YfDFI (YFD) Farming Pool går live! – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

[ad_1]

YfDFI Finance, det community-driven DeFi-projektet går närmare sitt mål att bli ett DeFi Financial Center. Enligt det officiella meddelandet släpper YfDFI idag sin efterlängtade jordbruksplattform. Spänningen runt lanseringen är hög eftersom den lovar fängslande belöningar till Liquidity Providers (LP). När plattformen går live kommer LP: erna att kunna odla LP-tokens och tjäna upp till tvåsiffrigt veckoränta. För att säkerställa fullständig säkerhet för insättningarna har jordbruksavtalen dessutom granskats fullständigt av Hacken Club, den ledande cybersäkerhetsorganisationen.

För närvarande finns det bara en likviditetspool (likviditetspool # 1) tillgänglig för innehavare av YfDFI-token. Gemenskapen arbetar dock mot lanseringen av andra likviditetspooler. Den 20 januari 2021, det vill säga idag, lanserar samhället jordbruksplattformen för likviditetsleverantörer på Uniswap (pool B). Det är en samhällsdriven likviditetspool på Uniswap (WETH / YFD).

Fantastiska belöningar med likviditetspool

LP-skivorna på YfDFI Liquidity Pool # 1 tjänade redan 0,3% av transaktionsavgiften på Uniswap. Med lanseringen av lantbruksplattformen kommer alla LP: er på Uniswap att kunna:

  • Gör sina LP-tokens (Uniswap Pool Tokens)
  • Tjäna upp till 10% veckoränta (APW). Det veckovisa intresset belönas tills alla YFD-token som är reserverade för poolen har distribuerats.
YfDFI Finance Valv
Valv Låsningstid Belöning (YFD-token) Varaktighet Utgångsdatum
Valv 1 3 dagar 30 12 20/01/2022
Valv 2 30 dagar 60 12 20/01/2022
Valv 3 60 dagar 80 12 20/01/2022
Valv 4 90 dagar 110 18 20/07/2022
Börja odla med YFD

Likviditetsleverantörerna kan tjäna Uniswap-avgifter och YFD-token som belöning. När användarna har deponerat sin WETH / YFD i Uniswap Liquidity Pool (Pool # 1) får de LP-tokens. Dessutom kan dessa tokens lösas in på Uniswap.

Dessutom, efter framgångsrikt odling av LP-tokens i pool B, kommer användarna att tjäna upp till 10% i veckan i YFD-token. Användarna kan dock sluta odla när som helst.

Belöningsfördelning

Intressant är att belöningarna på jordbruksplattformen YfDFI kommer att delas ut dagligen. För varje vecka med slutförande av likviditet kan LP-skivorna tjäna upp till 10% veckoränta som bryts ner till 1,42% ränta varje dag.

Välskyddade jordbrukskontrakt

Enligt Hacken Club smart kontraktskod och säkerhetsanalysrapport, jordbrukskontraktet är väl säkrat. Dessutom utförde Hacken Club-teamet en kod- och funktionskontroll av lantbruksavtalet och fann inga kritiska problem.

YFD-pris

Under det senaste dygnet har YFD-priset steg med över 41,2%. Vid tidpunkten för pressen handlade YFD-token nära 431,64 dollar och är nära sin högsta nivå på 497,68 dollar.

YFD var en av altcoins som presterade mycket bra under bitcoinvolatilitetsdagarna 2020. För mer kryptouppdateringar, prenumerera på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link