Top Crypto News: 03/24 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Bitcoin nådde ett högsta dygnet runt på 57 239 dollar men handlas nu till 53 467 dollar. Elon Musks tillkännagivande om att erbjuda Bitcoin-betalningsalternativ för Tesla-kunder framhålls som en anledning till den senaste prisuppgången. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1.590 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Elon Musk tillkännagav Bitcoin-betalningsalternativ för Tesla-köp

Elon Musk har tweetat Tesla kommer nu att acceptera Bitcoin betalningar för inköp av deras bilar. I sin tweet uppgav han att företaget driver Bitcoin-noder direkt och att Tesla endast använder intern och öppen källkodsprogramvara för detsamma. Elbilsföretagets VD sa att Tesla skulle samla den BTC som betalades till dem och inte konvertera den till fiatvaluta. Tidigare i år ackumulerade företaget runt 1,5 miljarder dollar värdet av digitala tillgångar enligt en SEC-arkivering. Ursprungligen detta alternativ att köpa Tesla via Bitcoin skulle endast vara tillgängligt för USA-baserade kunder. Dessutom ökade denna krossande nyhet Bitcoin-priset under en kort tid eftersom det hoppade över 2% inom några timmar.

Filecoin tillkännagav integrationen av Kedjelänk orakler för att skapa avancerade decentraliserade lagringslösningar för webb 3.0-utvecklare. Dessutom är Filecoin ett decentraliserat lagringsnätverk med öppen källkod och tillhandahåller datalösningar. Med denna integration tillåter Chainlink-oraklar smarta kontrakt att använda Filecoins lagringsfunktioner. Vidare kommer Filecoin att få tillgång till Chainlinks externa adaptrar, vilket hjälper till att ansluta Filecoins lagringsdata med andra smarta kontotsekosystem. Denna dubbelriktade kommunikation skulle ge Web 3.0-utvecklare avancerade funktioner.

DAFI-protokollet Överbrygga ömsesidigt partnerskap för att höja sina insatser

DAFI-protokollet samarbetat med Bridge Mutual att integrera syntetmaterial för deras insatsbelöningar. Bridge Mutual försäkrar smarta kontrakt, utbyten, stablecoins och annan krypto och DeFi Produkter. Den syntetiska token till Bridge Mutual är dBMI, som är kopplad till det underliggande BMI-nätverket. Den ursprungliga token för Bridge Mutual är BMI, som används för kedjestyrning och satsar belöningar. Denna integration motiverar spelare genom att dela belöningar och uppmuntra dem att fatta beslut om anspråk. Vidare skulle detta utvidga nätverksanpassningen och inspirera användare att hålla tokens på längre sikt, vilket ökar likviditeten i systemet.

BlockStart | DAO Maker-samarbete för att stärka Blockchain-ekosystemet för startups

DAO Maker samarbetar med BlockStart för att skapa ett mer inkluderande och hållbart blockchain-ekosystem. BlockStart stöder begåvade blockchain-innovatörer, DLT-startups och utvecklare genom att förvandla sina idéer till verklighet. DAO Maker hjälper startups med sina finansieringsramar och tillväxtteknologier samtidigt som risken för investerare minimeras. Dess innovativa Social Mining-lösningar stöder projekt med samhällstillväxt och hantering av deras decentraliserade ekosystem. Detta samarbete kommer att stärka blockchain-ekosystemet och hjälpa till med ytterligare tillväxt av nya startups. Dessutom kan SHO-inkuberade projekt delta i BlockStart-partnerskapsprogrammet för att implementera lösningar och för att vårda fintech-startbranschen.

Fantom | Kovalent integrering för förbättrad indexeringslösning med hög blockchain-skalbarhet

Kovalent samarbetar med Fantom för att förena sin indexeringslösning med det extremt skalbara ekosystemet för blockchain. Dessutom ger Covalent fullständig transparens och synlighet för tillgångar i olika blockchain-nätverk via sina API: er. Med denna koalition kan utvecklare hämta Fantoms blockchain-data utan problem genom att integrera Covalents indexeringslösning. Fantom är en snabb, skalbar, anpassningsbar och säker smart kontraktsplattform, vilket gör den idealisk för DeFi-applikationer och verklig användning. Därför kommer denna integration att erbjuda förbättrat Covalent API för att öka blockchain-ekosystemets skalbarhet.

Orion-protokollet kranar PolkaCover för att ge täckning och skydda användare

I den sista biten av krypto nyheter, vi har Orion-protokollet, som samarbetade med den decentraliserade DeFi- och krypto-ekosystemförsäkringsmarknaden, PolkaCover. Denna integration kommer att ge säkerhetsfunktioner för användare för handel på vilken plattform som helst. Detta skulle locka fler användare och skydda sina medel mot alla slags hack, exploateringar och mattor. Dessutom skyddar PolkaCover krypto-, DeFi- och NFT-tillgångsanvändare genom att erbjuda olika försäkringsprodukter. Effektivt är användarnas medel skyddade av Orion, och om kontrakt stöter på något oförutsett fel, är dessa kontrakt utformade för att återställa beställningar. Dessutom implementerar PolkaCover ett API i Orions handelsplattform för att leverera realtidsnoteringar till Orions handelsplattform för alla försäkringsrelaterade produkter. Detta skulle hjälpa användare att acceptera offerten och njuta av riskfri handel genom PolkaCover-täckning.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link