Vilket är det billigaste sättet att köpa Bitcoin? | Använd TheBitcoin


Om du vill veta vilket är det billigaste sättet att köp Bitcoin, då är du på rätt plats. När marknaden utvidgades till nya rekordhöga nivåer 2020 och i början av 2021 försöker flera investerare att få exponering för Bitcoin (BTC).

Målet är dock att gå in på billigast möjliga sätt. Det verkar ganska svårt för BTC att komma tillbaka till tidigare nivåer nära $ 4000, åtminstone nu. Det är därför som det är mycket användbart att veta vilket som är det billigaste sättet att köpa Bitcoin.

Det finns ingen plattform som skulle kunna erbjuda dig Bitcoin till ett billigare pris än andra. Marknaden tenderar att sälja BTC för ett pris som definieras efter utbud och efterfrågan. Ändå finns det några sätt att få tillgång till billigare Bitcoin. Detta beror till stor del på din region och efterfrågan och utbudssituationen i ditt land.

Vilket är det billigaste sättet att köpa Bitcoin?

Bitcoin och kryptovalutor kan förvärvas via ett brett utbud av plattformar. Dessa plattformar är kända som kryptovalutbyten. Dessa börser ger användarna möjlighet att köpa Bitcoin i några få enkla steg.

Som du kanske redan vet har Bitcoin en världsomspännande marknad. Kryptovalutor expanderade över hela världen snarare än i specifika länder. Det är därför det finns olika plattformar i olika regioner.

Om du ägnar stor uppmärksamhet kommer priset på Bitcoin att skilja sig i vart och ett av dessa länder. Anledningen till detta är väldigt enkel. Varje land har en annan verklighet när det gäller utbud och efterfrågan på BTC.

På vissa platser som i Sydafrika, Nigeria, Argentina eller Zimbabwe kan priset på Bitcoin handlas till en premie. Detta beror på att efterfrågan på Bitcoin i dessa länder är högre. Om du befinner dig på någon av dessa platser är det billigaste sättet att köpa Bitcoin med kreditkort att använda utländska plattformar.

Ändå tar kryptovalutabörser avgifter för varje handel på deras plattform. Du borde verkligen förstå vilka plattformar som har de lägsta handelsavgifterna. Dessutom är det en bra idé att jämföra dem och deras BTC-pris när du gör ditt köp.

Köp Bitcoin med banköverföring

Banköverföringar är vanligtvis det billigaste sättet att finansiera ditt växelkonto och köpa Bitcoin. Detta gäller även andra kryptovalutor. Du behöver bara ha ett kryptovalutakonto öppet på någon av de största börserna. Då måste du sätta in pengar genom att länka ditt bankkonto till webbplatsen.

Detta kan göras i några få enkla steg. Överföringen kan ta bara några dagar eller till och med några timmar beroende på vilken överföringsmetod du väljer. När du väl har dina pengar i lokal valuta på din plattform kommer du att kunna välja ett handelspar och förvärva Bitcoin.

Du bör ta hänsyn till att banköverföringen kan ha vissa avgifter. Det är därför du bör noggrant analysera och förstå vilka som är dolda avgifter. Denna metod ska sedan jämföras med andra för att förstå vilket som är det billigaste sättet att köpa Bitcoin.

Några av plattformarna som stöder banköverföringar inkluderar Coinbase, Binance och andra lokala och mindre plattformar. Allt beror på vilka webbplatser du använder och de tjänster du behöver mest.

Billigaste sättet att köpa Bitcoin med ett kreditkort

När du tänker på det billigaste sättet att köpa Bitcoin måste du ta hänsyn till de olika provisionerna som skulle göra ditt köp dyrare. Om du söker efter det billigaste sättet att köpa Bitcoin med ett kreditkort, bör du veta att detta har en provision.

Även om provisionen kommer att ändras beroende på jurisdiktion, börjar du på en högre prisnivå. Det är därför det billigaste sättet att köpa Bitcoin med ett kreditkort är att söka efter plattformen som totalt sett erbjuder ett billigare pris för den digitala tillgången.

Låt oss använda ett tydligt exempel. Om du har möjlighet att köpa Bitcoin med två plattformar (A och B) måste du analysera provisionen för bearbetning av kreditkortsinköp. Dessutom måste du veta priset på BTC på var och en av dessa plattformar.

