Winklevoss Twins säger att Bitcoin (BTC) kan öka 10 gånger från nuvarande nivåer Använd TheBitcoin

[ad_1]

Tyler och Cameron Winklevoss förblir hausse om marknadens framtid. Under ett samtal med Anthony Pompliano vid Bitcoin-konferensen 2021 i Miami sa de att det kan vara möjligt för Bitcoin att öka med minst 10 gånger från nuvarande nivåer. Bara för referens, när detta skrivs handlas BTC nära $ 37 800.

Winklevoss Twins Bullish About Cryptocurrency

Under Bitcoin-konferensen 2021 i Miami gjorde Winklevoss Twins mycket hausseartade uttalanden om BTC, den största kryptovalutan i världen. Till exempel sa de att de inte skulle sälja förrän priset på den virtuella valutan når 500 000 dollar.

Bitcoin har gått högre under de senaste månaderna och nått en heltidshöjd på över $ 63.000. Detta kommer efter ett år då regeringar skrev ut massor av pengar för att “kämpa” mot Coronavirus-krisen runt om i världen. Av denna anledning började inflationen i utvecklings- och utvecklade ekonomier att gå högre.

När det gäller denna situation kallade Winklevoss-tvillingarna den amerikanska dollarn en “shitcoin”, efter att inflationen ökat under de senaste månaderna. Detta är dock något som kan fortsätta även i framtiden. Inflationen har drabbat medelklassen och deras besparingar, men inflationens långsiktiga effekter kan verkligen vara negativa.

USA, den största ekonomin i världen, har sett sina räntor falla nära noll och det startade ett nytt kvantitativt lättnadsprogram (QE) i mars 2020. Målet var att stödja en väl fungerande marknad. Dessutom tillhandahåller American Rescue Plan Acto 2021 också $ 1400 betalningar till berättigade personer. Målet var att stimulera ekonomin trots dess effekt på inflationen.

Inflationen i USA har också påskyndats i april som konsumentpriser kraftigt till 4,2%. Detta är den snabbaste tillväxten sedan finanskrisen 2008. Det är nyfiken att se att när finanskrisen bröt ut 2008 och 2009 släpptes Bitcoin på marknaden. Satoshi Nakamoto föreställde sig ett mynt som skulle vara oberoende av finansiella myndigheter och helt decentraliserat.

Som vi kan se har inflationen slagit hårt och Bitcoin har ökat kraftigt sedan Coronavirus-krisen startade. Nu är Winklevoss tvillingarna överens om framtiden för den virtuella valutan eftersom de tror att den kan gå mot $ 500.000 under de kommande åren. Det här är bara en tidsfråga innan vi ser vad som kommer att hända med Bitcoin och hela kryptomarknaden.

Source link

[ad_2]

Source link