Topp 5 Crypto News: 02/02 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

[ad_1]

Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på $ 36,131. Den näst största kryptovalutan, Ethereum, handlas till 1 514 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Enjin | LABS-grupppartnerskap för att göra världens största tillgångsklass tillgänglig

Enjin samarbetade med LABS Group för att göra världens största tillgångsklass, fastigheter, tillgänglig genom tokenisering. Enligt rapporter kommer LABS att skapa NFT-fastighetstillgångar med Enjin som är lätt att handla och tillgängliga. Dessutom kan människor investera så lite som $ 100 i denna typ av fraktionerad fastighetstillgång.

Betalt nätverk | Bridge Mutual (BMI) partnerskap för att tillhandahålla försäkring till affärsavtal

Betalt nätverk samarbetade med Bridge Mutual (BMI) för att försäkra affärsavtal. BMI är en blockchain-baserad decentraliserad försäkringsapplikation som hjälper PAID: s användare att säkra sina affärsavtal.

Bancor expanderar genom cross-chain Bridge Liquidity Protocol till Polkadot

Bancor tillkännagav expansion av sitt decentraliserade likviditetsprotokoll till Polkadot. Dessutom kommer denna bro att utvecklas med LiquidApps-teamet för att skapa pooler, tillhandahålla likviditet och utföra pålitliga tvärkedjebyten på Bancor mellan Polkadot- och ERC20-tokens.

Injektiv | Conflux-partnerskap för att utveckla nya derivatprodukter

Injektiv samarbetade med Conflux för att utöka handeln med kedjederivat. Integrationen mellan de två enheterna kommer enligt uppgift att vara sömlös eftersom Injektiv har EVM-kompatibilitet. Conflux stöder EVM (Ethereum Virtual Machine) för sina smarta kontrakt, så sådana kontrakt kan enkelt migrera till Conflux från Ethereum.

SushiSwap tillkännager MISO – Minimalt första SushiSwap-erbjudande

SushiSwap tillkännagav lanseringen av MISO, en uppsättning smarta källor med öppen källkod, för att underlätta processen för nya projekt som lanseras på börsen. Enligt tweeten kommer MISO att tillhandahålla många innovativa alternativ till användare som initialt erbjudande, valv, gårdsalternativ och många fler.

DeFi-tokens fortsätter att prestera bra på grund av en ökad handelsvolym på decentraliserade börser. Därför är SushiSwap-priset också stigande. Dessutom enligt Dune Analytics, i januari månad nådde volymen på decentraliserade börser en ny heltidshöjd på över 60 miljarder dollar, som översteg den sammanlagda volymen i december 25 miljarder dollar.

Vid tidpunkten för pressen handlade Sushi nära 12,64 $, vilket är cirka 56% högre under den senaste veckan. Innan den genomgick en korrigering, ökade den från $ 4 till en topp på $ 13,60 under den senaste månaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link