Om provisionen för att hantera ett kreditkortsköp är densamma, behöver du bara vara uppmärksam på BTC-priset. Det här är en lätt sak att göra. Men saker skulle bli mer komplicerade om uppdraget är högre på en av plattformarna.

Om provisioner och BTC-pris är de högsta på en plattform jämfört med den andra, bör du köpa var det är billigare. Detta är en tydlig strategi som du bör implementera om du letar efter det billigaste sättet att köpa bitcoin med ett kreditkort.

Alternativa sätt att köpa billiga Bitcoins

Det billigaste sättet att köpa Bitcoin Reddit användare pratar om är genom att vänta på utbyteserbjudanden. Cryptocurrency exchange är plattformar som vill locka ett stort antal användare. Det är därför de ibland erbjuder användare rabatter.

Några av dessa rabatter kan vara på provisionen de tar ut för vissa överföringar. Det kan till exempel vara möjligt för dig att sätta in pengar med en banköverföring utan att betala provision. Detta skulle göra ditt Bitcoin-köp billigare. Du bör alltid leta efter dessa alternativ som erbjuds av börser för att köpa billiga Bitcoins.

Detsamma kan hända med de provisioner de tar ut för kredit- och bankkortköp. De vill välkomna nya användare och de brukar göra dessa rabatter. Använd dem till din fördel. Om du ser denna chans bör du definitivt använda den.

Håll dig långt borta från plattformar som erbjuder dig direktkredit- eller bankkortköp. De tar vanligtvis stora provisioner för användare som vill få tillgång till dem. Även om de är mycket enkla och lätta att använda, är provisionerna också högre.

Om du letar efter det billigaste sättet att köpa Bitcoin är det kanske inte det bästa alternativet. Ändå, om du är en person som vill ha omedelbar tillgång till BTC, kan det här vara ett bra alternativ. Några av dessa plattformar inkluderar bland annat Changelly, Coinbase eller Paxful.

Köpa billiga Bitcoin via bankomater

Bitcoin-bankomater kanske inte det billigaste sättet att köpa Bitcoin. Faktum är att det vanligtvis är dyra plattformar. Detta betyder inte att Bitcoin är dyrare i BTC-uttagsautomater. De kan dock vara ett av de bästa sätten att få tillgång till kryptovalutamarknaden med kontanter.

Om du inte känner dig bekväm med att använda kryptovalutautbyten kan användning av bankomater vara en lösning. Det här är fysiska maskiner som ser ut som traditionella bankomater. De kan placeras på ett stort antal platser över hela världen. I allmänhet finns de i köpcentra, gallerior och trånga gator.

Även om detta inte är det billigaste sättet att köpa Bitcoin, kommer det säkert att vara mycket användbart för dig att få tillgång till det. Plattformarna brukar ta mellan 3% och 12% för ett BTC-köp. Men de är också ett mycket bra och enkelt sätt att få kontanter. Några av dessa bankomater stöder kontantuttag. Trots att de inte är det billigaste sättet att köpa Bitcoin kan de verkligen vara mycket användbara.

PayPal-, Revolut- och Robinhood-alternativ

Ett annat sätt att köpa Bitcoin är att använda PayPal, Revolut eller Robinhood. Beroende på vilken region du befinner dig skulle du ha ett eller flera av dessa alternativ tillgängliga. PayPal har nyligen lagt till support för kryptovalutaköp. Genom att betala en liten avgift kan du få tillgång till BTC.

Vi vet dock att PayPal vanligtvis tar högre priser för sina tjänster. Det är därför du bör förstå vilka avgifter de tar ut för överföringarna.

PayPal-logotyp med vit bakgrund

Revolut och Robinhood fungerar på olika sätt. Dessa plattformar kan vara de bästa om du vill köpa ett litet antal kryptovalutor. Vissa av deras överföringar har inga avgifter. Revolut debiterar vissa avgifter när användaren behandlar mer än tre inköp per månad på det gratis kontot.

Det är annorlunda med premiumkontona. Där betalar du en månadsavgift men du har färre gränser för handel med Bitcoin och andra kryptovalutor. I det här fallet bör du förstå om priset på BTC i den här plattformen erbjuder är billigare än traditionella börser.

