Top Crypto News: 30/03 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på 58 837 dollar. Paypals tillkännagivande om att erbjuda kryptobetalningsalternativ för onlinehandlare globalt utropas som en anledning till den senaste prisuppgången. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 842 dollar.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter i detalj.

PayPal ger amerikanska konsumenter möjlighet att betala från kryptovalutainnehav till online-handlare

PayPal auktoriserar sina konsumenter att betala med kryptovaluta till onlinehandlare globalt. Enligt pressmeddelandet till Reuters, uppgav företaget att amerikanska kunder nu kan betala för varor och tjänster genom sina kryptotillgångar. Dessutom får kunderna som innehar Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash och Litecoin i sina PayPal-digitala plånböcker ett alternativ att byta sina innehav till fiatvalutor. Vidare skulle detta hjälpa till i kassorna att göra inköp i vardagen, vilket kommer att utöka användningen av kryptovalutor. Dessutom har företaget planer på att lansera den här tjänsten för alla sina 29 miljoner handlare inom en snar framtid. Nyligen har Visa också förklarat att de stöder användningen av USD-myntet (USDC) för att betala för transaktioner i sitt nätverk. Därför drev denna senaste nyhet priset på Bitcoin nära $ 60.000.

BETALT Nätverk | MANTRA DAO-partnerskap för att starta IDO: er på båda plattformarna

De BETALT Nätverk samarbetar med MANTRA DAO för att förbättra betald v2-token. Enligt tweeten skulle detta samarbete hjälpa MANTRA DAO att lansera betald v2-token som en tillförlitlig tillgång på ZENTEREST. MANTRA DAO är en community-styrd DeFi-plattform som bygger på Polkadot-ekosystemet och dess huvudsakliga fokusområde är insats, utlåning och styrning. Med denna integration kommer MANTRA DAO att effektivisera sina affärsavtalsprocesser genom att använda BETALDA SMART-avtal. Tillsammans kommer teamet att underlätta listan över toppnivå IDO-projekt på både ZENDIT- och Ignition-plattformarna. Dessutom kommer detta att stärka båda gruppens partnerskap, vilket hjälper IDO: er att ta emot investeringsfonder och etablera strategiska partnerskap med båda projekten.

Injektivprotokoll förenar händer med Kylin Network för att integrera Polkadot Data Economy

Injektivprotokoll samarbetar med Kylin Network att integrera med Polkadots datakonomi. Kylin Network strävar efter att skapa en plattformsövergripande plattform som använder dataekonomin på Polkadot och arbetar nära med ledande Polkadot-baserade projekt. Med denna integration kommer Injective att få naturlig tillgång till Polkadot-baserad tillgångsprissättning via Kylin. Vidare skulle Injective också använda den inhemska Kylin-token för att skapa ett antal unika derivatprodukter. Dessa derivat består av nya index och futures, som kommer att ge användare möjlighet genom att ge ett nytt sätt att interagera med Kylin-token-ekonomin.

Litentry | Patract-integration för att höja kedjekedjor

Litteratur samarbetar med Patract att integrera kedjekedjor. Med denna koalition skulle dApp-utvecklare integrera kedjekedjor och data på Litentry på ett enkelt och snabbt sätt. Vidare skulle Litentry använda Patracts Redspot-verktyg för att utveckla ett smart kontrakt. Dessutom tillhandahåller Patract lösningar för tillväxt av fallskärmar och dApps i Wasm smart contract-ekosystemet i Polkadot. Därför skulle Litentry-utvecklare använda dessa funktioner för att skriva kontrakt, testa kontrakt och simulera det verkliga Litentry-nätverket.

NFT-marknaden växer snabbt och det är ett hett ämne nuförtiden. Idag lanserar många populära musiker och skådespelare sina unika NFT. Utöver detta lanserade den Grammy-prisbelönta multi-platina musikalartisten Lupe Fiasco också sin första NFT någonsin på Origin Protocol. Därför har vi i det sista avsnittet täckt kryptonyheter från NFT-rymden.

DAFI-protokollet Blockchain Cuties Collaboration för att tillhandahålla lukrativa belöningar för spelare och användare

DAFI-protokollet samarbetar med Blockchain Cuties för att belöna spelare och användare. Blockchain Cuties Universe är en spelplattform där användare kan skapa och interagera med sällsynta samlarfigurer. Med detta samarbete skulle spelare och användare tjäna lukrativa belöningar och incitament. Ytterligare, BCUG kommer att skapa det syntetiska dBCUG att använda det som ett ekosystem och incitament i spelet, samt att utvidga nätverkets införande. Eftersom spelmarknaden exploderar för närvarande är det beroende av spelarnas incitament och användarengagemang. Därför skulle syntet som skapats av DAFI belöna användare på lång sikt. Detta skulle stärka hela nätverket och uppmuntra till långsiktig adoption.

Orion Protocol NFT Aggregator Integration Bondly to Boost NFT Marketplace

Orion-protokollet tillkännagav sammanslagningen av Bondly’s NFT-marknaden i sin terminal. Enligt tweeten skapar Orion Protocol en NFT Aggregator, som blir den första i sitt slag. Därför kommer Orion att samla Bondlys NFT-marknadsplats i denna terminal för att öka denna aggregat. Dessutom, Bondly stärker framtiden för digitala samlarobjekt med lanseringen av NFT från unika varumärken och artister. Orion Terminal tillåter handlare att byta ut ERC-20-token mot en NFT. Därför gynnar detta partnerskap Bondly att locka fler säljare och tillhandahålla fler kryptobetalningsalternativ till handlare.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link