Top Crypto News: 04/08 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Efter att ha gjort en daglig låg på 55565 $, handlas Bitcoin nu till $58.080. Under tiden innehar Binance Coin den tredje positionen tätt och handlar nu närmare 418 dollar, efter att ha kommit in i ett helt högt territorium.

Låt oss djupt dyka in i några intressanta kryptonyheter idag.

1 – Harmony Protocol lanserade SushiSwap i sitt nätverk för att öka DeFi-ekosystemet

Harmony Protocol tillkännagav lanseringen av ett av de bästa decentraliserade börserna (DEX), SushiSwap. Dessutom är Harmony ett skärprotokoll som ger en pålitlig Ethereum-bro. Enligt tweeten kan användare nu njuta av SushiSwap i Harmony-nätverket med låga gasavgifter och snabba transaktionshastigheter. Dessutom kan användare också njuta av SushiSwap-funktioner genom att ansluta via Harmony-nätverket. Dessa funktioner inkluderar byte av tokens, användarnas möjlighet att tillhandahålla likviditet till SushiSwap på Harmony genom att välja pooler och mer.

2 – BETALT Nätverk | Binance Smart Chain Bridge för att förbättra dApp & åtgärda problem med höga gasavgifter

BETALT Nätverk tillkännagav integrationen av Binance Smart Chain (BSC) för att ge användare olika funktioner. Enligt tweeten kommer den här bron att stödja projekt som startar på Ignition inom BSC-ekosystemet. Dessutom är detta en BETALD Business dApp som kommer att innehålla IDO på PancakeSwap. Denna bro skulle dessutom öka interoperabiliteten och minska Ethereums problem med höga gasavgifter. Utöver detta kan BSC-användare använda BETALT nätverk för SMART-avtal. Dessutom skulle detta göra det möjligt för användare att köpa via Uniswap eller PancakeSwap, samtidigt som de kan pruta en BEP20-version av BETALT token.

I synnerhet, BETALT Nätverk samarbetade också med KardiaChain för att utöka blockchain-antagandet bland traditionella företag. KardiaChain är en blockchain-plattform som erbjuder blockchain-relaterade lösningar för både regeringar och privata företag. Samarbetsvilligt skulle teamet arbeta för massöverföring av blockchain. Dessutom arbetar de med diversifierade organisationer för att utforska möjligheterna till blockchain-adoption. BETALT Ethereum-källkod kommer att integreras med KardiaChain för att ge ett snabbt ekosystem för att locka användare.

3 – ARPA tappar Amazon Web Services (AWS) för att förbättra beräkningssäkerheten

ARPA säkra beräkningsnoder integreras med Amazon Web Services (AWS) att tillhandahålla en motor för säker beräkning. Med denna integration kan användare skydda sina anpassade applikationer och designa dem i en säker beräkningsmetod. ARPA möjliggör kryptografiskt privata smarta avtal med integritetsskydd för data vid användning, förutom att skala skalbar skärning. Därför möjliggör detta ARPA-beräkning av flera parter av Amazon Web Services, vilket kommer att inducera massadoption.

4 – AllianceBlock | Ava Labs samarbete för att överbrygga institutionell ekonomi med DeFi

AllianceBlock samarbetat med Ava Labs att utforska decentraliserad och institutionell ekonomi. Med denna koalition kan användare njuta av AllianceBlocks investeringar och finansiella tjänster på lavin. Dessutom inkluderar dessa tjänster P2P-finansiella tjänster, NFT-funktioner, analys och mer. AllianceBlock strävar efter att utveckla den första globalt kompatibla decentraliserade kapitalmarknaden. Därför skulle detta hjälpa till att växa både plattformarna och samtidigt överbrygga decentraliserad och institutionell finansiering.

5 – Polkamon samarbetar med Elrond för att lansera sina NFT-samlarobjekt på Elrond Network

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Polkamon gå samman med Elrond att lansera sina NFT-samlarobjekt på Elrond Network. Dessutom stöds varje Polkamon av en unik NFT som packas upp med sina inbyggda ERC-20-tokens med namnet $ PMON. Med detta samarbete kommer spelarna att njuta av höga transaktionshastigheter med låga överföringsavgifter. Förutom detta har en sällsynt Elrond Unidragon inkluderats i Polkamon-boosterpaketen, som bara väntar på att bli upptäckta av spelare. Dessutom kommer detta att låsa upp det nyskapande NFT-utrymmet för Elrond-ekosystemet för att främja dess antagande.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link