Robinhood erbjuder istället gratis handel till användare. Ja, du behöver inte betala en provision varje gång du utför en handel. Ändå har denna plattform ansetts använda en affärsmodell som inte kunde erbjuda användarna det bästa Bitcoin-priset.

Du bör kontrollera om priset på bitcoin i denna plattform är billigare än hos andra konkurrenter. Detta är det första du bör göra om du vill hitta det billigaste sättet att köpa Bitcoin på marknaden.

Vad är Arbitragehandel?

Eftersom du nu vet vad du ska leta efter för att hitta det billigaste sättet att köpa Bitcoin kan vi gå till Arbitrage-handel. Arbitragehandel är en handelsstrategi som låter dig tjäna pengar med Bitcoin-prisskillnader.

Om du tycker att Bitcoin är billigare på en plattform kan du köpa BTC och sälja den på en plattform där priset är högre. Du skulle kunna göra vinst med skillnaden i priset på Bitcoin.

Låt oss få ett tydligt exempel. På plattform A handlas Bitcoin till 10 000 dollar. Men på plattform B inser du att BTC har ett pris på 10 500 USD. Dessa är $ 500 i skillnad per BTC. Du kan helt enkelt köpa BTC i plattform A och sälja dem i plattform B för $ 500 mer. Detta är något som har vissa risker, men många användare gör det.

Du behöver inte bara vara uppmärksam på BTC utan också till andra kryptovalutor som kan vara snabbare att överföra mellan plattformar.

Vinst efter att du har hittat det billigaste sättet att köpa Bitcoin

Som du nu vet vilket är det billigaste sättet att köpa Bitcoin och vad arbitragehandel är kan vi börja tjäna med det. Du bör dock ta hänsyn till att det finns vissa risker.

Om du gör arbitragehandel köper du i princip billig BTC (eller någon annan krypto) och säljer den till ett högre pris på en annan plattform. Det kan ta några timmar att bearbeta. Dessutom måste du ta hänsyn till många saker.

Bitcoin med svart bakgrund

Det första du behöver göra är att kontrollera priset på båda webbplatserna. På detta sätt kommer du att förstå om det finns en arbitrage möjlighet. Dessutom måste du förstå om skillnaden i priset på båda webbplatserna är värt risken.

För det tredje måste du förstå om kostnaderna är lägre än prisskillnaden mellan webbplatserna. Kom ihåg att börsen har handelsavgifter mellan 0,1% och 1% per handel. Vissa andra plattformar kommer också att ha avgifter för att ta ut dina pengar. Till detta måste du också lägga till avgifter för BTC eller kryptovaluta för att överföra pengarna.

Slutligen måste du flytta pengarna från den andra plattformen till ditt konto igen. Hela processen kan på något sätt vara tråkig, men i vissa fall är det värt pengarna. Det är också värt att påpeka att prisvolatiliteten kan påverka priset på tillgången du skiljer.

Om Bitcoin under överföringen mellan plattform A och plattform B sjönk till 9 500 dollar på båda plattformarna. Då skulle arbitragehandeln redan vara under ditt mål. Utöver det måste du också betala för överföringsavgifter och extra kostnader. Detta är den största risken du står inför när du handlar med arbitrage.

Slutord på det billigaste sättet att köpa Bitcoin

Det finns olika sätt att köpa Bitcoin. Vi har gått igenom de flesta av dem. Det finns inget tydligt svar på vilket som är det billigaste sättet att köpa Bitcoin med kreditkort (eller utan). Detta är något du måste undersöka enligt marknadsförhållandena.

Det finns dock plattformar där priset på Bitcoin är billigare. Du bör lägga till detta att det finns en möjlighet att hitta en plattform med lägre provision för behandling av en överföring. Om så är fallet kommer du att kunna få tillgång till den billigaste Bitcoin på marknaden eller åtminstone i din region.

Vi har också sett hur vissa länder har ett högre Bitcoin- eller kryptovalutapris. Detta är relaterat till ekonomiska förhållanden från vart och ett av länderna. Dessutom är utbud och efterfrågan i vissa regioner obalanserat, och detta ger ett utmärkt tillfälle att göra arbitragehandel.Source link