Topp 5 Crypto News: 01/19 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

[ad_1]

Bitcoin konsolideras fortfarande nära 37 000 dollar. Under tiden kom Ethereum nära sin rekordhöga nivå och nådde 1423 dollar idag med ETH-dominans nu nära 15%.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag.

Enjin blir det första speltoken som är auktoriserat för användning i Japan

Enjin tillkännagav att de efter 1,5 år med tillbörlig aktsamhet har godkänts vid Japanese Virtual Currency Exchange Association (JVCEA). Dessutom kommer den att listas på Coincheck för att bli den första speltoken som noteras på en börs i Japan och kan köpas med JPY och handlas med BTC.

Swirge and Matic Network för att starta decentraliserade sociala medier belöningar ekosystem

Swirge Network samarbetade med Matic för att få Swirge Pay, Swirge Marketplace och Swirge Social Media till Matic Network. Förutom detta kommer användarna att få belöningar för sina sociala aktiviteter på denna plattform. De två företagen firar det nya partnerskapet med en giveaway. Intresserade människor kan vinna 20000 $ SWG och 200 dollar Matic. 100 vinnare kommer att plockas ut.

ShareRing och KardiaChain-partner för att främja massanpassning av Blockchain-teknik

ShareRing går in in i ett partnerskap med KardiaChain. Detta formella partnerskap kommer att främja massantagandet av blockchain-teknik. Dessutom kommer de också att tillhandahålla blockchain-lösningar för företag och myndigheter i Vietnam och regionen Sydostasien. En annan aspekt av partnerskapet är att plånboken i ShareRing app integrerar KardiaChains token.

Huobi Korea blir den första virtuella tillgångsbörsen som certifieras av ISMS

Huobi Korea erhåller certifiering från Korea Internet and Security Agency (KISA). Enligt nyheterna, Huobi Korea är den första virtuella tillgångsbörsen som certifieras av ISMS. Certifieringen gäller “teknisk och fysisk säkerhet och säkerhet för informations- och kommunikationsnätverket som skyddar och hanterar kunders tillgångar och information.”

Ethereum Transaktionsvolym går paraboliskt med dagliga transaktioner på 12 miljarder dollar

Messaris Ryan Watkins twittrade den där Ethereum löser sig nu 12 miljarder dollar i transaktioner dagligen. Utöver detta sa han att ETH: s dagliga transaktionsvolym går paraboliskt. Dessutom publicerade han en diagramjämförelse mellan ETH och BTC dagliga transaktionsvolymer.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link