Vad är Crypto Margin Trading? | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Handlare från hela världen har använt kryptomarginalhandel för att få tillgång till mer avancerade verktyg för att genomföra sina handelsstrategier. Medan de flesta av oss använder spotbörsen, föredrar många andra experthandlare att handla med marginal.

Marginalhandelskrypto innebär att investerare skulle kunna få en större exponering för specifika affärer genom att låna medel. Detta är en avancerad strategi som potentiellt kan öka vinsten men med högre risk. I den här guiden delar vi med dig vilka som är de bästa börserna för kryptomarginalhandel och all information du borde veta.

Vad är Crypto Margin Trading?

Handel med kryptovalutamarginal innebär att man lånar pengar från andra investerare för att få en större exponering för specifika affärer eller tillgångar. Detta är en riskabel aktivitet som kan ge investeraren större vinster.

Marginalhandlaren skulle kunna öppna en position som är två, fem, eller till och med hundra gånger större än sin ursprungliga investering. Om näringsidkaren investerade 100 $ och använde 20x inflytande, skulle han kunna handla med $ 2000.

Med detta i åtanke kan handlare få större exponering för de affärer som definitivt kan vara lönsamma och hjälpa dem att tjäna större belöningar. Om den handel som utförts med föregående exempel stängs med 10% vinst ($ 200) skulle näringsidkaren ha gjort 300% på den ursprungliga investeringen $ 100.

Det är också värt att nämna att näringsidkaren skulle behöva betala en liten provision för att öppna och stänga sin position och en avgift för de lånade medlen. Samtidigt, om handeln inte är lönsam, kan positionen genomföras och näringsidkaren kan förlora sin initiala investering.

På kryptovalutamarknaden tillhandahålls vanligtvis medel för att göra kryptomarginalhandel av andra användare på plattformen. Handlare tjänar belöningar för att dela sina medel med marginalhandlare. I vissa fall kan kryptobörser också dela med användare med vissa marginalfonder för handel.

Det finns några fördelar och nackdelar med kryptomarginalhandel. Som vi nämnde kan dessa affärer vara mycket lönsamma (investerare har större medel att använda). Men de kan också vara mycket riskabla om investeraren inte har tillräckligt med medel som säkerhet. Det är därför det alltid rekommenderas att använda stop-limit-order vid handel med hävstång.

Spothandel

Marginalhandlare arbetar vanligtvis på terminsmarknader med eviga kontrakt. Detta är det enklaste sättet att öppna korta och långa positioner med hävstång. Detta skiljer sig från att använda den traditionella spotmarknaden.

När vi använder spotmarknaden köper vi den underliggande tillgången. Till exempel när vi köper 100 dollar Bitcoin vi får 100 dollar i BTC. När vi säljer dessa medel säljer vi BTC. Istället när vi handlar med kontrakt hanterar vi inte den underliggande tillgången utan ett derivat som följer pris av en viss tillgång (i det här fallet Bitcoin).

De vanligaste kontrakten som vi kan handla på kryptobörser inkluderar permanenta kontrakt och kvartalsavtal. Ändå är eviga kontrakt de mest populära bland investerare.

Spotmarknaden används av små investerare för att köpa och sälja virtuella valutor för att hålla under långa perioder och även för att utföra dagshandel. Vissa scalpers föredrar att använda terminskontrakt. Användare som vill ha BTC och andra virtuella valutor bör använda spotmarknaden.

Handel med kryptomarginal i USA

Om du planerar att göra kryptomarginalhandel i USA, bör du söka efter en börs som stöder kryptomarginal i din jurisdiktion. Inte alla börser erbjuder samma tjänster över hela världen. Vissa plattformar erbjuder olika tjänster beroende på i vilken jurisdiktion de verkar.

I allmänhet, när du söker efter en mäklare eller kryptobörs som erbjuder kryptomarginalhandel i USA, kommer du att inse att amerikanska medborgare vanligtvis är förbjudna att handla med hävstång. För att undvika regleringsfrågor och juridiska problem erbjuder många börser inte kryptomarginalhandel i USA.

Ändå finns det några plattformar som kan erbjuda dig kryptomarginalhandel. Några av dessa plattformar inkluderar Kraken, Coinbase, CME Group, TD Ameritrade och Bakkt.

