XVG-pris: halvering – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

[ad_1]

Verge är redo att halveras den 26th Januari 2021. Vi vet alla hur BTC reagerade efter halveringen den 11th Maj 2020. Det var ett imponerande rally i BTC-priset efter halveringen. Kan vi se en liknande ökning av XVG-priset?

Vad är halvering?

Halvering är milstolpen där blockbelöningen för att bryta ett mynt sänks med 50%. Till exempel, om du fick 100 mynt för att bryta ett block av en viss blockchain, efter halveringshändelsen, kommer denna belöning att släppas till 50 mynt per block.

När sker halvering?

När en viss blockstorlek uppnås, delas blockbelöningen ut på hälften. Så när vi bryter fler och fler mynt ökar gruvkomplexiteten och ger mindre belöningar.

När planeras XVG-halvering?

XVG halvering förväntas äga rum den 26th Januari. Belöningarna kommer att halveras när blocknummer 4700000 har uppnåtts. Detta kan ske strax efter midnatt den 26th Januari 2021. Varje block tar cirka 30 sekunder att bryta.

Vilka är belöningarna efter halvering?

Nuvarande belöningar för att bryta ett block är 200 XVG. Denna belöning kommer att ändras till 100 efter att blocknummer 4700000 har uppnåtts.

I allmänhet följs halvering av en ökning av priset eftersom tillgången på nya mynt minskas till hälften per block än vad det var tidigare. Så om vi har samma efterfrågan på myntet med minskat utbud tenderar priset att uppskattas.

Låt oss granska diagrammet för XVG för att titta på möjliga mål.

XVG / USD – Prediction

xvg

XVG handlas för närvarande till ett stöd på 0,01118 USD. Om det kan hålla detta stöd kan vi börja se ett steg mot $ 0,01432, $ 0,01625, $ 0,01625, $ 0,01782 och $ 0,01938. Om vi ​​kan rensa detta intervall öppnar det dörrarna för en rörelse mot $ 0,03265 och $ 0,04592. Underlåtenhet att hålla det nuvarande stödet kan leda till en nedgång mot 0,009604 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link