Topp 3-trender Bitcoin-investerare måste fokusera på just nu | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Sedan början av kryptovaluta-vurm har Bitcoin tappat sig själv som den bästa krypto på marknaden. Överallt du letar efter referens när det gäller e-pengar är BTC alltid vid rodret i samtal, trender och investeringsmöjligheter.

Med tanke på den betydelse som Bitcoin samlar på dagligen, eftersom det används i fler och fler företag och branscher när dagarna går, även inklusive plattformar där vadslagning med bitcoin-sport har blivit en populär trend, och har alltid en överhand för att veta hur man hanterar och hanterar nämnda krypto har blivit avgörande för stora och små investerare.

Med den betydelse som Bitcoin fortsätter att samlas dag in och dag ut, här är tre viktiga trender som investerare som dabbar i Bitcoin bör fokusera på för att göra sunda investeringar och maximera sina handelsförmåga och vinster.

Låter inte prisförutsägelser hantera beslut

Ja, kolla in information som prisförutsägelser för vad en tillgång gillar Bitcoin kan erbjuda just nu och längre ner på linjen är det vanligtvis en mycket bra information att ha, men samtidigt har investerare insett att prisförutsägelser inte är något de behöver hålla ett öga för att göra utslag, omedelbart beslut på språng. I slutet av dagen är förutsägelser bara det, gissningar, att även om de baseras på information och statistik också kan variera från en minut till en annan, särskilt med tanke på den volatilitetsfaktor som kryptovalutor, särskilt BTC erbjuder investerare.

Det finns förutsägelser om att Bitcoin ska träffa ett prismärke på 100 000 dollar i slutet av 2021 och till och med stiga upp till cirka 500 000 dollar på några år, men samtidigt är dessa förutsägelser och prognoser inte i sten på något sätt. Det är väldigt svårt att veta säkert var BTC-priserna kommer att vara under någon tidsperiod, vare sig det är kort eller långt, och igen, samtidigt som man håller ett öga på expertstyrd analys kan det alltid vara ett bra hjälpmedel, det borde inte vara körningen kraft för investerare att gå vidare. Prisförutsägelser är lika varierande som de kommer, så att kunna begränsa en som är 100% korrekt är en gigantisk uppgift som mycket lätt skulle kunna sluta se investerare stöta på en oönskad överraskning i slutet av vägen.

I grund och botten uttryckt, när det gäller kryptovalutor, särskilt en så stark som bitcoin, finns det inget säkert, exakt sätt att förutsäga framtiden, för om inte analytiker och investerare kan se in i framtiden kommer ingen information att vara 100% säker. Det bästa som investerare kan göra är att spela på en nivå där de känner sig säkraste och mest bekväma samtidigt som de förstår verkligheten hos en sådan volatil marknad och tillgång.

Starkare regler kommer snarare än senare

Sedan början av hela kryptohandelsrörelsen har investerare hittat alternativ som Bitcoin som en säker tillflyktsort för skattefritt och ett mer avslappnat sätt att göra affärer och investeringar men med den ständigt ökande populariteten för BTC och andra kryptor, tider för starkare, regeringskörda, ekonomiska regler är på väg. Men vad betyder detta exakt för exempelvis Bitcoin-investerare?

För en, medan hantera Bitcoin har blivit en säker plats där skatter inte tas ut, vilket gör det naturligtvis till ett av, om inte det mest attraktiva alternativet för investering i monetära tillgångar på marknaden, med starkare statliga regler investerare kan förvänta sig BTC-vinster att börja beskattas. Även om det här kan komma att bli ett grovt drag för investerare, är det i slutet av dagen ett steg i rätt riktning för att kunna behålla en legalitetsnivå som är mycket nödvändig för att bekämpa penningtvätt och skatteflykt. och andra affärsdrivna brott.

Kryptohanteringsföretag sedan början av deras körningar har gjort det till en poäng att erbjuda sina kunder hög säkerhet och integritet i sina affärer för att också se till att de vet exakt vem de har att göra med och vad deras avsikter är. Detta, tillsammans med starkare statliga regler, kommer att hjälpa till att skapa ett slags presentationskort för investerare för att se till att deras investeringar tas väl hand om och alltid hålls i laglighetens riker.

Efterfrågan kommer att vara den bästa drivrutinen

Precis som med alla andra affärsföretag, det som får en bransch att trivas är efterfrågan. Om du har en produkt och du lyckas få alla att vilja och behöver den, vet du att du gör saker rätt. Med Bitcoin är historien praktiskt taget densamma. Stora företag som offentligt handlar och innehar stora Bitcoin-portföljer som Tesla och Grayscale Bitcoin Trust, båda företag som har investerat miljarder dollar i BTC, har blivit de viktigaste drivkrafterna för hur efterfrågan på nämnda krypto är och kommer att fortsätta hanteras under linje.

Det finns studier som säger att de flesta företag som handlar med bitcoin på en institutionell handelsmarknad inte visar några verkliga tecken på att de stannar i sina BTC-investeringsplaner med cirka 60% av dem som förväntar sig att fortsätta öka sina kryptoinnehav i framtiden. Om denna trend fortsätter att hända kommer detta bara att fortsätta driva priset på Bitcoin eftersom efterfrågan kommer att fortsätta att stiga, några mycket goda nyheter för gamla och nya investerare.

[ad_2]

Source link