TrustSwap släpper granskningsrapport för 2020 – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

[ad_1]

TrustSwap släppte nyligen sin granskningsrapport för 2020.

Rapporten 2020 från TrustSwap täckte några anmärkningsvärda prestationer av plattformen. Dessa prestationer täcker också olika områden som lanseringar, partnerskap, integrationer och funktioner.

TrustSwap, som grundades i mitten av 2020, har varit en lättanvänd lösning inom den otroliga deponeringssektorn. Från det ögonblicket har det upplevt snabb tillväxt. Det har tillkommit ytterligare programvarufunktioner. Dessutom har spelare och innehavare av SWAP-tokens haft flera fördelar.

Anmärkningsvärd TrustSwap lanseras 2020

TrustSwap startade framgångsrikt SWAP-token-förförsäljning. Försäljningen av detta token såldes på under 60 sekunder. Dessutom lanserades flera decentraliserade applikationer (dApps) i TrustSwap-ekosystemet. Dessa dApps inkluderar SmartSwaps, SmartLocks och Staking-portalen.

I stakingportalen får spelare upp till 80% av de plattformsavgifter som har betalats i SWAP. 74% av insatsportalen var fylld med 37 miljoner insatta SWAP, och det antalet räknas fortfarande. Från en rad utestående projekt levererades åtta SwapDrops till SWAP-spelare och innehavare.

För att hjälpa nya kryptoprojekt i början av scenen skapades TrustSwap Launchpad. Denna TrustSwap Launchpad erbjuder också möjligheter för SWAP-innehavare för förförsäljning och airdrops (SwapDrops). 2020 kunde TrustSwap framgångsrikt starta fem nya kryptoprojekt: Aubit, Chain Games, CoinDefi, Yield.App och MobiePay.

Funktioner och expansion

På grund av sitt enastående arbete inom den otroliga deponeringssektorn, TrustSwap presenterades i olika kända nyheter. Sådana funktioner inkluderar både traditionella finans- och kryptopublikationer. TrustSwap kunde köpa sin främsta konkurrent Team Finance och få sitt utvecklingsteam att arbeta för TrustSwap.

TrustSwap har också fått olika omnämnanden och bra rapporter från tanke ledare och de bästa influenserna i kryptorummet. Sådana påverkare inkluderar Hashoshi, DeFi Now, Ellio Trades, Cryptonauts, Crypt0’s News, Altcoin Buzz, och många andra.

Dessutom har TrustSwap behållit en hög ranking bland de högsta projektsökningarna på CoinGecko.com. Som ett expansionsmedel drog TrustSwap också in på de asiatiska marknaderna, med stort fokus på Kina, Korea och Japan.

Innovationer och utveckling

TrustSwap har hittat ett sätt att utveckla en lämplig lösning för den massiva tillväxten av kryptosäkerhet. Denna lösning kommer på obestämd tid att eliminera ryggdrag. För att göra det möjligt för användare att övervaka deras rankning på SwapScore har TrustSwap utvecklat SwapStats Dashboard.

Dessutom har det skett en kontinuerlig utveckling av SmartSubscription, ett krypteringsbetalningssystem. TrustSwap har också börjat utveckla en allomfattande kryptomarknad för att köpa, sälja och handla ERC20 och NFT: er. Denna marknadsplats, känd som “Swappable”, kommer att publiceras senare denna månad.

2021 har TrustSwap lovat fler lanseringar, utvidgningar och utveckling.

Från tidpunkten för publicering, Trustswap pris var $ 0,645266 med en 24-timmars handelsvolym på $ 2 200 607. SWAP-priserna ökade också med 0,4% under det senaste dygnet. Det har också en tillgång på 64,6 miljoner SWAP-mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner. Uniswap (v2) är den nuvarande mest aktiva SWAP-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link