Topp 10 DeFi-uppdateringar (04/12 – 04/18) – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

[ad_1]

DeFi blomstrar definitivt. Fler adoptioner, partners och investerare flyttar in i decentraliserad ekonomi (DeFi).

Denna artikel täcker tio DeFi-uppdateringar som ägde rum förra veckan. Dessa DeFi-uppdateringar inkluderar partnerskapsmeddelanden, projektlanseringar etc.

  1. OpenOcean och BakerySwap-handelskampanj

Den populära Binance-stödda CEX- och DEX-plattformen OpenOcean har lanserat en handelskampanj med BakerySwap. Cirka $ 3 800 i värde av BAKE, som tillhandahålls av båda OpenOcean och BakerySwap, kommer att vinna i Bake-prispotten. Hela handelskampanjen började fredagen den 16 april 2021 och slutar torsdagen den 22 april 2021. Intressant nog kommer användarna också att klassificeras enligt deras totala handelsvolym på OpenOcean.

Belöningen kommer också att delas ut baserat på följande struktur:

  • Vinnaren på första platsen får 500 dollar
  • 2: a plats – $ 300
  • 3: e plats – $ 200
  • 4: e – 10: e plats kommer alla att få $ 100 vardera
  • 11: e – 12: e plats vinnare får $ 50 vardera
  • 21–50 kommer att få $ 20

I slutet av kampanjen kommer också 100 slumpmässigt utvalda användare att göra det få $ 10 vardera.

För att delta måste intresserade byta BAKE-, PET- eller SOCCER-tokens på OpenOcean Classic eller PRO Beta-plattformen. Deras handelsvolym måste dock också vara över $ 5 för att vara berättigad till handelskampanjen.

2. BETALDA nätverkspartners med Knit Finance

BETALT nätverk meddelat ett strategiskt partnerskap med nästa generation DeFi plattform Knit Finance. Knit Finance är känt för att kunna möjliggöra att alla former av digitala tillgångar kan slås in, levereras och präglas som en K-token.

Partnerskapet kommer att ge betalda nätverk många möjligheter. Dessutom tillhandahåller du tillgång till interkompatibilitet över kedjor genom att lägga in och mynta BETALA token. Knit Finance, å andra sidan, kommer att åtnjuta tillgång till PAID: s SMART Agreement-teknik. BETALD teknik har förmågan att fungera på både Ethereum- och Polkadot-kedjorna. Detta möjliggörs på grund av Plasm.

Baserat på decentraliserad teknik är FM Gallery en distributionsplattform byggd för NFT konstverk. Plattformen har samarbetat med BSC-baserad decentraliserad finans (DeFi) -utbyte BakerySwap. BakerySwap är känt för att erbjuda både en automatiserad marknadsförare (AMM) och NFT-marknadsplats på Binance Smart Chain (BSC).

Tillsammans kommer båda plattformarna att designa, skapa och publicera “specialutgåva blindlådor med NFT-konstverk.” FM Gallery är känt för sin användning av blockchain-teknik där användare kan samla NFT-fragment och sätt sedan ihop dem för att bilda hela konstverket. De kan sedan ta emot de fysiska konstverken i utbyte mot de helt uppdelade NFT-fragmenten.

4. Pandora inleder strategiskt partnerskap med Unmarshal

Detta partnerskap är strategiskt inriktat på att använda Unmarshal’s Data Indexing API. Därefter tillhandahåller mycket förbättrade NFT-metadatareläer för tillgångstokenisering. Partnerskapet kommer också att ge dApp-utvecklare, handlare, investerare etc. tillgång till Pandoras gränssnitt. Detta kommer i sin tur att ge dem tillgång till korrekt, pålitlig och verifierbar information från Unmarshal, det multikedjiga DeFi-nätverket.

5. MARSH LP Staking Program on Binance Smart Chain (BSC)

Nästa på vår lista över DeFi-uppdateringar är det faktum att Unmarshal MARSH-tokens nyligen gick live på Binance Smart Chain (BSC). I linje med detta har Unmarshal meddelat lanseringen av sitt MARSH token LP-satsningsprogram på Binance Smart Chain (BSC).

Intresserade kan tjäna enormt APY genom att helt enkelt satsa på MARSH / BNB CAKE-LP genom att tillhandahålla MARSH / BNB-likviditet på DEX-plattformen PancakeSwap.

Programmet kommer att äga rum i två faser. Enligt rapporter kommer cirka 10 000 MARSH-tokens att finnas tillgängliga som belöningar för LP-skivor i den första fasen. Denna fas inleddes den 15 april 2021 och kommer att äga rum i 15 dagar. Unmarshal kommer att släppa detaljer om den andra fasen inom en snar framtid.

6. Synthetix utökar sin lånefunktion

Synthetix, enkelt uttryckt, är ett protokoll som möjliggör prägling och utfärdande av syntetiska tillgångar på Ethereum. Protokollet tillkännagav nyligen utvidgningen av sin befintliga lånefunktion. Vid sidan av expansionen av lånefunktionen har Synthetix också integrerat funktionen i sin staking dApp.

Lån på Synthetix före denna tid var endast tillgängliga med ETH-token som säkerhet. Nu har protokollet gjort det lagt till stöd för renBTC. Med tillägget kan intresserade låna sETH, sUSD och sBTC på Synthetix.

7. AscendEx lägger till stöd för JulSwap

AscendEX den 16 april 2021, meddelat noteringen av JulSwap med handelsparet USDT / JULD. I linje med detta har deltagarna också möjlighet att dela 42 000 USDT. De behöver bara sätta in och handla Julswap (JULD) -token på AscendEX.

AscendEX, tidigare känt som BitMax, är en global plattform för utbyte av kryptovalutor.

8. DODOdex lägger till stöd för fyra olika token

Den populära on-chain likviditetsleverantören DODOdex har tillkännagett tillägget av fyra tokens på sin standardhandellista på DODO. De tillagda tokens inkluderar Alien Worlds (TLM), Juggernaut (JGN), ARPAChain (ARPA) och ITAM Games (ITAM).

9. Harmony ONE samarbetar strategiskt med SWFT Blockchain

Harmony Protocol nyligen meddelat ett strategiskt partnerskap med SWFT Blockchain. Detta partnerskap kommer att driva användningsfall av Harmony’s native token (ONE) genom taket. Tack vare SWFT kommer EN tokens att vara tillgängliga för användning på de bästa e-handelsplattformarna som Baidu, Alibaba och weChat.

SWFT är välkänt som en nästa generations överföringsplattform och betalningsnätverk. SWFT: s DeFi-bytesplattform stöder för närvarande över 300 krypton.

10. AU21 Kapitalinvesteringar i UniLend

Nu når vi slutet på våra DeFi-uppdateringar. AU21-kapital investerade nyligen i UniLend för att hjälpa till bredda dess horisont i förhållande till interaktioner mellan digitala tillgångar. Detta i sin tur kommer att bidra till att öka antagandet för hela DeFi-utrymmet.

UniLend försöker integrera styrkan i både decentraliserat finansutrymme (DeFi) och digitala tillgångar byggda på ERC-20-plattformar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om Decentralized Finance (DeFi) -utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link