Frihetsgudinnan med USA-flaggan som driver för att göra stablecoins olagliga

Som du kan se är några av dessa börser och mäklare för stora investerare eller institutioner som vill ha tillgång till virtuella valutor. Om du är en investerare i detaljhandeln skulle Kraken och Coinbase vara de bästa lösningarna för dig.

Det finns dock vissa begränsningar för dessa plattformar. Medan de flesta kryptobörser över hela världen erbjuder hävstångseffekt upp till 100 gånger (och i vissa fall mer), i USA är de begränsade till att erbjuda 5x och 3x. Coinbase erbjuder 3x och Kraken 5x. Samtidigt har dessa plattformar lagt till olika kontroller för att användare ska kunna handla med hävstång.

Dessutom, om du vill göra kryptomarginal i USA, bör du också veta att det finns vissa stater som inte tillåter invånare att handla med hävstång. Därför bör de, förutom de hinder som amerikanska investerare redan hittar, också veta om deras stat tillåter dem att handla med marginal.

Crypto Margin Trading Börser

För de användare som inte kommer från USA är möjligheterna att göra kryptomarginalhandel oändliga. Det finns flera börser som erbjuder lösningar för marginalhandel till sina kunder. I det här inlägget kommer vi att fokusera på bara några av dessa utbyten, men det finns många andra som du kan använda.

En av sakerna att ta hänsyn till är att det inte finns något utbyte som erbjuder de bästa lösningarna för kryptomarginalhandel. Vissa av dem har ytterligare funktioner medan andra kan ha mer volym. Handlare väljer plattformen som erbjuder bättre lösningar efter deras behov.

Kom ihåg att om du är en näringsidkare från USA kanske du först vill se till att plattformen tillåter dig att handla med marginal.

Binance Futures

Låt oss börja med Binance Futures. Detta är en av de mest populära handelsplattformarna för handlare som vill få tillgång till virtuella valutor. På grund av kryptomarknadens expansion under de senaste åren kunde Binance erbjuda ett brett utbud av tjänster till sina kunder, inklusive möjligheten att handla med hävstång.

Numera är Biannce Futures en av de största plattformarna när det gäller handelsvolymen. Detta visar hur denna plattform kunde expandera och växa. Samtidigt är detta en viktig sak för investerare eftersom börsen är extremt likvid. Stora inköp påverkar inte priset på terminsmarknaden och handelsparen.

Binance logotyp och motto BNB pris förutsägelse alternativ till Binance

Samtidigt erbjuder Binance Futures ett brett utbud av andra verktyg som gör hela handelsupplevelsen ännu bättre. Du kan använda isolerad och tvär marginal för att undvika att bli likviderad. Dessutom kan du ställa in avancerade order som stop-loss-order, vilket skulle minska dina risker.

Dessutom har Binance många andra lösningar som inte är relaterade till marginalhandel och det skulle definitivt vara användbart för investerare att diversifiera sin portfölj. Detta är också en av anledningarna till att Binance blev ett av de mest populära börserna. Dessutom, om du bryr dig om avgifter, har Binance en av de lägsta på marknaden.

Poloniex

Detta äldre kryptovalutautbyte har varit i drift i flera år och började erbjuda kryptomarginalhandel för en tid sedan. De starkaste punkterna i detta utbyte inkluderar ett stort antal handelspar och token de har lagt till sin plattform, användarupplevelsen och snabb och snäll kundsupport.

Efter flera år utan att ändra gränssnittet beslutade Poloniex att modernisera det och det är nu ett av de enklaste börserna att handla. Nykomlingar skulle känna att de använder en mycket enkel plattform som erbjuder dem alla tjänster och lösningar de behöver för att kunna handla med hävstång.

poloniex-logotyp

Poloniex erbjuder inte bara marginalhandel för virtuella valutor utan även utlåning. På detta sätt kan användare som vill sätta in pengar och tjäna belöningar på dem enkelt göra det. Samma funktion finns också på andra plattformar.

Tack vare de senaste förbättringarna som har lagts till Poloniex blev detta en av de bästa plattformarna att handla med marginal i kryptorummet. Även om den inte har en av de största volymerna ännu, har den expanderat som ett alternativ till redan etablerade marginalhandelsbörser.

ByBit

ByBit blev en av de bästa och mest populära plattformarna att handla med marginal i kryptoindustrin. Gränssnittet är väldigt tydligt och intuitivt och hela plattformen har skapats för att möta efterfrågan från Bitcoin- och kryptomarginalhandlare.

