Top Crypto News: 04/23 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

[ad_1]

Efter att ha gjort en heltidshöjd på $ 64,804.72 genomgick Bitcoin en skarp korrigering och handlas på $50 860. Idag kunde Bitcoin inte hålla stöd från $ 50.000-regionen och gjorde en lägsta av $ 47.531. Enligt tekniken kämpar BTC för att hålla 100-EMA-stödet och har minskat med cirka 9% under det senaste dygnet.

Vidare, om Bitcoin håller detta stöd och vänder, är nästa mål 51 056 $ och 53 369 $ område. Men på baksidan, om BTC inte kan upprätthålla det nuvarande stödet, kan det leda till en ytterligare nackdel mot 44 012 $. Enligt 4-timmarsdiagrammet visar RSI en hausseartad avvikelse. Detta skulle indikera att tjurar kan ackumulera Bitcoin i detta dopp. Ur ett långsiktigt perspektiv, om Bitcoin ligger över 40 000 dollar och tjurar är tillbaka, då kan det skapa en ny rekordhög nivå.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

SushiSwap tillkännagav integrationen av Kedjelänk prisflöden för att skydda sina utlånings- och marginalhandelsmarknader. Sushi är ett samhällsstyrt decentraliserat utbyte som tillåter användare att byta, tjäna, stapla avkastning, låna ut, låna och utnyttja allt på en plattform. Med denna integration kommer Sushi att använda Chainlink’s robusta oracle-lösning för att säkra sitt utlånings- och marginalhandelsprotokoll som heter Kashi. Förutom detta distribueras dessa prisflöden på Ethereum mainnet och Binance Smart Chain. Vidare har laget planer på att använda Chainlink-prisflöden i andra Kashi-distribuerade kedjor. Nyligen lanserades också Chainlink Chainlink 2.0 för att öka hybrid smarta kontrakt.

Reef Finance presenterar sin Mainnet-lansering för nästa generations DeFi dApps

Reef Finance avslöjade dess mainnet lansering den kommande månaden Maj. För att effektivisera DeFi-ekosystemet har Reef Finance designat Reef Chain. Reef Chain är kompatibel med EVM, vilket gör det möjligt för utvecklare att migrera sina dApps från Ethereum snabbt utan kodändringar. Förutom detta är det naturligt kompatibelt med Polkadot för att ge hög skalbarhet med låga transaktionsavgifter. Med denna lansering har teamet planer på att effektivisera DeFi dApps-migrationen. Dessutom kan dApps ackumulera likviditet snabbt från flera källor till Reef-operativsystemet. I synnerhet erbjuder Reef Chain diversifierade lösningar till projekt som insamling, investerarrelationer, partnernätverk och mer. Därför kommer denna uppgradering att förbättra DeFi-ekosystemet till nästa nivå.

ICONFi | Bandprotokollpartnerskap för att integrera Oracles och BAND Staking

ICONFi samarbetar med Bandprotokoll att integrera Oracles och BAND-insatser i den digitala sparplattformen. Dessutom erbjuder ICONFi ett användargränssnitt som stöder spara, satsa och airdrop-aktiviteter på ett ställe. Med den här integrationen kan ICONFi-användare utnyttja Band Protocols prisdata i realtid i besparings- och insatsprodukter. Vidare skulle detta förbättra säkerheten och transparensen hos ICONFi. Utöver detta kommer ICONFi att stödja BAND-staking på plattformen utan krångel med att interagera med externa blockutforskare och plånböcker.

Tvillingar | Apple Pay och Google Pay-integrering för att ge användare möjlighet med nya betalningsalternativ

I den sista biten av krypto nyheter för idag har vi grundaren av Gemini, Tyler Winklevoss, som twittrade att Gemini Mobile-appen nu skulle stödja Apple Pay och Google Pay. Enligt tweeten, Gemini är nu integrerat med Apple Pay och Google Pay för att köpa kryptovaluta. Gemini är en av de mest avancerade digitala valutaväxlingarna i världen. Det är ett New York-förtroendeföretag som regleras av New York State Department of Financial Services (NYSDFS). Med denna integration kan användare ansluta sin Gemini Mobile-app till Apple Pay och Google Pay med bara ett klick för att köpa krypto. Detta steg kommer att ge användare möjlighet och öka kryptoutrymmet genom att locka nya investerare.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link