YFII-pris: väg till 10 000 dollar? – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz


Minako, utvecklaren på YFII har skapat ett revolutionerande stabilt mynt som heter YSD – Yield Stable Dollar. Skapandet av denna stabila mynt kommer definitivt att påverka YFII-priset

Efterfrågan på stablecoins i kryptovalutvärlden har ökat. Om vi ​​vill använda kryptovalutor för avveckling är en stablecoin den bästa möjliga lösningen eftersom den eliminerar prisfluktuationsproblemet för kryptovalutor.

Algoritmiska stabila mynt har börjat fånga många investerares blick. De regleras av marknaden och drivs av mekanismdesign utan behov av överkollateralisering.

Vad är YSD?

YFII splittrades från YFI som ett DEFI-aggregatprotokoll. YSD kommer att vara stablecoin för DFI.money-communityn. Detta stabila mynt har skapats av YFII-utvecklaren Minako. Den inspirerades av Andre Cronjes artikel “Yield Stablecoins”.

YSD är en semi-inteckning, semi-algoritmisk från of stablecoin. Den ärver en del av Basis modellfunktioner med hjälp av en mekanism som är utformad för att förankra till målpriset. Dessutom använder den MakerDAO-mekanismen och använder andra stablecoins som säkerhetstillgångar för att minska prisvolatiliteten.

YSD är den andra produkten från DFI.money. Deras första produkt var YFII-månlandningsversionen. Du kan läsa mer om YSD här – YSD.

YFII

yfii

APY för att lägga till YFII till valven på flera utlåningsplattformar är hög. TVL-värdet på YFII över flera pooler har ökat stadigt. WePiggys utlåningsprotokoll kommer att lägga till YFII som en utlåningstillgång.

Grundläggande ser YFII bra ut på många aspekter som snart kan börja reflektera över YFII-priset.

YFII / USD – Prediction

yfii

Om YFII kan rensa motståndet till $ 2600 och vända det för att stödja, kan uppgången för YFII vara enorm. Nästa motstånd för YFII är $ 3784, $ 6885, $ 8578 och $ 10000. Om den inte kan bryta motståndet vid $ 2600, kan det gå för omprövning av lägre stöd till $ 1806 och $ 1476.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av som ett resultat av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link