Topp 5 Crypto News: 02/01 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Bitcoin handlas nu på 33 798 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan Ethereum till 1 384 dollar.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag.

Zilliqa | Poly Network Partnership för att starta interoperabilitetsbro

Zilliqa samarbetade med Poly Network för att ansluta Zilliqa-kedjan med andra kedjor. Enligt tweeten, med denna interoperabilitetsbro, kommer tokeninnehavarna och utvecklarna att betala lägre transaktionsavgifter. Dessutom kommer ZIL- och ZRC-2-tokeninnehavare att kunna använda dessa tillgångar på DeFi-produkter byggda ovanpå sina partners kedjor.

Chiliz | Coincheck-partnerskap för att lista NFT på Coinchecks NFT-marknadsplats

Chiliz samarbetar med Coincheck, ett ledande japanskt börs, för att lista NFT: er som skapats för Chiliz-röstning och belöningsappen Socios.com på börsens NFT Marketplace, som lanserades i augusti 2020. Dessutom har Coincheck redan 3 miljoner nedladdningar av applikationer och nära 2 miljoner användare.

Stratis-protokollet utnyttjar investeringar från världens första reglerade investeringsfonder för digitala tillgångar, Alphabit

Stratis Protocol säkrar investeringar från den digitala valutafonden Alphabit. Enligt tweeten kommer Alphabit, som är en av världens första reglerade digitala investeringsfonder, att fokusera på Stratis-utveckling genom att injicera ett belopp på sju siffror under de kommande två åren. Sammantaget kommer båda att arbeta för att utöka användningen av blockchain i sin dagliga verksamhet.

Ethereum registrerar ett nytt högt i gruvintäkter till ett värde av 800 miljoner dollar

Enligt en rapport från Kvarteret, Ethereum översteg 800 miljoner dollar i gruvintäkter under januari 2021. Dessutom sågs de tidigare rekordhöga intäkterna i januari 2018, som var nära 762 miljoner dollar.

Efter DOGE-myntet steg Now Ripple Price till 100% inom 24 timmar

Efter DOGE-mynt prisökning på 400% på bara 24 timmar, nu höjs XRP med 100%. Den här pumpen drivs av en Telegram-grupp, Buy & Hold XRP, och också ett svar från Ripple-teamet till SEC Law Suite.

I skrivande stund handlade XRP nära 0,377 dollar. Innan det steg det från 0,28 $ till en hög av 0,733 dollar. Det verkar som att WallStreetBets nu flyttar fokus till Ripple. Förra veckan pumpade DOGE-myntet när ett Twitter-konto med namnet WSBChairman twittrade “Har Doge någonsin varit i en dollar?”

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.
Source link