Topp 5 Crypto News: 01/23 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

[ad_1]

Topp 5 Crypto News: 23/23

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

MicroStrategy köpte Bitcoin Dip och förvärvade Bitcoin värt 10 miljoner dollar

Michael Saylor twittrade det MicroStrategy köpte cirka 314 bitcoins för 10 miljoner dollar kontant. I enlighet med MicroStrategys kassareservpolicy innehar företaget nu cirka 70 784 bitcoins.

Vulcan Link, en Web3-utvecklings- och konsultbyrå, integrerad med Chainlink on Skale Network. Med denna integration kommer Vulcan Link att utnyttja Kedjelänk Nätverk. Dessutom kommer Chainlink att stödja Skale Network för att bygga avancerade applikationer för smarta kontrakt.

Queenbee integrerad med Kedjelänk för att utvärdera de företag som tokeniseras på dess plattformar, som balansräkningar, aktieägarlistor, utvärderingar från tredje part och mer. QueenBee planerar också att använda Chainlink för att tillhandahålla korrekta priser för värdepapperiserade tokens på både DEX- och CEX-börser genom användning av Chainlinks prisflödesorakler.

Elrond Network samarbetar med bandprotokoll för att skala det decentraliserade Internet

Elrond Network integrerat med Band Protocol. Enligt tweeten använder EGLD nu prisflöden för bandprotokoll. Dessutom är alla utvecklare och smarta kontrakt på Elrond kan komma åt alla externa data på ett mycket tillförlitligt och säkert sätt.

AllianceBlock kombinerar Chainlink med traditionella finansiella enheter och börser för att utföra nya och värdefulla dataflöden för Chainlinks orakelnätverk. Detta är en innovation för att överbrygga DeFi och CeFi.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link