Vad är Enjin Coin (ENJ)? | Gaminginnovation – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

[ad_1]

I den här artikeln erbjuder vi en översikt över Enjin Coin (ENJ), inklusive teknisk analys, partnerskap, senaste uppdateringar och skäl till varför du skulle vara intresserad av att köpa kryptovalutan.

Tio skäl att köpa Enjin-mynt
  1. Enjin-nätverket är en social spelplattform där användare kan skapa webbplatser, chatta och vara värd för virtuella artikelbutiker. Nätverket spelar en stor roll för att ansluta användare, särskilt i det nuvarande sociala distansklimatet.
  2. De Enjin-plattform låter dig skapa och hantera blockchain-spel smidigt genom att bygga och underhålla din egen blockchain-infrastruktur. Den här funktionen är till stor hjälp för att bygga ett mycket anpassat spel enligt ditt intresseområde.

Enjin

[email protected]

3. ENJ hjälper spelutvecklare att använda tokeniserade digitala tillgångar, och de kan bygga intäktsgenereringsstrategier.

”Kom ihåg de dagar då vi samlade olika virtuella mynt genom att spela olika spel och njuta av att bli rika virtuellt och spendera dem enligt våra intressen. Enjin påminner oss om de speldagar som vi fortfarande saknar ibland ”

4. ENJ har stora fördelar som snabba transaktionshastigheter samt möjligheten att skapa egna karaktärer, vapen, fastigheter och andra speltillgångar.

5. Det gör det möjligt för användare att ändra, uppgradera, bygga och handla blockchain-baserade speltillgångar. Dessa är virtuella, men ändå har de ett eget verkligt värde.

Enjin

[email protected]

6. Det erbjuder spelare en hög nivå av säkerhet, transparens och oföränderlighet. Enjin blockchain är fritt från temperament.

7. Enjin har några av de starkaste teammedlemmarna i blockchain-industrin, som Anthony Diiorio (Ethereum medgrundare) och Pat LaBine (tidigare producent och teknisk chef på Bioware), för att nämna några.

8. ENJ är ett kedjekedjeprojekt som går med i ett stort antal spelare över hela världen. Det ger några värdefulla tjänster som spärr, smarta kontrakt och en användarvänlig plånbok.

9. Den Enjin Coin (ENJ) är livet i Enjins ekosystem. Det är en Ethereum-baserad kryptovaluta. Som en ERC-20-token är den kompatibel med Ethereum-plånböcker som MyEtherWallet och andra online-plånböcker. Vi kan också använda andra plånböcker som Ledger Nano S, Trezor och mer.

10. Enjin plånbok: Varje användare har sin egen unika blockchain-adress och alla transaktioner som utförs på blockchain måste godkännas med den privata nyckeln. Enjin har en mycket säker plånbok med programutvecklingssatser (SDK) och är en decentraliserad betalningsportal. Det är användarvänligt för fakturor, återbetalningar och för att anpassa myntbetalningar på olika webbplatser.

Enjin

[email protected]

Topppartnerskap
  1. Enjin arbetar tillsammans med de stora jättarna inom IT- och spelindustrin. Till exempel Samsung, Unity, PC-spelare, Crypto.com och andra eSports-märken.
  2. ENJ finns också på Swissborg rikedom app. Detta nya partnerskap introducerar Enjin-gemenskapen till 17 nya fiat-gateways i över 100 länder.
  3. Enjin går in i Defi-utrymme med Aave-protokollet gör det det möjligt för människor att tjäna högre avkastning på insättningar, samt låna enkelt och utan bekymmer.
  4. Binance, ett ledande kryptovalutautbyte, tilldelade sina användare och följare med icke-fungibla tokens (NFT) som stöds av ENJ-token. De skapade också Binance samlarobjekt, en serie semester-tema NFT: er som tjänar som priser för en festlig förlovningskampanj under säsongen av att ge.
  5. Microsoft lanserade också sina icke-fungibla tokens (NFT) med namnet Azure Heroes på Enjin blockchain. Dessa är blockchain-baserade digitala märken belönade till utvecklare för deras bidrag till samhället.
Senaste uppdateringarna
  1. Nyligen Coin Cap samarbetade med Enjin för att prägla NFT: er som kommer att användas i olika spel den kommande framtiden.

2. De har också lanserat Atari och eBallR-spel till Enjins ekosystem, som kommer att utnyttja blockkedjans kraft till spelutvecklarna.

3. År 2021 lanserar eBallR Games ett sportmultiversum, en serie spel länkade av delade blockchain-tillgångar och samlarobjekt.

4. Enligt Fred Chesnais (VD för Atari) har EBallR Games och Enjin båda gått in i en ny era av NFT: er, vilket låser upp mer nytta genom att låta ägare använda dem i flera projekt.

Enjin Coin Teknisk analys

I skrivande stund är ENJ-priset 0,210964 dollar, med en tillgång på 923 miljoner ENJ-mynt och en maximal tillgång på 1 miljard. Binance är den nuvarande mest aktiva marknadshandel ENJ.

Några av de ledande börserna som ENJ är noterade på är Binance, Kucoin, Coinbase, HitBTC och Bittrex.

Med ovanstående grundläggande nyheter och enligt veckodiagrammet nedan har det haft ett massivt rally i år och nådde 2021 $ 0,26. Enligt Fibonacci får det stöd runt $ 0,19-nivån. På veckans tidsram bildar det en kopp och handtag. Om det kommer att bryta upp ovan kan det göra ytterligare en heltidshöjd på cirka $ 0,50-nivån.

ENJ

[email protected]

Slutsats
Enjin Coin är en av de största blockchain-baserade spelgemenskaperna. Massor av nya innovativa virtuella spel och andra kreativa projekt bygger på detta. Med dessa funktioner har den en stor framtid, särskilt i NFT- och Defi-utrymmen.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link