Top Crypto News: 04/27 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

[ad_1]

Efter att ha genomgått en skarp korrigering och gjort en daglig lägsta på $ 47198, handlas Bitcoin nu till $55,129. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 2 676 dollar.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter i detalj.

1- Raze-nätverk | Partnerskap för harmoniprotokoll för att öka NFTs marknadsplatser

Raze Network partner med Harmoni Protokoll för att utöka marknadsplatser för fungibla token och icke-fungibla tillgångar. Dessutom är Raze Network ett substratbaserat, tvärkedjigt integritetsprotokoll som säkrar handelssystem och användares tillgångar. Harmony stimulerar användarengagemang och stöder företag att tokenisera sina tillgångar. Med detta partnerskap kommer Raze-teamet att använda sin effektiva Σ-Bullets-algoritm, som krypterar saldon och transaktioner för användarkonton. Dessutom underlättar detta upprättandet av privata konton för Harmony-användare för att dra nytta av den privata betalningskanalen. Detta skulle också hjälpa Harmony-samhället att pryda privata tokens från bastoken i förhållandet 1: 1. Dessutom har teamet planer på att utforska decentraliserad finansiering på Polkadot-ekosystemet inom en snar framtid.

2- Cartesi integrerad Binance Pay för att utöka betalningsalternativ för handlare och användare

Cartesi tillkännagav integrationen av CTSI in i Binance Pay. Binance Pay erbjuder förbättrade kryptobetalningsalternativ för handlare och företag, där företag kan registrera sig för att få kryptobetalningar. Cartesi löser skalbarhets- och höga avgiftsproblem på blockchains genom varianter av optimistiska samlingar. Följaktligen kommer denna integration att tillåta miljontals användare att använda CTSI som betalningsalternativ på olika e-handelswebbplatser, butiker, restauranger och mer.

3- Blinda lådor lag med 1 tum för att förbättra protokoll med likviditetsbrytningsprogram

Blinda lådor samarbetat med 1 tum för att starta ett likviditetsbrytningsprogram. 1-tums nätverket kombinerar decentraliserade protokoll för att möjliggöra de mest lukrativa, snabbaste och säkra tjänsterna i DeFi-rymden. Blind Boxes är en startplatta för NFT och en spelad curationplattform. Tillsammans kommer teamet att introducera en ETH-BLES par för att ge likviditet till deras likviditetsprotokoll. Vidare kommer Blind Boxes att öka den nämnda 1-tums poolen genom att bidra med $ 200 000 i värde $ BLES-tokens. Dessutom kommer detta att göra det möjligt för innehavare att tjäna avkastning och distribuera sina tokens över decentraliserade börser. I sin tur skulle detta öka nyttan av $ BLES-tokens och erbjuda lukrativa lantbruksalternativ till 1-tums användare.

4- Bondly | TheForce.Trade-samarbete för att lansera sin första Binance Smart Chain (BSC) Launchpad

Bondly samarbetat med TheForce.Trade att lansera sin första Binance Smart Chain (BSC) startplatta. TheForce.Trade är en dataggregatplattform som förenklar DeFi- och NFT-användarens investeringsprocess. Användare kan förbättra avkastningens jordbruksavkastning med sina data- och automatiseringsverktyg. Denna lanseringsplatta för Bondly är skapad för att öka deltagandet av $ BONDLY-innehavare i BSC-ekosystemet. Vidare kommer denna försäljning att starta den 29 april kl. 10 EDT för BSC-plånböcker som uppfyller behörighetskriterierna på 10 000 $ BONDLY. Inledningsvis är varje plånbokadress berättigad till endast en NFT. Användare kan dock vinna mer lukrativa NFT senare genom detta deltagande.

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi ChainGuardians integrera Chainlink’s Verifiable Randomness Function (VRF). Kedjelänk VRF är en decentraliserad orakeltjänst som erbjuder smarta kontrakt med verifierbar slumpmässig kedja. ChainGuardians är en blockchain som ansluter sig till ett superhjältes spelekosystem. Med denna integration kommer de nya NFT: erna att genereras ganska med unika egenskaper. Dessutom skulle dessa funktioner göra det möjligt för skaparna och öka NFT-utrymmet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link