Top Crypto News: 04/28 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

[ad_1]

Vid tidpunkten för publiceringen handlar Bitcoin på 54 956 $. Under tiden har den näst största kryptovalutan, Ethereum, skapat en ny rekordhög nivå på 2 757,36 dollar och handlas nära 2 745 dollar. Enligt tekniken har ETH stöd för 20-EMA. Vidare, om den kommer att hålla $ 2 548-regionen, kan nästa mål vi se på $ 2 800 och $ 3 000 nivåer.

Bildkälla: TradingView

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter i detalj.

1- Cardano | Etiopiskt utbildningsministerium partnerskap för att skapa blockchain-baserat nationellt ID-system

Cardano samarbetar med Etiopiens utbildningsministerium att utveckla ett blockchain-baserat nationellt ID-system. Enligt tweeten skapar Cardano-teamet ett blockchain-baserat nationellt ID- och upptagningssystem. Dessutom skulle detta rulla ut till 5 miljoner studenter i Afrika, vilket är världens största blockchain-distribution. Vidare avslöjar tweeten att detta system är baserat på Atala PRISM. Detta ID kommer att säkra utbildningsprestationer för 3 500 skolor, 5 miljoner studenter och 750 000 lärare. Dessutom kommer detta att ge verifierbara digitala kvalifikationer till alla elever, öka den sociala rörligheten, möjliggöra lektionsplanering och uppföljning av uppnåendet.

2 – Binance presenterar plan för lansering av marknaden för icke-fungibel token (NFT) i juni

Binance tillkännagav lanseringen av en icke-fungibel token (NFT) marknadsplats i Juni 2021. Enligt det officiella tillkännagivandet syftar den nya marknaden till att locka handlare av diversifierade samlarföremål. Dessa handlare inkluderar artister, skapare och kryptoentusiaster. Marknaden kommer att täcka NFT från flera medier, såsom bildkonst, spel, sport, musik och mer. Vidare kommer denna marknadsplats att fungera i Binance Smart Chain (BSC) samt stödja Ethereum-nätverket. Noterbart kan användare se dessa NFT på sitt registrerade konto tillsammans med andra funktioner. Plattformen kommer huvudsakligen att erbjuda två typer av tjänster som heter “Premium Event” för avancerade samlarobjekt och “Trading Market” för vardagliga, lägre kostnad NFT. Med dessa tjänster kan användare dessutom skapa och sätta in sina egna NFT för att tjäna royalties från alla efterföljande affärer.

3- JPMorgan | DBS | Temasek utnyttjar Blockchain för att förbättra gränsöverskridande betalningar

DBS och JPMorgan uttalade sin avsikt att lansera en blockchain-baserad gränsöverskridande betalningsplattform. JPMorgan är ledande inom investment banking och olika finansiella tjänster, medan DBS är en ledande finansiell grupp i Asien och en av de största bankerna i Singapore. Enligt tillkännagivandet är båda ledande bankerna, i samarbete med Temasek, inställda på att starta ett nytt blockchainföretag, som kommer att fokusera på globala betalningar och interbankaffärer. Temasek är ett finansiellt företag som tillhandahåller lösningar för att hantera nuvarande och framtida investeringsutmaningar. Med denna koalition, den nya plattformen, Partior, kommer att öka de pågående centralbankens digitala valutor (CBDC) -initiativ och användningsfall.

4- Travala.com samarbetar med Cartesi för att integrera betalningsalternativ för CTSI-token för användare

Travala.com samarbetar med Cartesi att använda CTSI-tokens via Binance Pay som betalningsalternativ. Dessutom har Travala.com band med över 600 flygbolag och över 3 miljoner hotellboenden över hela världen. Enligt tweeten underlättar detta partnerskap användare att betala för flyg och boende med CTSI på Travala.com. Dessutom kommer CTSI-innehavare att få 5% tillbaka i krediter och få många alternativ att boka flyg och hotell över hela världen med hjälp av denna tjänst.

5- Gemini | Mastercard-samarbete för att öka användningen över hela världen

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Gemini kreditkort som meddelar lanseringen med Mastercard som nätverkspartner. Enligt tweeten kommer detta Gemini-kreditkort att utfärdas av WebBank. Gemini är en av de mest avancerade digitala valutaväxlingarna i världen. Gemini-kreditkortet erbjuder lukrativa belöningar och tjänster. Dessa tjänster inkluderar belöningar upp till 3% tillbaka i Bitcoin eller andra kryptovalutor, ingen årsavgift, nästan omedelbar åtkomst och mer. Detta Gemini-kreditkort är särskilt tillgängligt i 50 amerikanska stater och kommer att användas överallt där Mastercard accepteras. Användare kan få tillgång till detta kort under den kommande sommarsäsongen, med extra intäkter som 3% tillbaka på mat, 2% tillbaka på dagligvaror och 1% tillbaka på andra inköp.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link