i detalj.

DAO Maker | Fantom-partnerskap för att utvidga tvärkedjebyten och SHO-projekt

DAO Maker har samarbetat med Fantom för att utöka dess tillgänglighet bland olika blockkedjor. Detta partnerskap ger $ DAO möjlighet att utöka sina tillgångar till Fantom Opera och Binance Smart Chain via Multichain.xyz. Fantom är en snabb, säker och skalbar, Layer 1-plattform, vilket gör den idealisk för DeFi-applikationer och verklig användning. Dessutom kan de lag som bygger på Fantom samla in medel genom DAO Makers Strong Holder Offering. Dessutom är Strong Holder Offering en insamlingstjänst som använder kedjeanalys, exklusiva datamängder och utvärderingsparametrar för att identifiera vilka sökande som passar bäst för ett projekt. Dessutom skulle DAO Maker-communityn också få tillgång till SHO-projekt som kommer att lanseras på Fantom.

Säkringsnätverk | Ostoppbar domänsamarbete för decentralisering av säkringswebbplats

Säkringsnätverk samarbetat med Ostoppbara domäner att decentralisera Fuse-plattformens webbplats. Unstoppable Domains är en plattform som ansluter en mänsklig läsbar domän till en blockchain-adress eller en del av innehållet i Interplanetary File System (IPFS). Med denna koalition kan användare få tillgång till Unstoppable-tillägget i sin Chrome-webbläsare för att surfa på Fuse-webbplatsen på IPFS. Dessutom tillåter Fuse att använda IPFS-versionen av den officiella webbplatsen med Unstoppable Domains-registret på Ethereum. Dessutom har teamet också planer på att förstärka antagandet av betalningar på Fuse bland icke-kryptokunniga användare genom att integrera Fuse-plånboken med dessa domäner.

Travala tappar Expedia för att bli den första blockchainbaserade OTA som tillhandahåller resepaket globalt

Travala gick ihop med Expedia för att utöka sina blockchain-baserade reseprodukter över hela världen. Med denna allians blir Travala.com den första blockchain-baserade onlineresebyrån (OTA) som erbjuder resepaket (flyg, vistelser och aktiviteter) genom sin inhemska kryptovaluta, AVA. Dessutom får användare tillgång till exklusiva erbjudanden, säsongsbetonade erbjudanden och kampanjer. Den här kryptovänliga webbplatsen ger användarna en elegant upplevelse med sina avancerade rumsbilder och ger lukrativa erbjudanden med rabatterade rum upp till 70% i vissa fall. Dessutom kan användare använda AVA och andra kryptotillgångar för betalningar, få lojalitetsbelöningar, rabatter och mer. Detta kommer att gynna användare med en upplevelse i världsklass i bokning av resor och boende.

DAFI-protokollet förenar händer med API3 för att ge smarta kontrakt i Dafis ekosystem

DAFI Protocol samarbetade med API3 för att skapa säkra syntetiska dTokens. Dessutom möjliggör DAFI blockchain, kryptovaluta, eller applikationer för att skapa sin egen version av dTokens och för att belöna sina tidiga användare. Med denna sammanslagning kommer den syntetiska dToken byggd på DAFI att fungera på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Vidare kommer teamet att implementera API3: s decentraliserade oracle- och API-tjänster för att få externa prisflöden för stödda tokens. Dessutom skulle API3 tillhandahålla pålitliga, robusta och säkra verkliga dataflöden till smarta kontrakt i Dafis ekosystem.

Bandprotokoll samarbetar med Polygon för att öka deFi, NFT och Gaming dApps

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Bandprotokoll samarbetar med Polygon (tidigare Matic) för att integrera decentraliserade oraklar för DeFi, NFT och gaming dApps. Band Protocol sammanfogar verkliga data och API: er med smarta kontrakt genom sin kedjedata-oracle-plattform. Denna integration ger säkerhet, användbarhet och tillgång till alla externa databehov. Vidare kan Polygon-utvecklare använda Bands högpresterande orakel för att skydda sina decentraliserade applikationer. Effektivt kan utvecklare ansluta vilken extern datakälla som helst på det öppna internet för att designa anpassade decentraliserade orakel. Dessutom ger detta tillgång till över 150 prisflöden som täcker kryptotillgångar, råvaror och utländska utbyten till dApps.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link