Topp 5 Crypto News: 01/26 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz


Topp 5 Crypto News: 01/26

Bitcoin-priset genomgick en kraftig korrigering idag. Vid tidpunkten för handeln handlar Bitcoin nära nära 32 200 dollar. Den näst största kryptovalutan, Ethereum, efter att ha gjort en daglig höjd på 1337 dollar, handlas nu till 1 337 dollar.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag

Galaxy Digital kommer att starta Ethereum Fund för institutionella investerare

Kryptoinvesteringsföretaget Galaxy Digital, ledd av Mike Novogratz, planerar att starta sin Ethereum Fund. Enligt nyheten kommer företaget att lansera denna fond för att få exponering för institutionella investerare Ethereum.

Ocean Protocol | Moonbeam-partnerskap för att lansera havsverktyg i Polkadot-ekosystemet

Moonbeam integrerad med Ocean Protocol för att ge användare möjlighet att använda Oceans verktyg i Polkadot-ekosystemet. Dessutom kommer denna integration att tillåta användare att publicera data, satsa och köpa data i Polkadot-ekosystemet.

Binance Smart Chain | Elrond Network Integration för interoperabelt DeFi-ekosystem

Elrond Network tillkännagav sin integration med Binance Smart Chain för ett interoperabelt DeFi-ekosystem. Enligt tweeten tillåter denna integration alla DeFi-tillgångar som utfärdas i en kedja att kunna dra nytta av möjligheter i den andra kedjan på grund av mekanismen för inslagna tokens.

Enjin tillkännager NFT.io för nästa generation av NFT Marketplace

Enjin tillkännagav den kommande lanseringen av NFT.io för framtiden för NFT-marknaden. Enligt tweeten är den här marknaden för nya innovatörer och skapare. Dessutom har den funktioner som omedelbara och gratis transaktioner, skalbar blockchaininfrastruktur, prissättning utan avgifter och mer.

Valkommissionen i Indien planerar att lansera Blockchain-teknik för fjärröstning

Indien planerar att lansera blockchain-teknik för fjärrröstning. Enligt ett pressmeddelande från landets valkommission har de samarbetat med IIT-Madras för att utforma detta fjärröstningssystem. Dessutom tänkte RBI också att lansera sin egen digitala valuta.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link