Topp 12 Crypto-handelsplattformar med låga avgifter | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Handel med kryptovaluta råkar vara dagens ordning eftersom fler och fler människor hoppar på kryptotåget varje dag på grund av vad det lovar. Som nybörjare är det nödvändigt att noggrant välja plattformen du handlar på. Och som en befintlig näringsidkare kan du behöva byta plattform av en eller annan anledning.

Nu finns olika kryptohandelsplattformar, och var och en har sin styrka. Medan vissa erbjuder ett bredare urval av altcoins, låter vissa dig kopiera en annan traders handel på ditt konto. Det finns också gruppen av handelsplattformar som tar ut lägre transaktionsavgifter i motsats till andra. Vi har valt några handelsplattformar som erbjuder låga transaktionsavgifter baserat på grundlig undersökning och utvärdering av kryptoutbytesplattformar. I den här artikeln har vi listat upp de 12 bästa kryptoplattformarna för dig som tar lägre avgifter på kundens transaktioner. Vi hoppas att den här listan gör det lättare för dig att välja en handelsplattform för att antingen hamna till eller handla som nybörjare. Kolla in dem nedan.

Crypto-handelsplattformar som tar ut låga avgifter för transaktioner

Följande kryptohandelsplattformar erbjuder de bästa kryptovalutabörserna och kännetecknas av låga avgifter.

Av alla handelsplattformar som finns erbjuder Binance de lägsta avgifterna. Inte bara det, men de stöder också ett brett utbud av vanliga kryptovalutor som handlas globalt. När du har slutfört alla registreringskrav kan du sätta in kryptovalutor och pengar utan kostnad. Transaktionsavgifter debiteras dock när du gör uttag från ditt konto. Men oroa dig inte. Du märker knappast avdraget eftersom priset är ganska rättvist. Binance tar ut en fast avgift på 0,1% på varje transaktion och tillåter 50% rabatt på transaktionsavgifter vid användning av Binance-myntet (BNB). Observera dock att Binance är en krypto-till-krypto-utbyte vilket innebär att den ansluter handlare för kryptovalutahandel, till skillnad från plattformar som gör fiat-utbyte.

Coinbase Global inc äger också Coinbase pro. Denna plattform gör att du kan köpa krypto med fiat-pengar som amerikanska dollar och euro. Coinbase Pro skiljer sig dock från Coinbase. Även om de båda accepterar fiat-pengar för handel, tar Coinbase ut en högre avgift på transaktioner Coinbase pro har fler handelsalternativ, en enkel strukturavgift och visar ett lättläst diagram för användarna. Coinbase pro debiterar per handel 0% till 0,50% per handel. eller 0,04% till 0,50%. 0,40% -0,50% gäller en tagare (någon som gör en beställning till marknadspriset som fylls omedelbart) och 0,04% -0,50% gäller en tillverkare (någon som gör en beställning som inte fylls omedelbart. När en annan kund gör en beställning som matchar den befintliga beställningen betalar den ursprungliga beställningen 0% till 0,50% på transaktionen.

Bitstamp låter dig också köpa krypto med fiat-pengar. Du kan handla fem kryptovalutor på denna plattform; Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple och litecoin. Så här fungerar det i Bitstamp; en köpare erbjuder att köpa två etiska för $ 2500; Bitstamp letar efter en säljare som accepterar köparens ränta och drar avgift från dem båda. Vid transaktioner som är lägre än $ 20000, tar Bitstamp ut 0,25% (gäller både köp och försäljning). Det är gratis att sätta in euro i SEPA (Single Euro betalningsområde) och debiterar 0,90 € för SEPA: s uttag. Minst 7,5 $ debiteras vid en insättning i US-dollar. Uttag av kryptovalutor är gratis medan uttag av belopp mindre än $ 1000 drar en avgift på $ 10 och uttag över $ 1000 drar en 2% avgift. Slutligen betalar kreditkortsanvändare 5% av transaktionen.

Kraken är en annan kryptohandelsplattform som tar ut rättvisa transaktionsavgifter. Det tar 0% till 0,26% per handel. Kreditkortsinköp kostar 3,75% plus 0,25 € och 1,7% plus 0,10 $ för behandling av nätbank. De stöder cirka 57 kryptovalutor. De debiterar också vid uttag som varierar beroende på transaktioner med altcoins. Här är en sak du bör notera om Kraken; Minsta beställningsstorlek är 10000 USD, vilket betyder att om du har mindre än så är den här plattformen inte något för dig! Var inte ledsen. det finns ett stort antal andra utbytesplattformar som du kan använda!

Changelly är en av bästa Crypto-utbytesplattformar globalt. De stöder flera vanliga kryptovalutor och lägger dem regelbundet till listan. Changelly tar ut en fast bytesavgift på 0,5% på affärer, men detta gäller inte fiatvalutahandel. De tar ut totalt 5% på krypto-till-fiat-transaktioner. Changelly har också ett pro-konto som tar ut färre transaktionsavgifter och erbjuder rabatter på avgifter för stora transaktioner.

