Top Crypto News: 04/09 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Efter att ha ökat mer än 100% under första kvartalet 2021 försöker Bitcoin att vända motståndsområdet på $ 60 000 till support och handlas nu på $58 388. Under tiden överträffade kryptovalutans marknadsvärde 2 biljoner dollar för första gången.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter för idag.

1 – Crypto.com Betala | Shopping.io erbjuder lukrativa erbjudanden att handla på jättewebbplatser för e-handel

Crypto.com Betala och Shopping.io erbjuder en begränsad kampanj för att fira deras integration, som erbjuder olika betalningsalternativ på e-handelswebbplatser. Shopping.io kombinerar stora e-handelshubbar under sin blockchain-baserade shoppingplattform för att erbjuda kryptotillgångar som betalningsmetod. Med den här kampanjen kan användare tjäna upp till 10% belöningar när de använder CRO för inköp, och alla Shopping.io-medlemsnivåer får 5% rabatt. Dessutom kan användare direkt handla på e-handelsjättar som Amazon, Walmart och eBay medan du använder Crypto.com Pay-kassan på Shopping.io. Kampanjen pågår till 6 maj 2021.

2 – Terra Virtua | Polkalokr-partnerskap för att ansluta escrow-tjänster med NFT

Terra Virtua samarbetar med Polkalokr där Terra Virtua kommer att tillhandahålla NFT för Polkalokr-insatsbelöningar. Polkalokr skapar en flerkedjig token-escrow-plattform för att ge förtroende och enkelhet för komplexa token-ekosystem. Samarbetsvilligt skulle teamet arbeta för att säkerställa NFT medan de behandlar förtroendefrågorna. Vidare skulle detta hjälpa skapare att låna ut sina NFT och tjäna premie och ränta. Dessutom kommer Polkalokrs escrow-produkter att göra det möjligt för Terra Virtua-användare att tjäna pengar på sina unika NFT på nya och innovativa sätt. Dessutom kommer detta att hjälpa Polkalokr att utöka NFT-utrymmet och locka mainstream-antagande.

3 – Bondly Taps Investment från Binance Smart Chain till Uplift NFT & DeFi Ecosystem

NFT och e-handelsledare Bondly Finance tillkännagav att en investering från Binance. Enligt tweeten har Binance en fond på 100 miljoner dollar som är utformad för att göra investeringar för att främja DeFi-ekosystemet i Binance Smart Chain (BSC). Bondly Finance strävar efter att vara en ledare för NFT-rymden genom att erbjuda NFT: er av ledande varumärken, artister och influenser. Med denna koalition kommer Bondly Finance-användare att njuta av de snabba och säkra funktionerna i Binance Smart Chain. Dessutom kan användare också använda Bondly Finans kärnprodukt, BondSwap, för att interagera och köpa nya NFT. Genom att ansluta sig till det förstklassiga ekosystemet och dess riktning kommer Bondly att omvandla NFT-ekosystemet samt utöka sin användarbas.

4 – Lavin | Grafintegrationen för att förbättra frågor och indexering av applikationer

Lavin tillkännagav integrationen av Diagrammet att använda sin fråga och indexering till Avalanche. Denna integration hjälper utvecklare att använda underbilder på Avalanche, vilket underlättar processen med anpassade on-chain-dataförfrågningar. Vidare kan utvecklare använda The Graphs kraft, hastighet och användarvänlighet för att bygga effektiva dApps. Diagrammet ger en komplett decentraliserad lösning på API: et och frågelagren på Web3. Detta gör det möjligt för användare att skapa och distribuera en subgraf smidigt och tjäna $ GRT-token som en belöning för att köra en grafnod. Dessutom kommer detta att ge nästan omedelbar transaktionsfinalitet till de applikationer som distribueras på Avalanche med största säkerhet.

5 – ORAO samarbetar med Elrond för att distribuera anpassningsbara dataprodukter utanför kedjan

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi ORAO samarbete med Elrond att tillhandahålla kostnadseffektiva dataprodukter. Dessutom är ORAO blockchain agnostiker och erbjuder fördefinierade dataprotokoll med flexibilitet. Med den här integrationen kan ORAO-användare njuta av Elronds höga transaktionshastighet med låga avgifter. Vidare skulle Elrond stödja Meta-transaktioner, som gör det möjligt för användare att säkra data från tredje parts orakler utan att ta några avgifter för användarna. Dessutom kommer ORAO oracles att tillhandahålla data till Elrond-användare från andra kedjor.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link