Användare kan handla med så mycket som 100x hävstångseffekt och njuta av många andra lösningar. Börsen har också en av de mest avancerade körmotorerna, vilket innebär att det inte finns någon fördröjning när du utför handelsorder. På vissa andra börser är det svårare att få en konsekvent och stabil handelsupplevelse.

ByBit-utbyteslogotyp

Dessutom har plattformen lagt till olika insättnings- och uttagsmetoder, vilket gör det enklare och snabbare för användare att få tillgång till virtuella valutor. Dessutom, för användare som vill prova plattformen och förstå hur den fungerar, finns det en testnätlösning som gör det lättare för individer att prova utbytet och dess funktioner.

Slutligen har ByBit också skapat en fond som säkerställer att alla enskilda näringsidkares positioner är säkra och skyddade mot volatilitet på marknaden. Detta liknar vad BitMEX har gjort tidigare. Emellertid har ByBit fokuserat på de frågor som påverkade BitMEX och förbättrat dem.

Phemex

Phemex är en annan modern och användbar plattform som har fungerat sedan 2019 på kryptovalutamarknaden. Trots att den var relativt ny kunde börsen bli en av de största när det gäller handelsvolymen. På bara några månader tävlade det mot BitMEX, Binance Futures och andra börser.

Denna utbyte har också lagt till en hävstång på så mycket som 100 gånger för avancerade handlare som vill ha en större exponering för specifika affärer på marknaden. För att användare ska få ännu bättre tjänster har Phemex också mycket låga avgifter.

Phemex

Dessutom till nya användare och kunder ombord. Plattformen har lagt till en mycket attraktiv välkomstbonus för att nå en större publik. Så snart nya kunder gör en insättning skulle de få en bonus för att testa plattformen och genomföra de handelsstrategier de vill ha.

Numera fortsätter Phemex att expandera ombord på nya kunder som ger volym och gör att börsen kan bli en av de snabbast växande i branschen. I framtiden kan de lägga till nya funktioner och lösningar för handlare.

FTX

Den sista av våra börser för kryptomarginalhandel är FTX. Denna plattform skapad för avancerade kryptohandlare har fått stöd av erkända aktörer på marknaden som Binance och Alameda Research. Plattformen påstår sig vara en av de bästa på marknaden för handlare som vill få tillgång till kryptovalutamarknaden.

En av de bra sakerna med denna plattform är att de har lagt till terminskontrakt inte bara för Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) utan också för andra mynt som Chainlink (LINK) och till och med EOS. På detta sätt kan investerare genomföra ännu mer avancerade strategier.

FTX Exchange-logotyp

De ytterligare och avancerade funktionerna som erbjuds av FTX lockar några av de experthandlare på marknaden. Exempelvis tillåter börsen för närvarande användare att köpa levererade tokens. Det här är ERC-20 tillgångar som ger hävstångsexponering för användare till specifika kryptomarknader.

Dessutom, om du vill gå ut lite från kryptomarknaden, tillåter FTC också användare att handla förutsägelsemarknader. På detta sätt kan du satsa på verkliga händelser. Slutligen har börsen några av de lägsta avgifterna på marknaden och de har släppt sin egen inbyggda token som heter FTT.

För- och nackdelar med kryptomarginalhandel

Det finns olika för- och nackdelar med kryptomarginalhandel. Beroende på dina behov och krav kommer du att värdesätta vissa saker mer än andra. Följande är några av fördelarna och nackdelarna med kryptomarginalhandel.

Fördelar med Crypto Margin Trading

Det här är några av fördelarna med kryptomarginalhandel:

  • Investerare kan göra större vinster på vinnande affärer
  • Användare får en större exponering för kryptomarknaden
  • Näringsidkare kan använda eviga kontrakt och även kvartalsvisa terminskontrakt
  • Det finns flera plattformar att handla med marginal
  • Avgifterna är vanligtvis låga och likviditeten är hög på vissa plattformar

Nackdelar med Crypto Margin Trading

Det här är några av nackdelarna med kryptomarginalhandel:

  • Detta är en mycket riskabel aktivitet
  • Det låtsas för experthandlare
  • Användare kan tappa hela sina medel

[ad_2]

Source link