Bitbuy är en utbytesplattform för kanadensare att handla kryptovalutor. Insättningar i kryptovaluta på Bitbuy är utan avgifter. En deposition på CAD kostar dock 0,5% -1,5%. De tar också ut avgifter för fiat- och kryptotransaktioner samt uttag av fiat och crypto. Uttagsavgiften varierar från 0,5% till 3%, och detta baseras på vilken typ av uttagsmetod som valts. Bitbuy erbjuder också två typer av handel; Expresshandel och Pro. Pro-affärer lockar en lägre avgift (0,1% för tillverkare och 0,2% för tagare). Expresstransaktioner kostar en transaktionsavgift på 0,5%.

Bitpanda är en mycket ansedd utbytesplattform som kom fram 2014. Liksom ett par andra utbytesplattformar har Bitpanda en proversion, som tar ut en lägre avgift. Tillverkare betalar 0,1% transaktionsavgifter medan tagare betalar 0,15% transaktionsavgift maximalt på bitpanda. Minimiavgiften för både tillverkare och användare på bitpanda är 0,05%. Ju högre du handlar på bitpanda, desto lägre blir dina transaktionsavgifter. Uttagsavgifter varierar också beroende på betalningsmetod och krypto.

Grundades 2013, Bitfinex accepterar minst $ 10000 insättning på sin plattform. De stöder fiat-handel och lockar många handlare på grund av deras rättvisa transaktionsavgifter. Takers på Bitfinex betalar en handelsavgift på 0,20%, medan takers betalar 0,20% på transaktionen. För fiat-valuta uttag, Bitfinex tar ut en avgift på 3,00%, det vill säga om du har dragit ut mer än två gånger under de 30 dagarna som föregår ditt nuvarande uttag eller om du har dragit ut mer än 1 miljon dollar under de föregående 30 dagarna. Förutom det laddar Bitfinex 0,0004 BTC när du tar ut BTC.

GokuMarket är registrerat i Hong Kong och har varit i drift sedan 2019. Insättningsalternativen på GokuMarket inkluderar banköverföringar och kreditkort. Vid uttag tar de ut 0,001 BTC när du tar ut BTC. Takers och tillverkare betalar samma avgift på 0,15% på transaktioner. Följande fiatvalutor accepteras för betalning eller insättningar på Goku; BRL, EUR, INT, RUB, UAH, TRY, KZT, GBP och USD.

Crypto to crypto trading på CoinJar är fascinerande. Du kan sätta in fiatvalutor på ditt konto genom kontanter eller kreditkort och banköverföringar. Handel på CoinJar lockar en fast avgift på 1%. Här betalar tillverkare en avgift på 0,15% medan tagarna betalar 0,05% på transaktioner. En av de fantastiska utmärkande funktionerna i CoinJar är att de inte tar ut en avgiftsavgift för handelspar (inklusive fiat till crypto-handelspar). De tar ut 0.0005 BTC på Bitcoin-uttag. Insättningar är gratis på CoinJar också

Phemex är relativt nytt i branschen eftersom det först lanserades 2019, men detta minskar inte plattformens väldighet. Många recensioner har gått före dem, och deras erbjudanden är applåderande. Istället för att ta ut räntor på transaktioner, insättningar och uttag debiterar Phemex för månatliga premiummedlemskap ($ 9,99 för en månad, $ 19,99 för tre månader och $ 69,99 för 12 månader). Det betyder att du får betala noll handelsavgift så länge du vill när du prenumererar på en av deras pro-medlemsplaner.

PrimeXBT är också en bra handelsplattform som erbjuder låga transaktionsavgifter. Medan banköverföringar är mycket tillåtna accepteras kreditkortsinsättningar. Den fasta utbytesavgiften för PrimeXBT är liten. De tar ut 0,05% per handel, förmodligen en tredjedel av de flesta avgiftsavgifter som erbjuds av andra plattformar i branschen. För BTC-uttag debiterar de 0,0005 BTC.

Om du missade vårt meddelande om tagare och tillverkare, här är de viktigaste takeawaysna om dessa handlare;

  • Varje näringsidkare som deltar i ett utbyte fungerar antingen som tillverkare eller tagare
  • Tillverkare är handlare som gör order som inte fylls omedelbart
  • Takers, å andra sidan, är de handlare som fyller en redan befintlig order.
  • Tillverkare tillhandahåller likviditet på marknaden.
  • Tillverkare belönas med lägre avgifter.
  • Takers betalar högre transaktionsavgifter.
  • Tillverkare är väsentliga för att byta plattformar som använder tillverkare-tagare-modellen eftersom de ger likviditet på marknaden. Det är därför de betalar lägre transaktionsavgifter.
  • Anledningen till att takers betalar högre är att de använder den likviditet som tillverkaren tillhandahåller.

Ovanstående är bara våra topp 12 val bland de bästa Crypto-handelsplattformarna som erbjuder otroligt låga avgifter och en bra utbytesmiljö. Kolla gärna mer information om vilken utbytesplattform som passar dig och börja handla på dem. Ha kul att handla!

[ad_2]

Source link